Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך עזרה / יעוץ בשני דברים:

1. שיחקתי עם משהו שכנראה לא הייתי צריך נפל לי ספוג לתוך החלק הזה (לתוך איפה שהחגורה נכנסת. כן כן אני יודע שזה מוזר אבל אל תשאלו איך זה קרה...) *תנו לתמונה קצת זמן להיטען

9301439.jpg

בכל מקרה ניסיתי להוציא אותו באותה דרך שהכנסתי אבל ממש קשה להגיע אליו ולכן האופציה היחידה שאני חושב עליה היא פירוק הפלסטיק הזה:

2217161.jpg

השאלה היא איך אני מפרק את זה? והאם זה יהיה קשה להחזיר אותו? והאם יכול יכול להיות שכשאני יחזיר זה לא ישב 100% כמו שזה עכשיו???

דבר שני, מישהו פתח את הדלת שלו על דלת הנהג שלי ופינק אותי בשריטה די עמוקה אבל יחסית קטנה (בערך 2 ס"מ) השאלה היא אם יש לי דרך לטשטש אותה? (יש השתקפות של הרקע שמאחורי אבל רואים את השריטה בבירור אז תתעלמו בבקשה)

28457845.jpg

תודה רבה

• ספונסר פורום
פורסם

השריטה עמוקה וחדרה את שכבת הצבע. הפיתרון הכי טוב לשריטות כאלו הוא צביעה מחדש של הדלת או של אזור הפגיעה. ניתן לטשטש את השריטה בצביעה נקודתית עם מכחול או "טוש קסמים" אבל התוצאה לא תהיה מושלמת.

פורסם

etai2005, מאיפה צריך למשוך? מהצדדים או מלמעלה? צריך מברג או משהו כדי למשוך את זה או שאפשר עם הידיים?

עזרה, מה זה "טוש קסמים"? ומאיפה קונים את זה?

תודה

פורסם
etai2005 תודה רבה. אני אנסה את זה.

מה בקשר ל"טוש קסמים"?

בעומק כזה רק יחמיר את המצב לך למקום שמתמחה בצביעה עם האוטו הם ייתנו לך צבע במקרה שלך אפור מטאלי ממה שאני רואה

ותעביר ויש עם מכחול זה יטשטש אותה

• תוכן חדש...