Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לדעת מה הוא לחץ הצמיגים "התקני" לטויוטה קורולה דגם GLI (שנת 2011).

על הדלת מפורטים 3 לחצים שהם גם מקדימה וגם מאחורה זהים:

30 ללא משא עם אנשים

32 עם עומס מינימלי עם אנשים

36 עם עומס מקסימלי (כמה קילוגרמים טובים..) עם אנשים

איך אני אדע כמה אוויר יש למלא בגלגלים בקיץ לעומת תקופת החורף?

אני אקדים אותכם ואגיד שאני שואל את השאלה הזו מפני שהיום כשנסעתי באוטו , בחניה בסיבוב ההגה ימינה או שמאלה

בהתאמה , יש רעשים של "גלגל מתחכך" רעש של גומי נמרח על הכביש וזה בדר"כ נובע מזה שאין אוויר.

אין פנצ'ר כי בדקתי את כל 4 הגלגלים, הם תקינים, אין בהם סדקים. (האוטו חדש ממרץ 2011, שנה אחת הוא בידיים שלנו ואנחנו עם 13,000 קילומטרג' - שאגב זה נראה לי הרבה..)

2. שאלה נוספת: האם זה בסדר שהאוטו זולל 10 ל' ל- 100Kilometer? יש לטויוטה קורולה צג עם לוח שעונים זוהר בצבע כתום, יש לו סקאלה של מדד דלק (9-8 מלבנים) בקיצור, כשאני מתדלק הכל עד הסף. כשאני נוסע במשך יומיים עם נסיעה של

32 קילומטר כל יום (סה"כ 64 קילומטר), הגיוני שב 64 קילומטר (כשיש דלק מלא) האוטו יציג בשעון קו אחד פחות?

פורסם
שלום,

אשמח לדעת מה הוא לחץ הצמיגים "התקני" לטויוטה קורולה דגם GLI (שנת 2011).

על הדלת מפורטים 3 לחצים שהם גם מקדימה וגם מאחורה זהים:

30 ללא משא עם אנשים

32 עם עומס מינימלי עם אנשים

36 עם עומס מקסימלי (כמה קילוגרמים טובים..) עם אנשים

איך אני אדע כמה אוויר יש למלא בגלגלים בקיץ לעומת תקופת החורף?

אין הבדלים בין הלחץ בקיץ לחורף. זהו הלחץ שהיצרן מצא שנותן את האיזון הטוב ביותר בין נוחות לבין אחיזת כביש ובלאי הצמיג. אם המדבקה בעברית אני ממליץ לך לפתוח את ספר הרכב באנגלית ולהשתמש בלחצים שכתובים שם.

אני אקדים אותכם ואגיד שאני שואל את השאלה הזו מפני שהיום כשנסעתי באוטו , בחניה בסיבוב ההגה ימינה או שמאלה

בהתאמה , יש רעשים של "גלגל מתחכך" רעש של גומי נמרח על הכביש וזה בדר"כ נובע מזה שאין אוויר.

אין פנצ'ר כי בדקתי את כל 4 הגלגלים, הם תקינים, אין בהם סדקים. (האוטו חדש ממרץ 2011, שנה אחת הוא בידיים שלנו ואנחנו עם 13,000 קילומטרג' - שאגב זה נראה לי הרבה..)

13000 בשנה זה לא הרבה, זה פחות מהממוצע השנתי.

בני כמה הצמיגים, וכמה קילומטרים נסעת עליהם? בדוק את תאריך ייצור הצמיג שמופיע על הדופן החיצונית. יתכן שהצמיג עצמו הוא משנתון ישן יותר מגיל הרכב ולכן נשמעים הרעשים הללו. עריכה: אם סובבת את הגלגל בחנייה כשהרכב עומד, אז כנראה שיש חיכוך. אתה יודע מה? תמציא גלגל שלא מבצע רעש של חיכוך בחנייה ותרשום פטנט על המצאת עצם ללא חיכוך. רק אל תשכח שאני נתתי לך את הרעיון, כן? אני מקבל תמלוגים בצ'קים, בויזה וגם בפייפאל :wink:

2. שאלה נוספת: האם זה בסדר שהאוטו זולל 10 ל' ל- 100Kilometer? יש לטויוטה קורולה צג עם לוח שעונים זוהר בצבע כתום, יש לו סקאלה של מדד דלק (9-8 מלבנים) בקיצור, כשאני מתדלק הכל עד הסף. כשאני נוסע במשך יומיים עם נסיעה של

32 קילומטר כל יום (סה"כ 64 קילומטר), הגיוני שב 64 קילומטר (כשיש דלק מלא) האוטו יציג בשעון קו אחד פחות?

האם הרכב הוא אוטומטי או רובוטי? איך הגעת לצריכה הזו? מד הדלק בקורולה הוא לא ליניארי, והדיוק שלו הוא לא במאה אחוז.

הדרך המדוייקת לדעת את צריכת הדלק היא למלא מיכל מלא בתחנה, לרשום את כמות הליטרים שתדלקת. לאחר מכן לנסוע, ולמלא שוב (רצוי באותה המשאבה). בצע לפחות 3 מדידות. לאחר מכן חלק את מספר הקילומטרים שעשית בכל מדידה בכמות הדלק שמילאת, ותקבל את צריכת הדלק הממוצעת.

וואחד תנין תלאתה ארבע חמסה חמסה חמסה :lol: .

פורסם
13000 בשנה זה לא הרבה, זה פחות מהממוצע השנתי.

בני כמה הצמיגים, וכמה קילומטרים נסעת עליהם? בדוק את תאריך ייצור הצמיג שמופיע על הדופן החיצונית. יתכן שהצמיג עצמו הוא משנתון ישן יותר מגיל הרכב ולכן נשמעים הרעשים הללו. עריכה: אם סובבת את הגלגל בחנייה כשהרכב עומד, אז כנראה שיש חיכוך. אתה יודע מה? תמציא גלגל שלא מבצע רעש של חיכוך בחנייה ותרשום פטנט על המצאת עצם ללא חיכוך. רק אל תשכח שאני נתתי לך את הרעיון, כן? אני מקבל תמלוגים בצ'קים, בויזה וגם בפייפאל

הרכב יד ראשונה מטויוטה (בתל אביב אולם התצוגה של טויוטה) צמיגים גם מאותה השנה חדש דנדש מהשקית (הם על האוטו מאז שקנינו אותו ובטיפול 10,000 לא החליפו צמיגים).

חיכוך הגלגל: אני גם ניסיתי לעשות פרסה בכביש רחב והגלגלים האחוריים והקדמיים עשו רעש של מכונית מירוץ (פרסה של פחות מ 10 קמ"ש) ובלי לגעת בגז - בצורה רגילה לחלוטין.

אני אלך על ההמצאה הזו! אם יש אקזיט בטוח אתה שותף לרווחים.

• תוכן חדש...