Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חו"ד: פיג'ו 206, 2007, 1.6 אוט'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

בחיפוש אחר רכב מצאתי פיג'ו 206, One Line PK אוט' 1.6. הרכב עם ק''מ ממש נמוך- 15,000, דבר שמשך את עיניי. הרכב שמור והמוכרת טוענת שהטיפולים היו במורשה.

ביצחק לוי החישוב היבש הוא 46, בעוד חישוב משוקלל יוצא 53,500 וזה מה שהמוכרת דורשת.

לפי מה שראיתי ביד 2 הרבה אנשים מוכרים את הרכב הנ''ל מתחת למחיר המחירון. רציתי לשאול כמה מקובל לתת על רכב כזה (מגיע גם עם סאנרוף וחישוקים קלים, תוספת שנגזרת מרמת הגימור?) המוכרת אמרה שהינה גמישה במעט.

דבר נוסף שרציתי לשאול הוא איך הגיר האוטומטי של ה-206 (שנת 2007), האם צפויות לי בעיות כלשהו? חוץ מזה שאני יודע שהוא די עגלתי. אשמח לכל פיסת מידע בנושא.

פורסם

הי

דבר ראשון אני קצת משוחד יש לי אותו רכב וגם עומד למכירה,

לענייננו, רכב במצב טוב קילומטרג ממש נמוך.

קח לבדיקה כי לא משנה מה המוכר אומר לך, יצא טוב תציע לה 50 K.

וסע לך בכיף ..

בקשר למה שאומרים על הגיר, אז תזכור כל כמה זמן יורדים על רכב אחר ואומרים שהוא גרוע,

רכב מטופל ובזמן לא צריכה להיות לך בעיה מיוחדת.

דוד

איך שהזמן טס.

:-D אלפא רומיאו 146 1996

פיגו 206 2007

פורד פוקוס 2012

פורסם

קודם כל נשמע לפחות לפי הנתונים שהרכב מצויין.

כמה דברים: 1 אם לא החליפו משנת 2007 את כל 4 הצמיגים, למרות שהם אולי לא שחוקים הם כבר יבשים כמו אבן ויהיו חייבים להחליף.

זה לפחות 1000-1200 שקל לצמיגים סבירים.

2. טיימינג אם לא החליפו חייבים להחליף כל 5 שנים,לפחות 1000+ מע"מ.

3. טיפול חייבים לעשות כל שנה או לפחות כל שנתיים ולא משנה כמה נסעו-תבקש קבלות.

תבדוק את כל הדברים האלה וקח אותם בחשבון.

דבר אחרון הרכב ממש לא עגלתי, 110 כ"ס על רכב כזה קטן וקל.

בעיות בגיר אוטומטי יכולות להיות בכל רכב,אל תקשיב לכל מיני סטיגמות ושטויות שמספרים לך.

פורסם

תודה רבה, עזרתם לי מאד.

אני מתלבט בנוגע למחיר מאחר ואני רואה שמחיר מכונית מיני חדשה זול יותר מלפני כמה שנים ואני רואה ש206+ שנת 2011 עולה בסביבות ה-60,000 ש''ח, לכן ההתלבטות שלדעתי די מוצדקת בלהוריד מהמחיר.

• תוכן חדש...