Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי זה עצוב, אבל העצה שניתנה לך בהתחלה (תחשוב כמה אתה היית מוכן לשלם) היא נכונה. תחשוב שאפשר היום לקנות את אותו רכב חדש ועם פחות אבזור (כמו כן מדובר בידנית, אם שלך אוטומטית מצבך משתפר) ב-73K. האם היית מוכן לשלם 82K לאותו רכב שהוא אמנם יותר מאובזר אבל גם משומש? לא עדיף גם לחסוך וגם לקרוע ניילונים?

אולי עצוב בשבילך אבל זה המצב כרגע.

דרך אגב, אני לא בא להקניט אותך או משהו ואני מניח שלא תכננת את המעבר הזה חזרה כשקנית את האוטו אבל לדעתי זה לקח שרכישה כ"כ משמעותית כמו רכב חדש עושים רק לטווח ארוך, אלא אם כן מוכנים להפסיד הרבה מאוד כסף.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אולי זה עצוב, אבל העצה שניתנה לך בהתחלה (תחשוב כמה אתה היית מוכן לשלם) היא נכונה. תחשוב שאפשר היום לקנות את אותו רכב חדש ועם פחות אבזור (כמו כן מדובר בידנית, אם שלך אוטומטית מצבך משתפר) ב-73K. האם היית מוכן לשלם 82K לאותו רכב שהוא אמנם יותר מאובזר אבל גם משומש? לא עדיף גם לחסוך וגם לקרוע ניילונים?

אולי עצוב בשבילך אבל זה המצב כרגע.

דרך אגב, אני לא בא להקניט אותך או משהו ואני מניח שלא תכננת את המעבר הזה חזרה כשקנית את האוטו אבל לדעתי זה לקח שרכישה כ"כ משמעותית כמו רכב חדש עושים רק לטווח ארוך, אלא אם כן מוכנים להפסיד הרבה מאוד כסף.

יש דברים לא צפויים בחיים...

פורסם

קצת מצחיק.

אני החלטתי לעשות ניסוי ופירסמתי את הרכב שלי היום בבוקר בכמה אלפים מעל המחירון.

כבר קיבלתי כמה שיחות של אנשים שמוכנים לקנות אותו בקצת מעל המחירון ובמחירון.

בכל זאת אמרתי לעצמי שאני מנסה ואם אצליח למכור את הרכב במחיר שאני דורש אז אדרבה,אם לא אני נשאר איתו ואני מבסוט ממנו עד הגג.

הרכב שלי מקורי וללא שום תוספות,כנראה שזה תלוי מאד ברכב שאתה מנסה למכור.

פורסם
שלום לכולם.

לפני כשנה רכשתי סקודה פאביה ספורט 1.4 ליטר עם כל האבזור האפשרי...

מאז, הרכב עשה רק 7000 ק"מ כאשר אני הנהג היחיד הנוהג ברכב.

אני חוזר לגור בארגנטינה, ועליי למכור את הרכב לצערי (צער לא יספיק כדי לתאר את הסבל... :) )

פירסמתי בכל הלוחות, בפייסבוק ועם שלט על הרכב. אף אחד לא מתקשר.

המחיר שאני מבקש הוא 82,000. המחירון הוא 87, ולאחר שיקלול, הוא אף מגיע ל93.

אילו המלצות יש לכם (מלבד להוריד את המחיר ל50K) כדי שאצליח למכור, ואוכל לטוס?

תודה רבה!

לפי איזה מחירון המחיר מגיע ל93K לאחר שקלול?

המחירון הזה מודע לזה שנמכרו מאות יחידות מהדגם המאובזר במחיר של 84,900 במצבע יולי 2011? אני מאמין שהרכב שלך עלה יותר במידה ולא קנית אותו במהלך המבצע... אני לא הייתי מצפה שאנשים יתנפלו עליך כאשר אתה מוכר את הרכב בהנחה של כ 3K ממחירו כחדש.

פורסם
וואוו זה רק מוכיח כמה השוק מת/מחירונים לא מציאותיים. אתה בעצם מציע לו למכור רכב בן שנה שעבר 7,000 ק"מ בלבד ב- 33 אחוז פחות מהמחיר.

הבעיה היא לא המחירונים הלא מציאותיים, ה״בעייה״ במקרה הזה מאוד ספציפית ויש לה גם שם:

סוזוקי אלטו.

המכונית הזאת נכנסה לשוק, יצרה נישה חדשה של מכוניות סופר מיני זולות ופצחה מירוץ חימוש אצל כל המתחרות ובין היתר גרמה לסקודה להוזיל את המאבחן למחיר התחלתי של 7xk שקלים.

אתה בבעיה חבר, אתה מנסה למכור את המכונית שלך שכנראה רכשת במחיר מלא עם כל התוספות במחיר שריאלי מבחינתך פחות או יותר, הבעיה שעבור הרוכש הממוצע אתה מנסה למכור לו פאביה בת שנה (ולא משנה כמה היא עברה) במחיר יקר יותר מאותה מכונית מהסוכנות (גם לא מעניינות אותו התוספות שלך).

