Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שרוצה לראות הסבר מרתק מצד אחד, מאיר עיניים מהצד השני, יוכל לפנות לפורום של מר אהרונוביץ' באתר שלו ולקרוא שם על הקשר בין דת, משפחות מרובות ילדים ותאונות דרכים.

• תגובות 410
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יאפ, זה בכלל לא נשמע כמו סיפור הטפה של איזה ברנש משועמם. אני רץ לקרוא :roll:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
קצין אגף התנועה במחוז, סגן ניצב יוסי חתוקאי, אמר שהליקויים שהתגלו במערכת הבלמים ברכב אינם מהסוג המתגלה במבחן הרישוי, אלא בטיפולי התחזוקה השוטפים של הרכב....

"גם רפידות שחוקות, אפילו בעובי של שני מ"מ, עושות את העבודה ואתה לא יכול לדעת שהן שחוקות. לעומת זאת, בטיפולי 15 אלף, 30 אלף, מפרקים המכונאים את הגלגלים וניתן לבחון באופן בלתי אמצעי את תקינות הבלמים", הסביר קצין המשטרה....

קצין המשטרה אמר כי מספר הנוסעים המותר ברכב שבו נסעו בני המשפחה הוא תשעה - שמונה ונהג - כך שמבחינה זו לא הייתה כל בעיה."

יהודה

ברוב המקרים שאני ראיתי לא מפרקים את הגלגלים אלא בודקים חזותית עם פנס את עובי הרפידה ללא שום מדידה בעזרת קליבר או מיקרומטר.

אינני יודע מהי ההנחייה של משרד התחבורה או של הייצרן בכול רכב.

איזה כייף לי :)

פורסם
מי שרוצה לראות הסבר מרתק מצד אחד, מאיר עיניים מהצד השני, יוכל לפנות לפורום של מר אהרונוביץ' באתר שלו ולקרוא שם על הקשר בין דת, משפחות מרובות ילדים ותאונות דרכים.

לאהרונוביץ לא הייתי נותן לנגב לי את התחת.

השנאה שלו ידועה.

פורסם

כמה הארות

המשפחה כולה נוסעת לאירוע של הכנסת ספרי תורה במגדל העמק שסבם קשור לכך לכן אין בייבי סיטר אלא כולם באים .

הכנסת ספר תורה זו הילולה שלמה כולל אוכל ושתייה חריפה ומכיוון שמדובר באשכנזים טהורים א ז לא מדובר בוודקה אלא בשפתם מחייה שזה בתרגום לעברית אראק!!

סביר להניח כי הנהג עבד באותו יום ורק אחה"צ נוסעים לחינגה, שמסתיימת בשירה וריקודים בחצות פלוס.

בסיום היום לא נוסעים ישר הביתה אלא נוסעים לטבריה להשתטח על קברי צדיקים.כך צויין באחת הידיעות.

ואכן כל אתר מפות שבדקתי מסלול נסיעה מגדל העמק מושב בר יוחאי שנמצא ליד צומת מירון לא העביר אותי בטבריה.

עכשיו אם הרכב נמצא תקין לחלוטין לפני 3 חודשים מאז עברו הרבה מים בירדן ונסיעות כל יום לצפת וחזרה על הירידות שלה מדי יום גבו את המחיר.

המזל שלא נכנס בעוד רכב שיכול היה לבוא ממול ולהוסיף עוד קרבנות.

עצוב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה אני לא יודע אם לצחוק או לבכות מהתגובה שלך.

אתה מכיר את הנהג עד כדי כך שאתה יודע שהוא שתה, עבד בצהרים וגם החלטת שהוא אשכנזי למרות שהמשפחה שלו זה אטיאס?

לא הבנתי גם מה הבעיה בלנסוע לטבריה או לעזה או לתל אביב גם אם זה מסלול ארוך.

וגם לא הבנתי את המסקנות שלך.

אז אתה אומר שמי שגר בהרים צריך לבדוק בלמים כל שלושה חודשים כי יש עליות?

פורסם

ceyal

כנראה שההבנה שלך לא משהו היום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מכל הדיאלוג בין איתן לdanniel קצת הלכתי לאיבוד, אבל השורה התחתונה היא ש*חובה* לשנות את חוק הסעת הנוסעים ברכב.

לא יכול להיות מצב שברכב פרטי בעל 5 חגורות, אפשר באופן תיאורטי להסיע 5 ילדים קטנים מאחורה. פשוט לא ייתכן.

מספר נוסעים צריך להיקבע לפי מספר החגורות, ולא לפי הנהג. טוב שלא נותנים לטייס בואינג להסיע 350 איש במזדה 3.

כמו כן, מחזק את danniel לגבי החגורה- שלא ישתמע מהמקרה שחגורת הבטיחות היא "מיותרת" או "עשוייה אפילו להציל כשלא חוגרים"

על כל מקרה אחד כזה, ישנם מאות מקרים שהיעדר חגורת הבטיחות הביא לתוצאה קטלנית.

מקווה שילמדו כמה שיותר מהתאונה הזו

שלא נדע עוד בשורות כאלה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שביט

הדבר הוודאי ביותר שאפשר ללמוד מהתאונה הזאת הוא שכל נהג חייב לקחת לעצמו קורס נהיגה מתקדמת ואם אפשר, קורס במגרש החלקה.

