Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר היה לי 106 XS 1600 לשנה

אחרי זה שנתיים עם סקסו VTS (שהושבטה לא באשמתי בצער רב)

היום אני מחפש רכב לא "קיצוני" מידי, אבל גם לא "אפור" מידי

סתומרת לנסוע ברגוע רוב הזמן, אבל לא למות משעמום

עד 30 אלף

מה קונים?

פורסם

ההצעה שלי: סובארו B4 ידני

רכב מהנה, כוח זמין, מרווח ביחס ליפאניות אחרות,

וגם מאוד אמין, אם תמצע אחת עם מנוע בוקסר 6 צילינדרים

בנפח של 3.0L תקפוץ עליה, אישית - אני מת על האוטו הזה,

מומלץ ביותר!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

על איזה שנתונים אתם מדברים באלפא והסובארו?

ואגב הסובארו אמורה להיות מטחנה של דלק לא?

בכללי חשבתי על 307XSI אבל לא מצאתי אחת נורמאלית אפילו

פורסם
ההצעה שלי: סובארו B4 ידני

רכב מהנה, כוח זמין, מרווח ביחס ליפאניות אחרות,

וגם מאוד אמין, אם תמצע אחת עם מנוע בוקסר 6 צילינדרים

בנפח של 3.0L תקפוץ עליה, אישית - אני מת על האוטו הזה,

מומלץ ביותר!

תגיד לי איפה אתה חיי בן אדם?,אני מבין שממש התאמצת לא להמליץ על איזו ספינה אמריקאית,

אבל B4 3.0 ב30 K ועוד ידנית,פותח השרשור עוד יאמין שיש דבר כזה.וגם אם היה דבר כזה עליות האחזקה היו דיי שוחטות את החייל המשוחרר.

ב30K הייתי ממליץ על קומפקטית חמימה,

פונטו HGT

206 GTI או XS .

Porsche 944 turbo

פורסם

147 ידנית, שנת 2002 +/- מנוע 1.6 או 2.0 לפי התקציב

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

פונטו ו206 לא באות בחשבון אחרי הסקסו אני יקבר שם משעמום, בדקתי על האלפא ולדעתי אין בה משהו מיוחד, הידניות יש רק 1.6, יש עוד הצעות?

פורסם

כשהשתחררתי גם אני הייתי באותו הראש, אני יודע מה הכוונה שלך.

אישית הלכתי וקניתי אודי A6 1998, אם אתה יכול להרשות לעצמך(מבחינת טיפולים וחלקים, אמרת שאתה נוסע רגוע, אז זאת לא אמורה להיות בעיה) אז לך על זה. הרכב אמין במידה ושמרו עליו, עשיר בתוספות, מפנק, יחודי, עוצמה (מנוע 2.8 V6 מומלץ) ונוחות מובטחת, הרבה אוטו בקצת כסף כמו שאומרים. כזו מ99-00 אמורה גם להשאיר לך עודף מ30K.

עוד משהו שהייתי ממליץ לך לשים עליו עין זה שברולט מונטה קרלו. אחת שמורה 96-98 תעלה לך חיוך (אבל הוא יעלם ברגע שתגיע לתחנת דלק)... אם אין לך בעיה של דלק, מומלץ בחום.

אם אתה לא בעניין של מכוניות גדולות, ממליץ על A3, גולף, אלפא 147 (דווקא מכונית עם הרבה יחודיות כמו שאתה מחפש, ובדגם ה2.0 אפילו מאובזרת), פונטו HGT, פג'ו XSI.

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם
פונטו ו206 לא באות בחשבון אחרי הסקסו אני יקבר שם משעמום, בדקתי על האלפא ולדעתי אין בה משהו מיוחד, הידניות יש רק 1.6, יש עוד הצעות?

ידניות יש גם 2 ליטר אבל יותר נדירות. באופן אישי גם ה1.6 לא כזה חלש ומציג זמינות טובה.

אין משהו מיוחד באלפא? סתם תוך סקרנות על מה אתה מסתמך?

• תוכן חדש...