Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ משני חברים שמשמיצים כאן באופן מולד את מוצרי צ'מפיון והסיבות שלהם שומורות איתם תתיחס לביקורת האוביקטיבית שברובה מיצתה את ההבדלים בשתי שורות -

הוולסטר ייחודית וכנראה יפה יותר (עניין של העדפה אישית) אבל הלאון הרבה יותר מהנה לנהיגה. מי שתב ל שתחשוב עם אתה מעדיף פוזה או ביצועים סיכם את הכל במשפט אחד.

אל תתיחס להפחדות של הגיר בסיאט כי החדשות כבר מגיעות עם הגרסה המשודרגת שלא אמורות להיות בה הבעיות שהתגלות בגירים הישנים.

פורסם

חוץ ממך שמשמיץ כל דבר שזז והוא לא וואג, אני לא ראיתי כאן מישהו שהשמיץ את הלאון. הרבה יותר מהנה לנהיגה? :lol: כי נהגת על שתיהן נכון?

נ.ב

אני נהגתי על שתיהן (הלאון הייתה 1.4), אבל לא באותה צורה. האחת בנסיעת מבחן והשניה אצל חבר, ככה שאני נמנע מלהגיב מי יותר מהנה (לא אקח את הולוסטר בנסיעת מבחן למגבלות כמובן), אבל הולוסטר כן העלתה חיוכים לכמה מחברי הפורום, ולהרבה בוחני רכב בחו"ל.

נ.ב2

במחשבה שניה, הלאון פי מאה יותר טובה. תקנה לאון, עדיף כמה שפחות ולוסטר על הכביש, להשאר יחודי. תתחדש :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
חוץ משני חברים שמשמיצים כאן באופן מולד את מוצרי צ'מפיון והסיבות שלהם שומורות איתם תתיחס לביקורת האוביקטיבית שברובה מיצתה את ההבדלים בשתי שורות -

הוולסטר ייחודית וכנראה יפה יותר (עניין של העדפה אישית) אבל הלאון הרבה יותר מהנה לנהיגה. מי שתב ל שתחשוב עם אתה מעדיף פוזה או ביצועים סיכם את הכל במשפט אחד.

אל תתיחס להפחדות של הגיר בסיאט כי החדשות כבר מגיעות עם הגרסה המשודרגת שלא אמורות להיות בה הבעיות שהתגלות בגירים הישנים.

נהגתי על הלאון ועל הוולוסטר. יש הרבה הבדל מבחינת "ספורטיביות". שתיהן מתנהגות כמו מאזדה 3 שהיא דינמית בפני עצמה אבל לא מדובר ברכבים ספורטיביים כלל. הוולוסטר סבלה מתת היגוי מוגזם.

כמו שציינתי הייתי בוחר בלאון בעיקר בגלל המנוע, ואם היא מיועדת למשפחה היא תהיה עדיפה על היונדאי. ולדעתי הלאון עדיין מהממת!

• תוכן חדש...