Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום המעולה!! אמא שלי קונה רכב לי ולשני אחי הקטנים והצעירים או יש אפילו לומר חדשים. התקציב הוא 50K בתקווה שההשקעה תחסוך הוצאות מיותרות על תיקונים שנגררות ברכבים יותר זולים.

הדרישות הן נפח לפחות 1300, שיהיה חסכוני בדלק, מאוד עדיף ידני בגלל דלק ותיקונים וגם העדפה אישית, וכאמור, חיסכון בתיקונים.

הפולו היא מצויינת בגלל כל הנ"ל. היא לא רואה הרבה מוסך לפי הבנתי, הבעיה היא שעם נהגים חדשים, כל דפיקה קטנה או נהיגה חסרת אחריות יכולה להביא לתיקונים יקרים. האוטו לצערי לא יקבל יחס של נהג מנוסה אלא של שלושה נהגים שניים מהם חדשים. לכן אני מפחד שהפולו תתגלה כמסחטת כספים.

לעומת זאת הבעיה עם הפיג'ו שהיא נמצאת בשוק כמעט רק בצבע אפור בדגמים הידניים. קצת מבאס. השאלה היא מה אתם חושבים על הדילמה, והאם ישנם רכבים אחרים מומלצים??

תודה מראש על העזרה! :wink:

פורסם

הייתי מוסיף גם את הגרנדה פונטו אם כי רוב המכוניות הם 1250,יש גם 1400,הפיגו היא רכב נוח,בגירסה הידנית את נפתר מהתיבה לא ממש מוצלחת (אוטומט),לפי דיווחים צריך לבדוק את כול הפונקציות של ידית האיתות,שכן החלפתה לא זול.

החלפים של הפולו אולי יהיו יותר יקרים,אך גם אם תדפוק פגוש בפיאט זה לא יעלה זול,כמו הייתי בודק הצעות ביטוח לראות אין הבדלים גדולים בין הרכבים לנהגים חדשים+צעירים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פולקסווגן יקרה מפיג'ו ומפיאט לא רק בביטוח אלא גם בטיפולים,בטסט ובתיקונים.

מבחינת ירידת ערך אין לי מידע מדויק.

אהה ועוד דבר אני לא יודע מאיפה הבאת את השטות הזאת שפולו חסכונית בתיקונים,אני יכול להגיד לך מניסיון שאם אתה קונה פולקסווגן או כל רכב ממשפחת צ'מפיון אתה מכניס את הראש שלך למיטה חולה.! ! !

לא רק שהרכב הזה יותר מידי עדין בשביל 3 נהגים חדשים, הוא גם ישאב לך את כל הכיס וישאיר לך חור כזה גדול שלא ישאר לך כסף לקורקינט.

תעשה חיפוש תראה בכללי כמה תלונות,טענות,חוות דעת שליליות יש על הרכבים האלה: בעיות גיר רציניות גם בדגמים החדשים,חיישן למדה (תקלה שחוזרת על עצמה אינספור פעמים),צנרת (צינורות מים-מחלה באוטו הזה כל הצינורות מתייבשים)....ועוד רשימה ארוכה של דברים.

הרכב זה הוא לא יותר מחתלתול שמחופש לבאטמן,נותן רושם של הרבה ובפועל מקבל קצת.

דבר שני אם כבר רכב לא אמין אז לפחות שהחלקים יהיו יחסית זולים -פיג'ו/ פיאט.

או שפשוט ב-50 אלף אפשר להביא אחלה טויוטיה ראנקס !

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תוכן חדש...