Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וידאו סטרימינג - דווקא שיחקתי עם זה קצת והאיכות סבירה (נכון שלפני חצי שנה זה היה הרבה פחות טוב).

אני לא מתכוון רק לאפליקציות - אלא גם לאיכות הוידאו עצמה. בלי HLS יש מגוון רחב מאוד של חסרונות ופשרות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

GUITAR HERO שממש אהבתי באייפון, פשוט בושה הגרסה של אנדרואיד.

CHICKEN INVADERS גם חסר לי :)

עוד כמה פיצ'רים לרשימה AIRPLAY וICLOUD, לשניהם אין אלטרנטיבה נורמלית באנדרואיד, אולי בICS השילוב של DROPBOX יעשה איזה טריק, בינתיים מחקים.

ובואו לא נשכח עד כמה קל לגבות אייפון באייטונס לאומת השימוש בTB שגם עולה כסף וגם לא עובד מי יודע מה וגם מנצל זכרון בשביל גיבוי :(

אודי A4

דימה.

פורסם

TB עובד מצויין! יש לו גם קראק מאוד פשוט. ניתן להעביר הכל למחשב.

בכלל גיבוים עדיף לעשות דרך הריקוברי לכל המערכת.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

TB זה הגיבוי הכי בסיסי שיש, למה לפרוץ? בשביל 5$? אני פשוט קניתי אותה.

לגבי להעתיק כן אפשר, בינינו מי יעתיק את הגיבוי למחשב על בסיס יומי? זה מסורבל, בסוף אתה מוצא את עצמך מגבה מקסימום בSD ומקווה לא לעבד את הטלפון כי אז נאבד גם הגיבוי.

באייפון מספיק שנכנסתה לבית והטלפון יעשה גיבוי לבד במחשב שלך, כול זה מבלי שבכלל הוצאתה את הטלפון מהכיס.

אודי A4

דימה.

פורסם
TB עובד מצויין! יש לו גם קראק מאוד פשוט. ניתן להעביר הכל למחשב.

בכלל גיבוים עדיף לעשות דרך הריקוברי לכל המערכת.

הכלים של ITUNES אכן קצת מסובכים אבל לשמחתי נושא הגיבויים וניהול המידע באייפון הינם משמעותית טובים יותר מכול אנדרואיד.

לאורך כול התקופה שיש לי אייפון לא ניתקלתי בבעיה אחת עם המכשיר או עם ITUNES ואף פעם לא הלך לי קמצוץ של מידע לאיבוד.

מה זה קריסה ? אף פעם האייפון לא קרס לי או אפליקציה שנסגרה (בעצם רק ווייז).

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...