Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי לא פעם ולא פעמיים שאני עד לתופעה מעניין אותי לחקור אותה לעומק.

סיפור טרי שהתרחש היום, כביש 4 בשעות הצהריים, שופל ענק של VOLVO נוסע לו בימני במהירות זחילה, מעכב את כל התנועה ואז עוד בשיא החוצפה חותך לשמאלי (!!), פשוט עושה שמות בכביש.

יצא לי להתקל לא מעט במחפרונים, דחפורים, טרקטורים ועוד מרעין בישין שנוסעים בכבישי ארצנו, את חלקם ראיתי על כבישים בין עירוניים\מהירים ותמיד הם מפריעים לתנועה.

לאף אחד מהם אין לוחית רישוי או אמצעי זיהוי ואני שואל האם הם מפירים חוק מסוים? או שלכלים הללו מותר לנוע בכבישים? כי זה פשוט נראה כמו מתכון לאסון.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

לכלים אלו לרוב יש מספר שחור (מכונה ניידת).

למכונה ניידת מותר לעלות על כביש בינעירוני, אך לא על כביש, שמוגדר "דרך מהירה".

בכל מקרה, המהירות המותרת להן היא 40 קמ"ש.

אין מה לעשות, ולפעמים הן צריכות לעבור ממקום למקום, אי אפשר בכל פעם להוביל אותן על מוביל.

בכבישים מסווימים מוצב תמרור, שקובע מהירות מינימלית (עיגול כחול). פירוש התמרור - "כניסה מותרת לכלי רכב, שמסוגלים ומורשים לנוע במהירות, שמצויינת בתמרור"

אם קיים תמרור כזה עם מהירות 50, פירוש הדבר הוא - כניסה לרכב איטי (כולל מכונות ניידות) אסורה.

פורסם

כל בוקר טרקטור היה נוסע בכביש 5 מוקדם מה שהיה גורם להאטת התנועה וסטיות מפחידות של הנהגים.

חוק מטומטם אסור שדבר כזה יעלה על כביש בינעירוני.

אם כבר נוסע מחוץ לעיר רק במקומות שיש שול רחב מספיק להכיל את כל הכלי ושיסע רק בשוליים!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

הנהג הישראלי במקום ללמוד לנהוג דורש שיעיפו מהכביש את מי שלא כמוהו. ככה זה כלפי אופנועים, ככה זה כלפי כלי כבדים ועוד מעט זה יהיה כלפי כל דבר שהוא לא מאזדה 3.

לנהוג כלי כזה בדרך שיש בה גם רכבים זה קשה.

כשאתה רוצה לפנות שמאלה וצריך לעבוד נתיב בשביל זה, זו כבר משימה הרבה יותר קשה, הרי מי יתן לך להישתלב?

בטח לא פותח השירשור שלא רואה בך ראוי להשתמש בדרך כמוהו.

אז כן יש מפעילים שאחרי הרבה שעות הרבה התיאשו מלכחות לצדיק התורן שיתן להם להשתלב, וחותכים, זה לא בסדר, אבל אין להם אפשרות אחרת.

ואני כל כך שמח שאני כבר לא צריך להילחם את המלחמות האלו, אבל אני כן משתדל לפנות למשאיות וכלים כבדים את הדרך, לא רק ברכב אלא גם בקטנוע.

אגב לגבי נסיעה בשוליים, רוב המפעילים עושים את זה, אבל תתארו לכם מה קורה כל פעם שמגיעים לגשרון מים (כזה שרוב הנהגים בכלל לא שמים לב שקיים) הגדר מצרה את השוליים, אתה צריך להשתלב, אבל אף אחד לא יתן לך, יש כאן מלכוד אם תאט יהיה עוד יותר קשה, אבל הגדר מתקרבת, ואף אחד לא נותן לך להשתלב כמובן.....

תתחשבו בדרך במקום לנסות להעיף משם את כל מי שלא כמוכם.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יפה שאתה קופץ למסקנות אומי, אבל למיטב הבנתי שופל כזה שעולה על כביש ארבע עובר על החוק כך שהטענות שלך בטלות.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

בוא נגיד ככה שצריך לבוא בטענות למעסיקים שלו, כי כמו שאמרו הם חייבים לנסוע בדרך מהירה על מין גורר כזה

ומי שנוהג הוא רק הנהג יש משהו מאחורי הנהג שפשוט לא רוצה לבזבז עוד כסף על גורר ופשוט נותן לו ככה לנסוע בדרכים מהירות.

זה לפחות מה שאני חושב

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם

זה קורה המון גם עם טרקטורים ומכונות חקלאיות גם כן, יש כבישים שזה קורה בהם באופן קבוע בכל בוקר וזה מאט מאוד את התנועה וכל הנהגים הגיבורים שעוקפים גם כשאי אפשר מסכנים את שאר המשתמשים בכביש.

פורסם

אין ספק שעל דרך מהירה לא צריך כלי כזה לעלות אבל על כבישים בינעירוניים רגילים לפעמים אין ברירה והבעיה כאן היא לא הטרקטור אלא הנהגים חסרי הסבלנות שמתעקשים לעבור אותו גם דרך מכוניות מהנתיב הנגדי, אפשר גם לחכות דקה ולעקוף.

זה מעצבן, זה מעיק אבל בסופו של דבר, אם כל נסיעה של כלי חקלאי על כביש תהיה על נגרר כפי שרוצים פה הרבה, אזי שרשורי התלונות על יוקר המחיה בארץ יגדלו מאוד כי מחיר הירקות יעלה עוד ועוד.... (הרי בשביל שטרקטור ייסע משדה אחד לשדה מרוחק 8 ק"מ יהיה צורך להביא גרר במקום לנסוע על הכביש, תחשבו כמה זה עולה ושיש לא מעט נסיעות כאלו ביום)

• תוכן חדש...