Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק רציתי לציין. מחר תיאמו לי נסיעת מבחן באיביזה (סוכנות חיפה). אז מי שכתב שיש עם זה בעיות. תבדוק זאת.

תודה רבה רוני על ההתייחסות. אני גם מרגיש שהפיינליסטיות הן הפיאסטה והפאביה. אך בכל זאת החלטתי לבדוק את 3 הרכבים ולאחר מכן לגבש החלטה.

אגב רוני, צפוי איזה מבחן בקרוב לפיאסטה 1.25 ידנית, על אספלט ישראלי או דו קרב מול מתמודדת מבית פולקסווגן?

הבחנה קטנה לסיום, שמתי לב ואולי זה רק אני, שישנה היענות גדולה מצד הסוכנים בסוכנויות הרכב כלפי לקוחות המתעניינים ברכבים אלה.

אולי זה בגלל המחיר, ששולי הרווח כנראה לא כמו ברכבים יותר יקרים וגדולים או אולי זה בגלל מיצוב. שלא משנה מה, אנשים יבואו ויקנו רק בגלל המחיר האטרקטיבי?

או שזה אולי רק אני, שנפלתי על סוכנים אדישים :)

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חבל שאתה למען הגילוי הנאות לא אומר לו שאתה סוכן מכירות בסיאט הרצליה

תהיה רגוע - אני לא. ותהייה בטוח שאם אני הייתי עובד בסוכנות הזאת, דברים כאלה לא היו קורים. השרות הוא ערך עליון בעיני ובן אדם שרוצה משהו לא צריך להעניש את עצמו בגלל אשת מכירות גרועה.

פורסם

הפיאסטה הידנית רק הגיעה לארץ לאחרונה. תוך מספר שבועות יצוצו לא מעט מבחנים עליה בעיתונות. אני יכול להבטיח שחלקם יהיו השוואתיים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מאיפה הקביעה החד משמעית לגבי הפורד? לפי מה שידוע לי אין להם רכב הדגמה כי כשחבר ביקש בסוכנות לעשות סיבוב אמרו לו שאין רכב. דווקא מהפאביה שמעתי לא מעט אנשים שמרוצים מאוד. את הפיאסטה לא מכיר ולא ברור לי איך SRONIS מחווה כאן דעה כל כך נחרצת לגביה...

We are the Human Race

פורסם

כלכך פשוט :D

היום הייתי בנסיעת מבחן על האיביזה. הביאו את האיביזה קופה, דגם הספורט. אך עם אותו מנוע 1.4 וגיר ידני, של רכב המבצע.

מנסיעה כלכך קצרה ורכב חדש דנדש עם 4450 ק"מ. הספקתי להתרשם שהיא יחסית נוחה אם כי קשה יותר מהפיאסטה ושיכוך המהמורות פחות טוב אפילו באופן מופגן מאשר בפיאסטה. האם האשם יכול לנבוע מצמיגים ספורטיביים?

לגבי הפיאסטה, היא תהיה זמינה בתחילת השבוע הבא לנסיעת מבחן בסוכנות בחיפה. למעוניינים. הבנתי שרשימת הממתינים מלאה, לפחות לשבוע הבא.

שבוע הבא, נסיעת מבחן על הפיאסטה והפאביה.

פורסם

לגבי כל הקשור לפאביה, הייתי מציע לך להיוועץ עם אוראל (ידוע בכינוי RS) בכל הקשור לאחזקת הרכב, טיפוליו והוצאות אל מול התקציב המדובר:wink:

בברכה ארז

Mini Ferrari - Red Fiat Coupe 16VT :twisted:

• תוכן חדש...