Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שלא מזמן פתחתי אשכול דומה, אבל עדיין יש לי כמה שאלות ואני אשמח אם תענו לי עליהם..

קראתי קצת בפורומים והתחלתי לקבל כיוון פלוס מינוס.

התקציב הוא 2500-3000. יש לי מאזדה 2, הבנתי שיש כאן המלצות על clarion cz501 אז אני אקח אותו.

אני אוהב לשמוע מוזיקה חזק(בעיקר דאנס\האוס\HIP-HOP), אבל עדיין- זה רק בשבילי ולא בשביל להרקיד את כל השכונה.

השאלה העיקרית היא אם אני צריך סאב או\ו מגבר או שאני יוכל להסתפק ברמקולים אחוריים אכותיים? (אני לא אוהב שהרמקולים צורמים- ואני מעדיף איכותי כמה שיותר במסגרת התקציב.)

מה אומרים?

תודה!

פורסם

ההמלצה הגורפת היא לקומפוננט קדמי וסאב.

האם אתה פתוח גם למוצרים יד שנייה?

לסגנון מוזיקה הזה וגם לתקציב מתאים לך בול מורל דוטק, נשאר רק לחפש מגבר וסאב.

התקציב כולל בתוכו גם התקנה?

פורסם

דבר ראשון תודה על התגובה.

בא נקח בחשבון ש3000 זה כולל התקנה. כמה בכלל זה אמור לעלות התקנה?

הרדיו דיסק גם אמור לבוא בחשבון, עוד לא קניתי אותו.(clarion cz501 מתאים לכל העסק?)

בהנחה שצריך סאב- אסור לשכוח שגם ככה יש לי באגז' קטן(עדיין זה מאזדה 2) יש סאבים קטנים?

ומעדיף שלא לקנות יד 2 אלא אם כן יש מציאות(וגם זה רק מגבר או סאב)

תודה!:-)

פורסם

אני וחבר הלכנו לאיזה בחור שראינו מודעה שלו באתר יד 2

הוא נתן לנו דיל מדהים לדעתי הכולל קומפוננט ריינבו עבודת יד מגרמניה, מגבר 4 ערוצים וסאב 8 אינצ' אשר פועל מדהים.

כולל התקנה הוא לקח 2900 ש"ח ועשה עבודה ממש יפה. הוא הציע את אותו סאב רק ב 10 אינצ' ב 150 ש"ח יותר כלומר 3050 ש"ח עם ההתקנה. הייתי ממליץ לך ללכת על אותו דיל במסגרת התקציב שלך.

פורסם

פשוט בזיון התגובות שלך רועי! תסלח לי! הרי כולם יודעים שאתה מקורב ליבואן ושלחת לי אינספור הודעות לפני שקניתי את המערכת ורצית להיפגש איתי בכפר סבא!

שימו לב למודעה המופיע ביד 2 http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicAccessory.php?CatID=1&SubCatID=7&CarID=276560&Code=a1fc7a134613a81ac077318dbc3f7c09

איתי?! הרי קוראים לך רועי! מעניין אותו מספר פלאפון כמו שלך! מנהלים! אני מציע לחסום את המשתמש הזה! שלומי 122 פשוט בושה מה שאתה עושה כאן!

• תוכן חדש...