Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאנשי הפורום

ברשותי רנו קליאו אוטומטית 1.4 שנת 95.

שמתי לב שבנסיעות במיוחד מחוץ לעיר ובעליות מד החום עולה לכיוון ה 3/4 ואף טיפה יותר במאמץ גבוה.

הנורה אמנם אינה נדלקת אבל אני מניח שליסוע במצב כזה זה דיי לא מומלץ ויכול לגרום נזק לאורך זמן.

הדבר המוזר מבחינתי שכאשר המאוור מתחיל לפעול הוא אכן מצליח להוריד את מד החום אבל ישנם שתי בעיות:

1.המאוורר מתחיל לעבוד רק כאשר מד החום כמעט ב3/4

2.המאוורר לא תמיד נכנס לעבודה וגם כשכן לא נשאר בפעולה יותר מחצי דקה בערך..

(שבוע שעבר הייתי בלחץ ועצרתי בצד כאשר המד עלה לאזור ה3/4 והמאורר לא עבד בכלל)

בכל מקרה, לאחר סופ"ש שעבר כששמתי לב בפעם הראשונה לתופעה לקחתי את האוטו למוסך המרכזי לדיאגנוזה.

זו היתה בדיקה לא מעמיקה (ובחינם לפחות), אבל הם אמרו שעושה רושם שהכל עובד כמו שצריך- קרי המאוור מתחיל לעבוד כשמתחמם (למרות שהסברתי להם שיום לפני בשיא החום הוא לא עבד).

הם כיוונו את הבעייה לאזור הרדיאטור ואמרו שאני צריך לשקול החלפת רדיאטור כי אולי הנוכחי עשה את שלו..

יכול להיות שהם צודקים אבל אני מרגיש שאם פשוט המאוורר היה נכנס לעבוד בזמן ועובד לאורך הזמן הדרוש, זה היה יכול להשתלט על עניין החום וזה היה מספק אותי..

אז תכלס אני שואל:

1. האם לדעתכם מצב זה יכול להיות "נורמאלי" לנסיעה, גם אם מד החום מגיע לדקות ספורות מעבר ל3/4 אבל לא נדלקת נורת החום?

2.מה דעתכם על מה שאמרו לי במוסך המרכזי?

3. מה לדעתכם הטיפול הדרוש לכך שיגרום למאוורר לעבוד כמו שצריך ובזמן? תוכלו להמליץ לי על מוסך/חשמלאי לשם טיפול אמין ולא יקר?

המון תודה ושבוע טוב

• תוכן חדש...