Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

מחפש מערכת פשוטה וכמה שיותר זולה להתקין ברכב מסוג פיאט מריאה 2001.

ברכב יש רק רמקוליים שנדפקו, ועושים רעשים לא תקינים חלק גדול מהזמן.

המערכת מיועדת לאדם מבוגר, ככה שבעיקר שמיעת מוזיקה וחדשות ברידו בווליום סביר.

מחפש מקום, עדיפות באזור אשדוד שגם יכול להתקין את המערכת (חשמלאי? חנות?)

כמו כן, רציתי לדעת האם במידה וברכב יש מערכת מובנת של קסטות ורדיו, האם ניתן בדרך כלשהי להמיר אותה למערכת שקוראת גם דיסקים או לפחות חיבור USB \ AUX? אם כן אשמח לפרטים, מחיר וכו. גם כן עדיפות לאזור אשדוד.

בתודה, ברק

נ.ב:

-פשוטים: אם אפשר עד 200 - 300 שקל גג, מצויין.

רדיו דיסק או מערכת דומה: אין לי מושג מה המחירים, אך שוב פעם - משהו בסיסי

פורסם

לגבי הרמקולים , לפי המצב שאתה מתאר הרמקולים קרועים או מפוררים ולכן כמעט כל רמקול שתשים במקומם יתנו תוצאה טובה רק תתשתדל לקנות משהו בעל שם מוכר כמו פיוניר וכ"ד

לגבי הרדיו טייפ אני זוכר שפעם לפני הממווןן שנים :-) הייתה איזה קלטת פלסטיק שאפשר היה להכניס לרדיו טייפ וממנה היה יוצא כבל שניתן היה לחבר לנגן חיצוני (בזמנו זה היה דיסקמן !! :lol: )

עדכון :hihi: : מצאתי , זה מה שדיברתי עליו

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

כן, ראיתי את זה היום ואפילו הזמנתי 2 קלטות שכאלו. השאלה אם זה שווה משהו.

בנוגע לרמקולים, פשוט ללכת לאוטו דיפו (יש משהו אחר באזור אשדוד?) ולבקש שיתאימו לי משהו? מבחינת הגודל וכו?

• תוכן חדש...