Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אואז 469

Uaz_469
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה שנה הרכב שלך?

אני מניח שזה משהו סביב שנת 1990-1992.

בעיקרון, הגכם הזה יוצר בין השנים 1972-2003, עם עידכונים ושידרוגים כל כמה שנים.

בנוס, בשנת 2010 יוצרה "מהדורה חגגית" של כמה אלפי יחידות, לרגל ציון 65 שנה לניצחון במחלמת העולם השניה.

אלו האחרונים היו עם מנוע שונה וחזק הרבה יותר.

פורסם

אאל"ט האדומה הגיעה לתקינה, הייתה עליה כתבה בזמנו ב"אוטו" כאשר נשקל הייבוא שלה ארצה. רכב שטח פרופר ובמובן בעל הילה נוסטלגית למי שהדבר רלוונטי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני חושב, שאתה צודק.

נדמה לי שבאותו רכב אדום הוחלפו פנסים למרובעים, וגם ידיות למשהו נורמאלי יותר ועוד שינויים, על מנת להקנות לו מראה מערבי יותר.

שנים-שלושה רכבים בצבע ירוק זית שמסתובבים בארץ יובאו על ידי עולים.

פורסם

שלום לכולם אנשה לענות על כל השאלות. אני מכיר את כל הרכבים מסוג זה שיש בארץ ויש לי את כל התמונות של כולם.

הרכב שלי זה לא משראותם בבני ברק. רכב שלי בשנת איצור 1990 הגיע לארץ באותו שנה ככה ומייד נסנס לכותרת "אוטו"

israel_1992.jpg

פורסם

אני קניתי את הרכב ב2001 מבחור שנסע איתו 10 שנים והחזקתי בו עד 2005 עד שנלד לי בן השני ולא הייה זמן בשביל ההובי שלי נעלצתי למכור, ומייד הצערתי על זה כל השנים חלמתי להחזיר אותו ו ב2011 נוצר הזדמנות כי רכב 4 שנים הייה בלי טסט נהיה פסל.

לא ידיתי לאזה הרפתקה אני נכנס אבל עם לא היתי מחזיר אותו הוא הייה מת. יותר אני מקווה לא להפרד ממנו. בכל מקרה זו הרכב יחידי כרגע בארץ שהוא חוקי עם ריושיון וטסט בתוקף.

פורסם

שלום לך איש יקר, עכשיו נפל לי האסימון וקלטתי מי אתה. (דוד ניוואדי :lol: )

ברוכים הבאים לפורום, אני שמח שהצטרפת אלינו!

פורסם

רק עכשיו קלטת? :wink::-D טוב- לי לפחות יצא לעשות סיבוב בדבר הזה- מגניב!8) באדום אגב שמעתי שהוחלף גם המנוע- אבל בזה אני לא בטוח, מה שבטוח שהחליפו לו כסאות, הגה ועוד כל מיני דברים. והוא היה הרבה זמן עומד במוסך בכפר סבא...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גם אני ראיתי אותו במוסך ליד סופרסל דיל בכ"ס. ברכב הוחלף ההגה להגה של סובארו (כולל הסקטור) וכיסאות של לאונה. מבחינת הפח אנ זוכר שיש לו פח עבה מאוד ומרווח גחון מדהים.

פורסם

הרבה בקשים לשים עוד תמונות ויש לי אבל לא יכול עד שאין לי 20 הודעות בפורום.

היום סוף סוף מגיע חבילה מרוסיה עם מסב מיוחד שלא הצלחתי לקנות בארץ בשביל לשפץ דיפרנציאל אחורי.

אחרי צילומים שרכב הולך להצלם ב22 במאי בסדרה הומלנד אני אכנס לשיפוץ המסובך הזה.

פורסם
מישהו מוכר כזה?

ניירות לא חשוב

אני יודע שבסרט "זיטון" הייו עמורים לרסק 2 כאלה של הייו מעוקלים.

יש אחד במושב "בצת" ללא ניירות אבל במחיר שבחור מבקש היתי קונה ברוסיה גאז-69 ומביא אותו לפה והייה נישר לכסף

על פחחות בצבע. את האדום צריך לחפש בפתח-תיקוה.

פורסם
הרבה בקשים לשים עוד תמונות ויש לי אבל לא יכול עד שאין לי 20 הודעות בפורום.

תעלה את התמונות ישירות לכאן ולא באמצעות לינק - כמו שעשית קודם.

או שלח אלי את הלינקים בהודעה פרטית, אני אעלה.

• תוכן חדש...