Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצה לגבי סקודה

Guest Anonymous
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם, אני מחפשת לקנות רכב והתקציב שלי הוא עד 20.000 ש"ח מה דעתכם

על סקודה פליסיה?

תודה

ליאת

פורסם

סקודה...

אוטו לא אמין בגרוש!

לאמא לשלי היתה בעבודה סקודה, כל יומיים שלום היתה לה תקלה... אחרי חודשיים החליפו לה לסקודה דיזל. הדיזל היתה קצת יותר חדשה ובלי הרבה בעיות, אבל היו בעיות. ואז יום אחד, אני נוסע לי, עולה על אבן או לא יודע מה היה שם... ופתאום לא מרגיש את הגז...

עוצר את האוטו, פותח תא מנוע ורואה שהמנוע יושב נמוך מדי... לא הבנתי מה קורה...

ואז שמתי לב שהמנוע שלי על הכביש...

8) לא מומלץ על סקודה מנסיון אישי.. אולי אוקטביה החדשה... אבל לא הסקודות הישנות...

פורסם
סקודה...

אוטו לא אמין בגרוש!

לאמא לשלי היתה בעבודה סקודה, כל יומיים שלום היתה לה תקלה... אחרי חודשיים החליפו לה לסקודה דיזל. הדיזל היתה קצת יותר חדשה ובלי הרבה בעיות, אבל היו בעיות. ואז יום אחד, אני נוסע לי, עולה על אבן או לא יודע מה היה שם... ופתאום לא מרגיש את הגז...

עוצר את האוטו, פותח תא מנוע ורואה שהמנוע יושב נמוך מדי... לא הבנתי מה קורה...

ואז שמתי לב שהמנוע שלי על הכביש...

8) לא מומלץ על סקודה מנסיון אישי.. אולי אוקטביה החדשה... אבל לא הסקודות הישנות...

באיזו סקודה מדובר?

פורסם
סקודה...

אוטו לא אמין בגרוש!

לאמא לשלי היתה בעבודה סקודה, כל יומיים שלום היתה לה תקלה... אחרי חודשיים החליפו לה לסקודה דיזל. הדיזל היתה קצת יותר חדשה ובלי הרבה בעיות, אבל היו בעיות.

סביר להנחי שמדובר באחת הגירסאות של הפליסיה (דיזל היתה רק פליסיה)

לי בזמנו היתה פייבוריט טנדר והבלאי שלה באמת היה זוועה.

אבל

אבל

אבל

הפליסיה זה משהו אחר... דגמי הבנזין בד"כ לא עברו חיים קשנים מדי וכן פולקסווגן שיפרו את המערכות הבעייתיות ברכב.

המכוניות נמכרות במחירים נמוכות משמעותית מהמחירון, ועדיף למצוא דגם GLX עם הגה-כח

וכמובן שמנוע ה-1.6 מבית פלקסווגן עדיף בכל המובנים על ה-1.3 אבל גם 1.3 במחיר מתאים ובמצב טוב יכול להיות עיסקה טובה.

בכל מקרה במכוניות עם מנוע 1.3 היתתי מתרחק ממכוניות עם קילומטרז' מעל 150 אלף ק"מ, בשל הבלאי הגבוה שלהם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...