Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיקה שגרתית,לא משנה מה,היו ליקויין והבוחן הוריד לי ת האוטו מהכביש ונתן לי רשיון זמני שני יקח את האוטו למוסך ושאני יתקן את הליקויים אני יקבל רישיון רכב חדש (בנוסף קיבלתי כנס 1000 שקל )

השאלה שלי היא,האם כרגע, (הרכב שלי שנת 92) אני יכול ללכת למשרד רישוי להוציא רישיון אדום לרכב להוריד כאילו מהכביש לגמרי,ולקחת אותו לגריטה באשדוד ולקבל כסף ? או שאני חייב לתקן להוציא רשיון חדש ורק אז?

אני מאוד רוצה שתעזרו לי כי אני רוצה להרוויח על האוטו לפחות משהו..

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אוקיי ברור שאת הקנס אני משלם, אבל אפשרי לגרוט נכון? סבבה זה מה שרציתי לדעת..

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אני הייתי עושה כך:

1. גורט את הרכב

2. שולח בקשה לביטול הדו"ח/המרה באזהרה, בטענה שהרכב נגרט (צרף העתקי מסמכים) ושאתה במצב כלכלי קשה לכן גרטת ולא תיקנת, ושאתה מבקש שיתחשבו.

סיכוי נמוך שיתחשבו, אבל לך תדע. שווה את ה12.60 עלות דואר רשום.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
בהנחה שתקציב הגריטה ל-2012 לא נגמר.

שלשום גרטתי רכב.

והטענה היא שמשרד התחבורה מחוייב להודיע מראש לפני סיום התקציב.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

זה אומר שעדיין התוכנית פועלת ? אם כן שבוע הבא אני מבצע את התהליך הזה,

למי לפנות לבקשת אזהרה במקום הדו"ח לשלוח למי בדיוק אפשר הכוונה בבקשה? אני צעיר בן 18 לא בקיא בנושא..

ג'ינו.

פורסם

אתה מוודא גם שמזכים אותך על יתרת האגרה השנתית

הכתובת לפניה למשטרה

מרכז פניות נהגים ארצי ( מפנ"א)

ת.ד 120

פתח תקווה 49100

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מחזק את ישה, הזיכוי על אגרת הרישוי הוא יחסי ולפי חודשים ונקבע ע"י משרד הרישוי עם פסילת הרשיון (דרוש טופס מיוחד לשם כך).

בנוסף אתה זכאי להחזר על ביטוח אם היה.

קח בחשבון שאם הרכב לא על שמך- לא ניתן להגיע למשרד הרישוי עם ייפוי כח.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
שבוע שעבר הורדתי הרכב מהכביש שהיה רשום על שם אשתי, גם אני ידעתי קודם שאי אפשר והיגעתע לשם כדי להעביר בעלות, ולא הצלחתי כי להרכב לא היה טסט, אז הפקידה אמרה לי שאני יכול להוריד את זה מהכביש (כי ממילא זה היה לפירוק) אז שאלתי אותה, בטוח? כי הרכב לא רשום על שמי, והיא אמרה כן, וזה מה שעשיתי.
פורסם
מחזק את ישה, הזיכוי על אגרת הרישוי הוא יחסי ולפי חודשים ונקבע ע"י משרד הרישוי עם פסילת הרשיון (דרוש טופס מיוחד לשם כך).

בנוסף אתה זכאי להחזר על ביטוח אם היה.

זה קורה אוטומטית יחד עם הסכום 3000 שאני מקבל מהגריטה לא ? מוסיפים ביחד עם זה את השארית מהאגרת טסט לא? או שזה נישלח בניפרד ואני יצטרך להגיע למשרד רישוי שוב? אני מדבר על האגרת טסט על השארית..

אם לא תגידו לי מה לעשות בדיוק חוץ מלהוציא טופס רישיון אדום והורדה מהכביש..

פורסם

פאא#$@#$@#$# יואו מה אני יעשה עכשיו!?

אכלתי אותה יואו..:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

פורסם
פאא#$@#$@#$# יואו מה אני יעשה עכשיו!?

אכלתי אותה יואו..:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

מתקן את הרכב, ומקבל חזרה את הרישיון ואז מוכר אותו

• תוכן חדש...