Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב8 למרץ יש הופעה של אינפקדט ומשינה ואני וכמה חברים מעוניינים להגיע לשם רק שאנחנו בבעיה איך לחזור אז חשבנו בסוף לנסוע לשם באוטו.

יש שמה חנייה לא רחוקה? כמה עולה לשעה בערך?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

אם אני זוכר נכון, 20 ש"ח לשעה ראשונה ואח"כ 5 ש"ח לכל רבע שעה :shock::x

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא יודע כמה חניון הדרייב אין מפוקפק אבל אני מניח כי בערב הופעה שכזה הוא יהיה פחות מפוקפק

אפשרות אחרת חניה בחניון של רידינג בחינם ומשם הליכה של 15 דקות או אוטובוס עד למקום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תכנס לשכונת מעוז אביב הסמוכה. יש שם כמה חניוני חול חינמיים קרובים מאוד לרוקח ואם הם מלאים, ב- 95% מהזמן יש חניה בתוך השכונה (הרבה יותר קרוב מרידינג).

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

אם אתה יורד מאיילון לרוקח תעבור את החניון של גני התערוכה ומיד אחרי הגשר של פסי הרכבת (כ 20 מטר לפני הרמזור) כנס ימינה לחניון חופשי שלרוב פנוי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

החניון הזה סגור בדרך כלל, אבל עוד 100 מטר קדימה יש חניון ענק של איצטדיון האטלטיקה הקלה. מה שנקרא,

.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני גר מטר משם במעוז אביב.. (וגם הולך להופעה :wink:), ממליץ לחנות בחניון רפידים או בחניון האתלטיקה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
לא יודע כמה חניון הדרייב אין מפוקפק אבל אני מניח כי בערב הופעה שכזה הוא יהיה פחות מפוקפק

מפוקפק גם אז. אחרי הופעה כשהייתי חונה שם האוטו שלי היה עומד לו לבד או כמעט לבד ברחבת חצץ ענקית וחשוכה. אותי המראה הזה הלחיץ.

פורסם

הליכה של 10 דקות בערך אם אתה חונה ליד איצטדיון ר"ג וחוצה את הגשר העגול ליד המימדיון והולך על הכביש עד לגני התערוכה.

אם ההופעה בפארק חסכת לך הרבה מההליכה.

• תוכן חדש...