כתב לך מישהו והוא די צדק, בהתחשב במחירי הקומפקטיות היום המחיר הריאלי של רכבך כנראה באיזור ה-65k שקלים.

אני מאוד מבין לליבך אבל תבין שרכשת במחיר מלא רכב מנישה שהוכנסה ״בעל כורחה״ למלחמת הישרדות שבה בגדול מי שלא יישר קו עם רמת מחירים מסויימת פשוט הפך ללא רלוונטי.

זה די דומה לרוכשי סיאט ששילמו מחיר מלא על רכבם וחודש לאחר מכן סיאט יצאו בסדרת מבצעי השחיטה שלהם והרגו את המחיר של המשומשות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
קצת מצחיק.

אני החלטתי לעשות ניסוי ופירסמתי את הרכב שלי היום בבוקר בכמה אלפים מעל המחירון.

כבר קיבלתי כמה שיחות של אנשים שמוכנים לקנות אותו בקצת מעל המחירון ובמחירון.

בכל זאת אמרתי לעצמי שאני מנסה ואם אצליח למכור את הרכב במחיר שאני דורש אז אדרבה,אם לא אני נשאר איתו ואני מבסוט ממנו עד הגג.

הרכב שלי מקורי וללא שום תוספות,כנראה שזה תלוי מאד ברכב שאתה מנסה למכור.

ככל שהרכב זול וישן יותר, יותר קל לקבל מחירון או באזור שלו.

פורסם

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה להפסיק לספר שאתה נוסע. אנשיים בארץ יותר גרועים אוכלי נבלות ומבינים שאתה לחוץ למכור. ספר שאתה מוכר עקב שלילה, קבלת רכב מהעבודה וכו' וכו' כל סיבה שלא תסגיר את העובדה שאתה לחוץ על המכירה. אז גם תוכל לנהל משא ומתן הגיוני.

העצה השניה זה שתפנים שאין לך ברירה ותאלץ להפסיד על הרכב כמה אלפים טובים. רכב זה לא השקעה אלא הוצאה.

עצה שלישית - לכמה זמן אתה נוסע? אם זה לשנה פחות או יותר אולי כדאי לך להשבית את הרכב, להפקיד את הרישיונות במשרד הרישוי ויחכה לך רכב חדש כשתחזור.

בהצלחה ונסיעה טובה

פורסם
פאביה ברמת גימור הפשוטה עולה 70K חדשה

תעשה חישוב אתה כמה אתה הייתה מוכן לשלם על רכב בן שנה אפילו עם הרמת גימור גבוהה יותר.

הימור שלי תנסה למכור ב60-65K

הוא צודק בהחלט, במיוחד שהיבואן הזה חי על מבצעים ויש על הרכב הזה מבצע

במחיר שאתה מבקש אפשר לקנות חדש ועוד נשאר כסף לדלק וביטוח

פורסם

פותח הת'רד, לפני כ-5 חודשים עמדתי במצב דומה לשלך (רק שאז הפאביה המוזלת עלתה 69K ולא 72K) ואחר סבלנות רבה, נמכרה לה הפאביה (1.2TSI105 "ספורט" ידנית, מודל 2010) במחירון משוקלל.

באו אין סוף ילדים שחשבו שארד מהמחיר המבוקש, גם טלפנו אין ספור קשישים וילדונים שניסו ללחוץ מבלי לראות את הרכב בכלל - וכמובן, לא נשכח ולא נחסיר את כל הסוחרים למיניהם שהתקשרו, או בעלי פאביות דומות שניסו לגשש ולראות עד כמה אני מוכן לרדת כדי לרדת בהתאם - וזה לא קרה כמובן.

לבסוף היא נמכרה. אז נכון, לקח מעל חודשיים למכור (בניגוד לעבר שהן נמכרו תוך פחות משבוע - ואז גם היו זמנים אחרים מכל בחינה) אבל נמכרה ובמחיר הדרוש. צריך הרבה מאוד סבלנות ולבסוף יגיע הקונה הדרוש והסבלנות בהחלט תשתלם.

במקרה שלנו היא נמכרה לחבר יקר - שמאוד מרוצה מרכישתו ויספר על כך בהמשך, כך שהיא גם קרובה אלי ואני תמיד יכול לעשות סיבוב כדי להזכר בימי העבר שלנו יחד :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה להפסיק לספר שאתה נוסע. אנשיים בארץ יותר גרועים אוכלי נבלות ומבינים שאתה לחוץ למכור. ספר שאתה מוכר עקב שלילה, קבלת רכב מהעבודה וכו' וכו' כל סיבה שלא תסגיר את העובדה שאתה לחוץ על המכירה. אז גם תוכל לנהל משא ומתן הגיוני.

בוא אגלה לך משהו - (1) התופעה הזו קיימת בכל העולם ואינה ייחודית רק לישראל; (2) זה לגיטמי לחלוטין - אם קונה יודע שהמוכר לחוץ, אז זו זכותו לנצל את זה. זה חלק מחוקי המסחר הבסיסיים.

בכלל, אני לא מבין את כל העליהום על קונים שמחפשים מציאות - זו זכותם המלאה לנצל את השוק החלש. אף אחד לא מחייב אתכם למכור להם משהו.

• תוכן חדש...