Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלי SGS1, נא להתפקד!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה-sense אוכל סוללה יפה מאוד ולא יעזרו הצהרות של מפתח זה או אחר. ניסיתי מס' רומים שונים ויפים מאוד אבל כולם היו איטיים מאוד ובעלי זלילת סוללה מוגברת. מאוד אהבתי sense 3D אבל אחרי יומיים הבנתי שהאיטיות פשוט בלתי נסבלת.

ותאמין לי ש-leedroid איטי מאוד ביחס ל-CM7.

בשביל מקסימום שיפור: כרטיס זכרון קלאס 6 לפחות, רום של oxygen או cyanogenmod7, קרנל של manu 2.1 ורדיו עדכני.

בנוסף, על מנת לקבל מקסימום מקום לאפליקציות תשתמש ב- AD2SDX - AMARULLZ DATA TO SD-EXT (צריך S-off נדמה לי לכך).

לכל זה תמצא הסברים ב-XDA.

מבחינתי, הייתי צריך רק את השעון של סנס (המקורי ולא את החיקויים שלו) שמבחינתי הוא מסט. אחרי חפירה בגוגל מצאתי אותו בתור אפליקציה נפרדת ומאז לא מתגעגע לסנס. אם תצטרך, אשלח לך.

דבר אחרון, ממליץ לך לעבור ל- 4EXT recovery touch במקום CWM. הריקברי הזה בעל הרבה יותר אופציות + מגע + אפשרות להמיר ל-EXT4,EXT3 בתוכו ישירות ללא GPARTED וכדומה.

זה ישר הזכיר לי את זה:

http://gizmodo.com/5884397/watch-snl-make-fun-of-verizon-4g-lte-commercials

משכנתא זה קל

פורסם

אתה יכול לנסות להחליף את קובץ הרדיו, (RIL).

לי יש את ה HD, בשימוש סביר עם רום ורדיו מתאים הסוללה מחזיקה סבבה.

אבל אני התחברתי לסנס, ואף פעם לא ניסיתי רום ללא סנס, ככה שלהגיד איך המכשיר מגיב לשינוי רדיו ברום בלי סנס אני לא יכול להגיד.

פורסם
ה-sense אוכל סוללה יפה מאוד ולא יעזרו הצהרות של מפתח זה או אחר. ניסיתי מס' רומים שונים ויפים מאוד אבל כולם היו איטיים מאוד ובעלי זלילת סוללה מוגברת. מאוד אהבתי sense 3D אבל אחרי יומיים הבנתי שהאיטיות פשוט בלתי נסבלת.

ותאמין לי ש-leedroid איטי מאוד ביחס ל-CM7.

בשביל מקסימום שיפור: כרטיס זכרון קלאס 6 לפחות, רום של oxygen או cyanogenmod7, קרנל של manu 2.1 ורדיו עדכני.

בנוסף, על מנת לקבל מקסימום מקום לאפליקציות תשתמש ב- AD2SDX - AMARULLZ DATA TO SD-EXT (צריך S-off נדמה לי לכך).

לכל זה תמצא הסברים ב-XDA.

מבחינתי, הייתי צריך רק את השעון של סנס (המקורי ולא את החיקויים שלו) שמבחינתי הוא מסט. אחרי חפירה בגוגל מצאתי אותו בתור אפליקציה נפרדת ומאז לא מתגעגע לסנס. אם תצטרך, אשלח לך.

דבר אחרון, ממליץ לך לעבור ל- 4EXT recovery touch במקום CWM. הריקברי הזה בעל הרבה יותר אופציות + מגע + אפשרות להמיר ל-EXT4,EXT3 בתוכו ישירות ללא GPARTED וכדומה.

כרטיס יש לי כבר CLASS 10 וכנ"ל S-OFF. דאגתי כבר לנושא מזמן :wink:

לגבי השאר, אני כבר ממש לא בעניינים וכנראה שאצטרך לחפור בכדי למצוא מה ואיפה.

לדעתי, אין לי שום צורך ב-SENSE ואני אופתע מאוד לגלות שהמכשיר יכול להיות מהיר יותר מאחר ומעולם לא הרגשתי איטיות כלשהי.

לגבי הריקוברי, נשמע מעניין.

אז אתה אומר שיש לפני עבודה רבה. כמה שאני שונא להחליף רום ועוד כזה שדורש לבצע שינויים במכשיר... :?

אוקטן גבוה - אין בעיה עם הרדיו.

פורסם

ואו איזה רום יפה..מעניין אם הוא גם אופה.

חבל שאין יותר רומים ל INFUSE. תכלס מדובר על אותה חומרה כמעט רק מסך גדול יותר.

פורסם
לי יש את דגם הפלוס, בשימוש כבר כמה חודשים. לא נתקע ולא כלום. מכשיר מעולה :arrow:

אגב, שינוי נוסף בינו לבין S1 מלבד המעבד הוא גם סוללה חזקה יותר.

גם אני רכשתי לפני שבוע וקצת.

אפשר לשאול מאיפה קנית / באיזה גרסה / והאם עשית שינויים כלשהם?

:mm_yeah:

• תוכן חדש...