Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

bmw 530d vs Audi Q7 vs Audi A7

Yakov s
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

לאבא של החברה יש התלבטות בבחירת רכב חדש, כרגע נוהג בסידרה 5 דיי חדשה .

הרכב ירכש בשוויץ (מקום המגורים), המחיר הוא 79K פרנק לA7 וה 530 , הQ7 עולה 70K.

אני יודע שהקטגוריות שונות ושיש עוד הרבה אופציות (והייתי שמח לשמוע אם יש משהו ממש מיוחד במחיר טוב) .

עכשיו להעדיפויות :

1) נוחות שיכלולים , מקום מרווח גם מאחור ולנקניות רבות .5 אנשים (אנחנו יודעים שצריך להוסיף את המקום הנוסף מאחורה בA7 - השאלה היא : האם יהיה שם צפוף מידי עם ה"תוסף" הנ"ל ? )

2) נסיעה חלקה בכבישים - רכב חזק , נעים לנהג , פיצרים מעניינים , מערכת סטריאו טובה.

3) פחות לפגוש את תחנת הדלק - הכוונה היא לנסוע כמה שיותר ק"מ עם מיכל מלא אחד .

מדובר בדגמים : סידרה 5 530D XDRIVE Gran Turismo GT .

Q7 3.0 TDI quattro

A7 3.0 TDI quattro

אשמח לייעוץ עזרה ואפילו בחירות אישיות (ונימוקים) הייתי ברחוב מרצדס בשטוטגרד ואותן הכי פחות אהבנו .

תודה מראש

יעקב

עריכה :

איזה תוספות אני צריך לדרוש / איזה דגם כדי לקבל את המערכת סטיראו של AUDI(עם הטוויטרים הנשלפים) הספויילר שנפתח, אולי גם גג נפתח , תוספות מעניינות ודגם מעודף .

איך זה בדיוק עובד אצל שתי החברות ?

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אישית הייתי לוקח את הA7.

ה530D נראת מאוד מאוד רע,הA7 מדהימה ביופיה,ותיתן התנהגות יותר טובה מהQ7.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

מישהו מכיר השוואה שנעשית בין המכוניות ? הa7 מתחרה מול איזה רכב בחברה אחרת ?

תודה מראש

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
מישהו מכיר השוואה שנעשית בין המכוניות ? הa7 מתחרה מול איזה רכב בחברה אחרת ?

תודה מראש

יעקב

היא עומדת מול ה-CLS של מרצדס.

פורסם

אני נסעתי שבוע בA5 TDI באיטליה, הרכב מאוד נמוך וזה גורם לחוסר נוחות בכניסה ויציאה מהרכב למשל בנסיעות בעיר.

כמו כן מאחור היה קצת צפוף ותא המטען מאוד לא נוח (להכניס אלו 3 מזודות זה סיוט אפילו שהמושב האחורי מקופל) כי הוא ארוך ולא עמוק.

מה שכן, הרכב מאוד יציב ונוח לנסיעות ארוכות באוטוסטרדות ובכבישים מפותלים.

לפי דעתי לA7 יהיו יתרונות וחסרונות מאוד דומים.

פורסם

הCLS מבית מרצדס מהממת לדעתי.

הנה מבחן שערכו בינהן http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-dbb459821bda331006.htm

אני מניח כי דווקא הגרסאות ה"רגילות" (A8,S,7) תהיינה נוחות יותר ומרווחות יותר מכיוון שהן פחות ספורטיביות ואינן דמוי קופה אשר גוזל ממרחב הראש.

פורסם
אישית הייתי לוקח את הA7.

ה530D נראת מאוד מאוד רע,הA7 מדהימה ביופיה,ותיתן התנהגות יותר טובה מהQ7.

אישית ראיתי את הA7 והיא לא משהו במציאות, הייתי הולך על הQ7 =).

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

היינו באודי והA7 הרבה יותר מרשימה ומפנקת מהQ7 , אבל אני רוצה שחור על גבי לבן לגבי נתונים .

ניתוח הנתונים ע"פ הפרמטרים שנוחים לי , מישהו שמבין בזה וידע לתת לי תמונת מצב על כל רכב בערך .

תודה רבה לכולם , אני מבין שהנטיה ממש כלפי ה A7 , אף אחד לא מציעה גם דגמים אחרים אז הבחירה נראת טובה .

תגובות נוספות ? בעיקר מאילו שיודעים לנתח נתונים של רכבים .

תודה מראש

יעקב

• תוכן חדש...