Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בבקשה עזרתכם אודי A3 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער שאני מפנה את זה לכאן אני פשוט לא יודע מה לעשות וזה דיי דחוף לי ולא עונים לי בפורום של הייעוץ אז אולי חלק מהמומחים כאן יכולים לעזור אז בבקשה אם יש מישהו שיכול לעזור

היי חברים

ראיתי היום a3 2004 בגדול הרכב נחמד חוץ מכמה דברים :

צריך לעשות רענון צבע לטמבון אחורי וקדמי

שמכניסים לטיפטרוניק הגיר לא מזהה שזה בטיפטרוניק כאילו שיש שם איזה חיישן שגורם לרכב לא לזהות את המעבר למצב טיפטרוני, בהילוך D רגיל הרכב נסע נהדר

והיה מאוד קר איזה 10 מעלות ושניסיתי לבדוק את המזגן ולשים קירור הרכב לא קירר והמוכר אמר שזה בגלל הבקרת אקלים שמזהה שבחוץ קר זה הגיוני?? או שהוא חירטט? החימום עבד מעולה

מישהו יכול לדעת כמה יעלה לסדר את כל הבעיות?

תודה רבה וסליחה על המגילה

*עריכת ההנהלה-שירשור אחד ביעוץ מספיק בהחלט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...