Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק להשאלת מכשיר HONING !!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

לאלה שעוקבים אחרי פרוייקט שיפוץ המרצדס שלי, אני מבקש את עזרתכם בהשאלת מכשיר לביצוע הונינג . אני זקוק לשיוף של משאבות בלם וניקוי חללים ב KING PIN !!

אשמח אם תשאירו פרטים או בהודעה פרטית!

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

מכשיר הונינג עולה גרושים , עדיף לקנות {אם יתקלקל תצטרך לקנות בכל מקרה .} לענין הונינג משאבות בלם ,מממ ,הייתי אומר שעדיף עשרות מונים לשלוח לשפוץ -אפילו חובה . אני הייתי ממליץ על הבלם שולמן ת''א .

יישר כח להמשך השפוץ .

הודי.

פורסם
מכשיר הונינג עולה גרושים , עדיף לקנות {אם יתקלקל תצטרך לקנות בכל מקרה .} לענין הונינג משאבות בלם ,מממ ,הייתי אומר שעדיף עשרות מונים לשלוח לשפוץ -אפילו חובה . אני הייתי ממליץ על הבלם שולמן ת''א .

יישר כח להמשך השפוץ .

הודי.

לקחת לי את המילים מהפה. מכשיר הונינג קטן עולה גרושים ובכל מקרה כדאי לשפץ משאבת בלם בצורה מקצועית על מחרטה.

פורסם
לקחת לי את המילים מהפה. מכשיר הונינג קטן עולה גרושים ובכל מקרה כדאי לשפץ משאבת בלם בצורה מקצועית על מחרטה.

שלום

יקרי אם חורטים את הצילנדר של המשאבה ניתן לזרוק אותה ישר לפח אז למה לחרוט לזרוק ישר ולמה?

אם חורטים צריך

א} בוכנות אוברסייז

ב} קיט גומיות אוברסייז

מיכייון שאין לא את א ,ולא את ב, אין מה לחרוט.

בנוסף הוניג הוא מכשיר מצוין בידי בעל מיקצוע מיומן.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום

יקרי אם חורטים את הצילנדר של המשאבה ניתן לזרוק אותה ישר לפח אז למה לחרוט לזרוק ישר ולמה?

אם חורטים צריך

א} בוכנות אוברסייז

ב} קיט גומיות אוברסייז

מיכייון שאין לא את א ,ולא את ב, אין מה לחרוט.

בנוסף הוניג הוא מכשיר מצוין בידי בעל מיקצוע מיומן.

בברכה בני ל.

מסכים עם כל מלה,

כמו כן המשאבות עברו שיפוץ מקיף כולל קפיצים ,גומיות ובוכנות לפני מספר שנים ומאז הרכב לא נסע יותר מ 2 ק"מ.

על מנת לנקות קצת חלודה שטחית ולהשיג משטח אחיד אין צורך לשלוח את משאבות האופן לשיפוץ כזה או אחר.

אגב, הם שופצו אצל שולמן, שאכן לקח עליהם לא מאט ולא בצדק.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

לא הבנתי; אם עברו בעבר שיפוץ מקיף, ולא נסעו מאז הרבה - אז האם אתה טוען שיש חלודה בתוך החללים? כי אם כן - השיטה היחידה שעולה לי בראש היא לקחת סקוטש ברייט המיועד לאלומיניום עם קצת נפט או WD40 ודומיו, ולתת אותו על ציר של מקדחה ואז פנימה לקדח. לסובב במהירות נמוכה מעט פעמים ולראות מה התוצאה. לא להגזים בכמות הסיבובים. אגב - נוזל הבלם הוא חומר היגרוסקופי ולכן מומלץ לך להחליפו כול כולו לטרי.

פורסם

הכי טוב להזמין משאבות חדשות.השיפוץ הזה לא תמיד מוכיח את עצמו.אם יש בגרמניה משאבות תואמות חדשות זה עדיף לדעתי.

חן.

פורסם
מסכים עם כל מלה,

כמו כן המשאבות עברו שיפוץ מקיף כולל קפיצים ,גומיות ובוכנות לפני מספר שנים ומאז הרכב לא נסע יותר מ 2 ק"מ.

על מנת לנקות קצת חלודה שטחית ולהשיג משטח אחיד אין צורך לשלוח את משאבות האופן לשיפוץ כזה או אחר.

אגב, הם שופצו אצל שולמן, שאכן לקח עליהם לא מאט ולא בצדק.

איך החלטת שלא מעט ואיך אתה קובע שלא בצדק . ככה זה במקומותינו המוסך ו/או בעלי מקצוע הם שודדים בהגדרה ולא כך הדבר . לא סתם הבלם שולמן עובד עם הקופארטיבים לתחבורה , עם אל על ,משרד הבטחון ואחרים תקן מחמיר עבודה מוקפדת וחלקים מקוריים שווים את המחיר . כמובן שיש גם אחרים וטובים ויתכן שהם זולים יותר וסיבותיהם איתם . אולם שפוץ משאבות בלם דורש ידע, מיכשור ויכולת מקצועית ספציפית . מקרה של כשל מי ישורנו .

הודי.

פורסם

שלום

אחרי כול התגובות החלטתי!!!

אתה מוזמן לבוא אלי אם המשאבות הדורשות ליטוש ואני אלטש אותם למענך במקום! :sissies:

המחיר .......... כוס קפה שאשתי תכין לנו!!!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום

אחרי כול התגובות החלטתי!!!

אתה מוזמן לבוא אלי אם המשאבות הדורשות ליטוש ואני אלטש אותם למענך במקום! :sissies:

המחיר .......... כוס קפה שאשתי תכין לנו!!!

בברכה בני ל.

ובא לציון גואל. יותר טוב מזה אין.

פורסם
איך החלטת שלא מעט ואיך אתה קובע שלא בצדק . ככה זה במקומותינו המוסך ו/או בעלי מקצוע הם שודדים בהגדרה ולא כך הדבר . לא סתם הבלם שולמן עובד עם הקופארטיבים לתחבורה , עם אל על ,משרד הבטחון ואחרים תקן מחמיר עבודה מוקפדת וחלקים מקוריים שווים את המחיר . כמובן שיש גם אחרים וטובים ויתכן שהם זולים יותר וסיבותיהם איתם . אולם שפוץ משאבות בלם דורש ידע, מיכשור ויכולת מקצועית ספציפית . מקרה של כשל מי ישורנו .

הודי.

שולמן לוקח לא מעט זה בלשון המעטה, על שיפוץ קליפרים של ברלינגו הוא דרש 1000 ש"ח לאחד, כשכל המכלול עולה חדש פחות או אותו דבר והסט משומש עולה 300 ש"ח, הוא הסביר לי את המחיר בכך שהוא מחליף גם את הבוכנות למרות שאמרתי לו שהן במצב מצוין, הוא אפילו לא התרצה לראות והחליט, אלא נפנף אותי כבר בטלפון, אז עם כל הכבוד המחירים שלו מופרעים וחצופים,

שילך לחפש את החברים שלו או את הלקוחות המוסדיים העשירים על חשבון כספי הציבור.

עם משאבת הברקס אפילו לא טרחתי להתקשר אליו שיפצתי באקסטרא בלם במחיר מצחיק והיא עובדת טוב כבר שנתיים.

אז כנראה שהפלא ופלא יש עוד בעלי מקצוע טובים אבל בניגוד לו שוכנים מחוץ לאולימפוס.

• תוכן חדש...