Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחרי שנתיים ביחד וקרוב ל-55K ק"מ שנוספו על ה-125K, הגולף המשפחתית שלהלן תקרא שרמוטייה

צריכה החלפת בולמים, שרמוטיה שנתנה ונתנה כמובן שלא שכחה לקחת אתנן הולם ויותר, נעשתה רופסת

הסיבובים כבר גורמים לה סחרחורת, וההרגשה כמו של פנסיונר בקדילאק....(רק בתנודות...).

מעיון מעמיק באי ביי מצאתי בולמים של קוני במחירים שווים לכל נפש, אבל מתוך היכרות של המקום בו אני

חי ברור לי שלא יהיה ניתן להשיג כאן בארץ כאלה.

ולכן על מנת לחסוך לי עוגמת נפש, מה אומרים מומחי הפורום?

אני מחפש ארבעה בולמים לגולף 1600 ידנית מודל 2001.

מה המלצתכם סוג מחיר והכי חשוב היכן ניתן למצוא אותם שוב במחיר הוגן וראוי.

השימוש ברכב הוא לנוחות נסיעות ארוכות ולא לנסיעות ספורט או כאסח, כך שאין מה להמליץ על בולמים

ספורטביים מתכווננים או מתוכננים לראלי פריז דאקר...

אה כן ולא סיני מתפרק אלה חברה אמינה ואחראית עם תו תקן ואיכות -המון תודה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

במקרה שלך בילשטיין B4 נשמעים כאחלה אופציה, הם לא ספורטיבים או משהו בסגנון, הם פשוט תחליפים למקורי, עלות בולם בודד באיזור ה700 ש"ח תכפיל ב4 תקבל עלות סט לכל האוטו.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

• תוכן חדש...