Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משתתף בצערך.

אני כבר מזמן הפסקתי לבדוק היכן יש שפשוף חדש ברכב, כי פשוט תמיד יש תוספת חדשה :-(

התחלתי אפילו בנוהל של צילום המכוניות השכנות כמעט בכל פעם שאני מחנה, לכל מקרה שלא יהיה.

פורסם

ראיתי מקרה דומה לשלך לפני שנה; מישהו בשנות ה60 המאוחרות שלה מנסה להחנות סובארו B3 חדשה יחסית עם חברה עוד יותר סנילית ממנה שמכוונת אותה מבחוץ - ותוך כדי פשוט תולשת את הפגוש של הרכב לפניה.

(מיותר לציין שאת החניה היא עשתה ב90 מהלכים של קדימה-אחורה ותלשה את הפגוש ממש מהשורש, לא סתם שרטה אותו)

בסוף יוצאת מהרכב, מסתכלת על הנזק ופשוט ממשיכה הלאה עם היום שלה, מבסוטה מהחיים כאילו כלום לא היה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בקטנה, אני גם בזמנו פירסמתי תמונה מישהו פיצץ לי את הטמבון לחתיכות ולא השאיר פרטים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בדקת כבר מה הנזק?

האם יש צורך להחליף את כל הטמבון?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ראיתי מקרה דומה לשלך לפני שנה; מישהו בשנות ה60 המאוחרות שלה מנסה להחנות סובארו B3 חדשה יחסית עם חברה עוד יותר סנילית ממנה שמכוונת אותה מבחוץ - ותוך כדי פשוט תולשת את הפגוש של הרכב לפניה.

(מיותר לציין שאת החניה היא עשתה ב90 מהלכים של קדימה-אחורה ותלשה את הפגוש ממש מהשורש, לא סתם שרטה אותו)

בסוף יוצאת מהרכב, מסתכלת על הנזק ופשוט ממשיכה הלאה עם היום שלה, מבסוטה מהחיים כאילו כלום לא היה.

השאלה מה אתה עשית במקרה זה?

כאשר אני הייתי עד למקרה דומה וראיתי שבעלת הרכב פשוט המשיכה בדרכה, לא התעצלתי.

עליתי לביתי (אז היה מדובר ב-100!! מדרגות, מאמץ לא קטן:wink:) לקחתי דף ועט ורשמתי את כל פרטי המקרה על הדף אותו הצמדתי לשמשת הרכב הנפגע.

פורסם

לאנשים פשוט לא אכפת מרכוש של אחרים והם יודעים שאם ישאירו פרטים יידרשו לשלם.

לפני שבועיים חניתי לי בעיר וישבתי ברכב, אבא בג׳יפ כוסיות בצבע חום חנה לידה ומשפחתו יצאה מהרכב. את הילד הקטן הוא הוציא מהדלת האחורית וכמובן שאם אתה פותח דלת להוציא את ילדך הקטן זה ממש שטויות אם תפגע בפיאט הקטנה שחונה משמאלך, לא שלי, לא נורא.

אז כן נורא, אחרי שהוא הלך פתחתי את הדלת שלי על שלו, ואת הצבע הלבן של הרכב שלי הוא בהחלט יזכור :evil:

אני רוצה לקחת רגע לציין לטובה את הפונטו שלי שלא נשרטה ולא קרה לה כלום בתהליך (:

בקיצור, אין דרך אחרת לחנך את הנהג הישראלי להפסיק להתנהג כמו בהמה מאשר להחזיר לו כגמולו. לא משהו שאני נהנה ממנו, אבל ככה זה במדינה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
בדקת כבר מה הנזק?

האם יש צורך להחליף את כל הטמבון?

ל'

הפגוש שלם חוץ מאולי כמה הברגות לפי מה שהספקתי לראות,אני אוכל להבריג אותו בחזרה. הוא השתחרר מכל הברגים שחיברו אותו שזה גם איזה אלתור שכנראה נעשה על ידי בעלים קודמים.

פורסם

בא לי להקיא כבר מהמדינה הזאת. אח"כ יש פליאה למה "סבתא בת 60 חטפה מכות רצח מגבר בן 25" (ואני לא מדבר על עצמי חס וחלילה, אבל לא חסר כאלה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

משתתף בצערך

קרה לפני כחודש לקוח שלי בא עם יונדאי סונטה 2010 שקם בבוקר ומצא את כל צד ימין של הרכב קרוע לגמרי ..

לאחר תחקיר ממושך של שכנים ועוברי אורח התברר כי משאית זבל שעברה בלילה פגעה בו וקרעה את כל הצד של הרכב מהפגוש האחורי עד הקדמי. זה היה ממש מראה קשה ..:-(:-(

לצערנו ישנם אנשים שלא אכפת להם מרכוש של אחרים ושום דבר לא ישנה אותם..

פורסם

אם היה לך BMW X5 בצבע שחור זה לא היה קורה!

אנשים במדינה מתעניינים רק בעצמם וככה אנחנו גם מתנהגים ונראים , גועל נפש.

ניתן רק לאחל לאותם חארות שלהם יהיה נזק כפול ומכופל :evil:

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

וואו מקרה כזה בדיוק קרה לשכן שלי!-m911

משאית זבל עברה לפנות בוקר ברחוב ופירקה סיאט איביזה מתחילתה ועד סופה,ואיך לא-הסתלקה מהמקום.

אחד השכנים ששמע את רעש המכה והיה ער יצא למרפסת וראה את המשאית מסתלקת משם,בבוקר כשגילה בעל הרכב את רכבו מכוסח לחלוטין והתחיל לברר הגיע השכן וסיפר לו את מה ששמע וראה,קצת ביוקרטיה מול המועצה האיזורית והעניין סודר.

מבאס שאחרי כיסוח כזה,מהטמבון הקדמי עד האחורי,שום פחח שבעולם לא יכול להגיע לרמת דיוק של מפעל,וחדי העין תמיד ישימו לב שמשהו רע ובעיקר מסריח,עבר על הרכב.

• תוכן חדש...