Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! בחיפושיי אחר רכב מצאתי פיג'ו 206 '08 בצבע האהוב עלי. לפי מחירון yad2 לאחר ניכוי הליסינג והקילומטראז' (120,000) המחירון הוא 36000 וזה אכן מה שהבעלים דורש. לפי דבריו קלאץ' וברקסים הוחלפו לפני חצי שנה ושבוע שעבר החליף לו מנוע מפירוק.

השאלה היא, האם העובדה שהוחלף לו מנוע וקלאץ' מעידה שהאוטו עבר התעללות משמעותית? האם שווה לי להשקיע שעה נסיעה ובדיקת מוסך או שזה מיטה חולה בוודאות??

תודה מראש!!!

פורסם

מנוע הוחלף לפני שבוע? ועדיין מעוניין ברכב? איך נראה לך המוכר? בנאדם שמשקיע המון כסף על מנוע חדש ירצה להינות ממנו או ששם מנוע רק גדי למכור אותו ולא השקיע הרבה, נראה חשוד

פורסם

הקלאץ לא, המנוע זה היה הדיל ברייקר מבחינתי.

אין שום סיבה שרכב בן 4 אפילו שעבר 120 אלף, יצטרך החלפת מנוע אלא אם התעללו בו או הזניחו אותו בצורה רצינית. כול שכן המנוע מפירוק שאין לך שום דרך לדעת כמה קילומטרים הוא עבר, ואת טיב ההחלפה(לא כול מוסך יודע להחליף מנוע בצורה נורמלית)

אני הייתי פוסל את הרכב על הסף.

פורסם

לא יודעת אם זו בוודאות מיטה חולה, אבל בשביל רכב עם מנוע שהוחלף לפני שבוע לא הייתי נוסעת שעה. למעשה, אם רכב כזה לא היה של מישהו שגר ברחוב שלי, לא הייתי טורחת ללכת לראות אותו. המילה "הזנחה" מהדהדת כאן מכל כיוון, ומחירון- גם אם משוקלל- זו פריבילגיה מאוד גדולה בימינו לקבל, בטח ובטח לרכב עם כאלה נתונים. לא חסרות 206, חפש אחת אחרת.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

איזה צבע שווה את זה

לקנות רכב מוזנח שלא ברור כמה התעללו בו.

סע באוטובוס שבוע ותמצא רכב יותר טוב

איך שהזמן טס.

:-D אלפא רומיאו 146 1996

פיגו 206 2007

פורד פוקוס 2012

• תוכן חדש...