Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא רכב אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב לקנות מצאתי בבלגיה Citroen Traction Avant Commerciale Hatchback Limousine 1957

המכירה מסתיימת מחר. יש עוד מלא זמן אני רוצא לקנות את הרכב הזה, אין לי מוסג איך אני אביא את הרכב מבלגיה לכאן הוא מוכן לשלוח לאנגליה.

אני חדש בתחום לא יודע מה לעשות רעיונות יתקבלו בברכה .

תודה רוני

פורסם

רוני בהצלחה.

כאשר מדובר ביבוא של רכב אספנות ישנו הליך אנסה לתאר בקצרה :

1. אתה רוכש את הרכב , מקבל את הרשיון + מסמכים אחרים לפי המדינה (אם אפשר חשבונית במידה ומדובר בסוחר)

2. אתה מגיש בקשה לרשיון יבוא באתר משרד התחבורה עם כל המסמכים הנדרשים

3. מוצא חברת שילוח שתבצע את ההובלה היבשתית + הובלה ימית (אתה יכול לטוס ולהסיע את הרכב לנמל )

4. אתה מקבל את רשיון היבוא ממשרד התחבורה

5. אתה מעלה את הרכב על האוניה לכיוון ישראל

6. הרכב מגיע לישראל ישנן 3 אפשרויות 1. שחרור עצמי , 2. חברת השילוח משחררת 3. עמיל מכס עושה את העבודה

7. לאחר השחרור אתה נגש למשרד התחבורה לעמדה מספר 1 לקבלת רישוי ישראלי לרכב

זה התיאור של התהליך בגדול

לגבי פרטים מדויקים כדאי שתחפש בפורום יש מספר רב של אנשים שכתבו יומנים על היבוא של הרכב שלהם (רובם מארה"ב אבל יש גם כאלו מאירופה) וכמו כן לקרוא את המידע הכתוב הן באתר משרד התחבורה

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=67:importoldcarpers&catid=49:rechev-yavu-ishi-c&Itemid=96

והן באתר משרד האוצר

http://ozar.mof.gov.il/customs/rechev.htm

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...