Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש פחח רכב מקצועי לתיקון/ החלפה של כנף מכסה מנוע וטמבון ברכב מאזדה.

אני מחפש בעל מקצוע שיעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר ושידע להתאים את הצבע החדש על החלקים לצבע הנוכחי של הרכב.

אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מישהו כזה אני מאזור המרכז ראשון לציון.

תודה רבה..

• ספונסר פורום
פורסם

פנה אל יעקב ממוסך הצוות שבחולון. במוסך הצוות מתמחים בתיקוני פחחות איכותיים במחירים סבירים ויוכלו לעזור לך עם החלפת או תיקון הכנף.

רצוי שתגיע אליהם עם הרכב כיוון שקשה לקבוע על סמך שיחת טלפון את המחיר העבודה הנדרש.

פורסם

תודה רבה על העזרה,

יש עוד המלצות לגבי עוד בעלי מקצוע טובים מאזור המרכז?

אני לא צריך להסביר כמה הרכב זה דבר שחשוב לי, אני מחפש מישהו שיעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר שאפשר.

עם יש לכם ניסיון עם בעלי מקצוע כאלה או המלצות אשמח לקבל אותם.

שוב תודה מראש....

פורסם

אז מה אתם אומרים, איזה בעל מקצוע טוב יכול לעשות עבודה על הרכב ככה שלא יבחינו במה שקרה.

אמרתי לכם הרכב מאוד מאוד חשוב לי.

מישהו מקצועי מכל אזור המרכז מחפש המלצות בבקשה...

תודה מראש מתן...

• ספונסר פורום
פורסם

היי מתן,

על סמך התמונה שצירפת נראה שיהיה צורך בהחלפת כנף, תיקון פחחות למכסה המנוע ותיקון צבע (אולי גם החלפה) של הפגוש. כמו כן כדאי לבדוק גם את מצב הצמיג הקדמי כי הוא לא נראה הכי טוב שיש.

מוסך הצוות הינו מוסך מקצועי ומומלץ, אין לך סיבה לחשוש. אם אתה יכול להגיע לתל-אביב תוכל לבדוק גם את מוסך חיבה. מוסך מקצועי ושירותי מאוד, שאף קיבל בעבר את תו "יצאת צדיק" של חיים הכט. המלצה חמה עליו תוכל לקרוא כאן.

• תוכן חדש...