Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שיש פה כמה כאלה...

האם ישנם אתרי אינטרנט ישראלים דוברי רוסית (או גם אתרים רוסיים שפופולאריים במיוחד בארץ) שעשויים להתאים לפרסום שעוני יוקרה?

ניסיתי וחיפשתי וכל אתר שהגעתי אליו, ראיתי באנרים יבשושיים לתכשיטים מפלסטיק או ספא ב-100 שקל... אבל אני בטוח שיש אתרים ברמה גבוהה. אולי כאלה שמתמקדים ביוקרה, אולי בגדג'טים, אולי ספציפית שעונים.

דרך אגב, לא שבעברית יש יותר מדי, אבל לפחות אני יודע איפה לא לחפש...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אין חיה כזאת, כמיטב ידיעתי המוגבלת, מכיוןן שאין לו הצדקה כלכלית.

אין אתר לייפסטייל ישראלי ברוסית שיכול להתאים לתכנים, ולפי מה שאני מבין שעון יוקרה הוא מותג בעל שתי מילים בצרפתית. נכון?

פורסם

שתי מילים, או במקרה זה שתי אותיות ומספר.

לגבי הצדקה כלכלית או לא, זה כבר תלוי במפרסמים... אם היה משהו כזה בעברית, אני מניח שזה היה משרת גם את הישראלים דוברי הרוסית, מכיוון שאין כמעט בעברית - חשבתי שמא חובבי הלייף סטייל דוברי רוסית מצאו לעצמם אלטרנטיבה ראויה.

אני מניח שבסוף כולם קוראים באנגלית את אחד מ-100 האתרים שמצטטים את אריאל אדמס...

נראה שנתמקד בדפוס - כפי ששערתי מלכתחילה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

פורסם

גם דפוס נראה לי לא יעיל במיוחד, אבל שם בהחלט יש מוספים שיכולים להכיל את התכנים.

שתי אותיות זה משגו בסגנון PP, AP וכדומה או שלא הבנתי כנראה.

פורסם

HD3

דפוס, מן הסתם במקומות מתאימים כמו מוספי גלובס וכד'.

פורסם

לא ממש הבנתי,אתה רוצה למכור שעון שברשותך או למכור שעונים?

לרוסים בארץ?או לרוסים בכלל?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מוכר, גם שעונים. עסק קטן של המשפחה. חלק נכבד מהלקוחות שפונים אלי, בפרט לגבי מוצרים יקרים יחסית, הם יוצאי רוסיה (ואפילו רוסים ממש שמבקרים בארץ ועושים פה שופינג) שמגיעים דרך פרסומים כלליים, בעברית או פרסומות גוגל ברוסית, או שהיצרן מפנה אותם אלי. בעבר גם פרסמתי בערוצים דוברי רוסית מהסוג שפונה ל"אוליגרכים" (יעני... בעיקר wannabes) אך לדעתי אלה לא הצדיקו את מחירם הגבוה. לכן חשבתי, שיכול להיות שיש פה איזה ערוץ מדיה שאני מפספס, אולי כי הוא "שקוף" לי, שפונה ללקוחות דוברי רוסית בארץ. יש גם מיתאם מסויים בין חובבי רכב ושעונים (משהו שקשור לשילוב של מכאניקה, עיצוב וביצועים, אני מניח) ...

פורסם

אני יודע שיש כמה אתרים שאבא שלי צופה בהם קבוע,אני יברר לך בהקדם.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...