Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אני חוזר ארצה לחודשיים בערך. כיום יש לי קו של סלקום שרק על החזקת המספר אני משלם מעל 10ש"ח לחודש.

אין לי בעייה לנייד את המספר שלי לכל חברה שתציע לי את התוכנית הכי טובה. אין לי צורך במכשיר.

בעת שהייתי בארץ אזדקק לשיחות פנים, אינטרנט סלולרי ושיחות+סמס לחו"ל (לאוקראינה למס' ניידים).

עם תנאים כאלה, מה הן האופציות העומדות לפני ?

בדקתי תוכניות של גולן טלקום והוט מובייל ואצל שתיהן אין שיחות לחו"ל (אוקראינה) במחיר הגיוני.

ישנו אתר כלשהו שמשווה בין החברות הללו ?

בלית ברירה, אעשה שימוש בסקייפ בתשלום כמו שאני עושה היום על מנת להתקשר ארצה.

תודה על העזרה

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

החברה היחידה שנותנת שיחות לחו"ל היא סלקום, עלות החבילה הינה 149 ש"ח והיא כוללת גלישה 0.5GB, שיחות ללא הגבלה בארץ ולחו"ל.

שים לב1: התוכניות בסלקום תמיד מתחילות במחזור חיוב, אז תוודא שאתה לא מפספס חודש בטעות.

שים לב2: למיטב ידיעתי אין כרגע לסלקום חבילות בסיסיות (הכי זולה תשלום חודשי 29 ש"ח) אז תצטרך למצוא פתרון לפני שאתה חוזר חו"ל.

שים לב3: החבילה לא כוללת סמסים לחו"ל.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לדעתי קח קו של גולן או הוט, אפילו במסלול הבסיסי (9.99 או לא-דיברת-לא-שילמת, בהתאמה)

אני מניח שיש בידך מכשיר דור3, כן?

שיחות לאוקראינה תעשה מהסקייפ.

שים לב שבשתי החברות כרגע יש בלגן רציני עם הניודים ובגולן לוקח כמה ימים עד שמקבלים סים וכו'.

אז כדאי להתחיל את הסיפור הזה מראש כדי לא להיתקע כמה ימים בלי.

אם מדובר בחבילות האלו (9.99 או לא-דיברת-לא-שילמת) אז גם לא ממש מפריע לך שזה יבוצע חודש מראש.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...