וחבל שהמדינה לא מחייבת נהגים לקורס כזה (אפילו עם השתתפות עצמית)במקום לשלוח ל"נהיגה נכונה" שם מXXינים להם את המוח בשטויות מתקופת האבן.

פורסם

אייל, פעם חשבתי כמוך. היום אני חושב ש-ESP עונה על רב הצרכים, וכל מה שנותר לתרגל זו התחמקות ממכשול, שגם כאן היעילות של אימון ללא תרגול חוזר היא קטנה מאוד.

כלומר, גם אם יחייבו אימון, התועלת שלו תהיה קטנה מאוד ובטח לא רלוונטית למקרה שלפנינו.

בכל מקרה מדובר בתאונה חריגה ולא מייצגת. מקרה קצה שיש מעט מאוד ללמוד ממנו להבא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הESP והABS וכל דומיו תמיד מזכירים לי מצלמה דיגיטלית.

כל אחד יכול לקנות ולצלם בלי חשבון אבל לא להיות צלם.

לא שאני נגד חס וחלילה. ה ESP ושאר אביזרי האלקטרוניקה עזרו לי לא פעם.

אבל עדיין, הבנה של הרכב, מה קורה שהוא מגיע למגבלות, ובעיקר, מה קורה כשהוא עובר אותם היתה כנראה יכולה לעזור במקרה הזה ואני מאמין שבעשרות מקרים אחרים.

לא חסרים אנשים שאורות הברקס שלהם מאירים חצי דרך מירושלים לת"א וכאלה שמאיטים ל 30 קמ"ש כשהם מגיעים לסיבוב שהוא חד יותר מ 30 מעלות.

אנשים כאלו יכנסו לפאניקה מושלמת ברגע שמשהו חריג יקרה ובמקום לתפעל את הרכב נכון, יתקשרו למשטרה כי הרכב מבחינתם הוא נעלם יותר גדול מהחתול של שרדינגר.

פורסם

אייל, לא מבין את ההתלהמות שלך כלפי ישה.

כל מה שהוא כתב זה השערות סבירות. בהחלט יתכן שהנהג היה שתוי ועייף.

בטוח ב 100% שהוסעו ברכב מספר נוסעים מעל המותר.

העליתי את צילום רישיון הגרנדיס שלי גם לעמוד הפייסבוק של המשטרה.

כמו במקרה השוטרת שלא הגיע לזירת הרצח, אני מקווה שגם כאן המשטרה תדע להגיד ״טעינו כשקפצנו להכריז עובדות שגויות״.

פורסם

לא חסרים אנשים שאורות הברקס שלהם מאירים חצי דרך מירושלים לת"א וכאלה שמאיטים ל 30 קמ"ש כשהם מגיעים לסיבוב שהוא חד יותר מ 30 מעלות.

אנשים כאלו יכנסו לפאניקה מושלמת ברגע שמשהו חריג יקרה ובמקום לתפעל את הרכב נכון, יתקשרו למשטרה כי הרכב מבחינתם הוא נעלם יותר גדול מהחתול של שרדינגר.

נכון, אבל אתה לא יכול לשנות את האנשים וצריך להתמודד עם מה שיש. ברור לי שאתה מבין שיש אנשים שפשוט לא יודעים לתפקד במצבי לחץ. יש המון כאלה - ומן הסתם לא רק על הכביש. נושא הלחץ על הכביש הוא גם עניין של תרבות (תרבות נהיגה ובכלל תרבות של מדינה\אנשים) וגם תוצר של פימפום מסעות הסברה וקמפיינים (לאורך שנים רבות) שברובם מבוססים על הפחדה וכד'.

תוסיף לזה את האגו, האטימות של הנהגים אחד כלפי השני ובכלל ביחס למה שקורה על הכביש, וקיבלת מתכון מצויין של נהגים שהקשר בינם לבין המכונה שהם נוהגים בה הוא מקרי לחלוטין. כל השיכלולים (למשל ESP) של השנים האחרונות באים למעשה לכפר על טעויות של נהגים מן המניין שהקשר בינם לבין נהיגה הוא צורך בסיסי להגיע ממקום למקום ותו לא !

לצערי הרב, התאונה הנ"ל (כמו שאמר falou) היא באמת מקרה קיצון שלא ניתן להסיק ממנו הרבה. אני כן מאמין שנהג מיומן היה יכול להוציא את המשפחה הזאת בחיים - אבל כמות הנהגים המיומנים שנמצאת על הכביש שואפת למספר כל כך קטן שאינני יכול לכמת אותו אפילו באחוזים בודדים.

למרות המודרניזציה, צריך לזכור שבדיוק כמו פעם - ירידות יורדים בהילוך נמוך ולאט, על אחת כמה וכמה שיש לנו אחריות גם על עצמנו והנוסעים ברכב - וגם על הסובבים אותנו (שלא נפגע בהם במקרה של טעות).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני עובר בכביש הזה לפחות פעמיים ביום והספקתי קצת לבחון את האזור: יש סימנים רציניים של חיכוך - שלא היו קודם - לפחות פעמיים לפני הנקודה שבה הרכב עבר את הגדר. רואים את הנקודה דיי ברור. לדעתי הוא ניסה כבר קודם להתחכך בגדר כדי לעצור אבל במהירות שהספיק לצבור הוא לא עשה זאת בזווית המתאימה.

לא קראתי את כל התגובות אבל מהעמודים הראשונים דיי נגעלתי. ואלה נכתבו עוד לפני שהגופות התקררו.

• תוכן חדש...