Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף שבוע טוב לכולם.

החלפתי היום את הפלאגים אחרי 3 שנים שלא החלפתי {האוטו לא נסע הרבה,לא ראיתי סיבה למה לעשות זאת מוקדם יותר}

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=266335&highlight=%D7%A9%D7%9E%D7%9F

דבר ראשון,עשו טובה לעצמכם ותחליפו לבד את המצתים או שתיהיו כל הזמן ליד הרכב שהוא במוסך.

אין לי שמץ של מושג איך יכול להיות שאני החלפתי לפני 3 שנים לפלגים של בוש 4 אלקטרודות

והיום יצאו לי 3 NGK

אחד בוש

ואחד משל הNGK יצא עם חותמת של BMW

לאן הגענו?

מחליפים מצתים לאחרים בטיפולים במוסכים?!

פלאג עולה 40 שקל.

מוזר

בכל מיקרה,

הפלאגים מסודרים לפי סדר הוצאתם.

על בוכנות 2+3 הפלאג יצא שיש על ראשו מעיין אפר כזה.

אין שמן במים של הרדיאטור

אין טחינה בפקק מילוי שמן

מילוי שמן ברכב- 400 CC לכל 1000 ק"מ

מילוי מים ברדיאטור - כוס פלסטיק אחת כל 2000 ק"מ בקירוב.

אני מודה מראש לכל מי שיחכים אותי לגבי מצב המנוע

{שמן-כבר שנתיים של אג'יפ 10-40}

DSC06855.JPG

DSC06856.JPG

DSC06857.JPG

DSC06858.JPG

DSC06860.JPG

DSC06861.JPG

DSC06862.JPG

DSC06863.JPG

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

צריך לבדוק האם הפלאגים האלו מתאימים למנוע שלך, לפי דעתי חוסר ההתאמה מבחינת טמפ' העבודה גורם לפיח הלבן הזה.

תחליף לפלאגים מתאימים ואז אחרי 10K תבדוק את המצב.

פורסם

בנוסף להמלצה הנכונה של ניסן, קרא גם כאן :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=266335&highlight=%D7%A9%D7%9E%D7%9F

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
בנוסף להמלצה הנכונה של ניסן, קרא גם כאן :

בברכה

צביקה

צביקה אתה עושה צחוק?

זה אותו הפוסט שאני העליתי ועוד רשמתי בתחילת ההודעה...

וואלק אתה :-)

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

שלום רב !

מי שעושה צחוק זה אתה ולא אני!

הקישור שצרפתי הוא מתאריך 5/6/09, פותח השרשור הוא אתה,בשרשור זה ציינת שהחלפת למצתי בוש, בעלי 4 אלקטרודות.

בתמונות מאז ניתן לראות מצתים במצב זוועה, שאני חייב לציין ששנים לא ראיתי מצתים כאלה, ברכבים משנתונים כאלה, בוודאי לא במכוניות מודרניות של העשור האחרון מוזרקות ,בעלי מצתים של אורך חיים של 30 אלף קילומטר לפחות, או מצתי אירידיום, עם אורך חיים של 100 אלף קילומטר.

הפלגים שהרכבת אז , היו מתוצרת בוש, והפלגים שהוצאת לאחר שלוש שנים, עם מספר קילומטר לא ידוע, היו תערובת של פלגים מתוצרת BMW, NGK וכמדומי גם בוש.

גם 4 המצתים שפורקו היו מלאים פיח, שמן על ההברגה, ומעידים על מצתים שלא מתאימים לרכב, ועל פיח שנדבק לאלקטרודה בגלל שריפת דלק לא נכונה, צמיגות שמן לא מתאימה, חדירת שמן אפשרית לתא השריפה, וחשד לנזילת שמן ממכסה שסתומים לעבר המצתים.

בלי קשר לקילומטר שהרכב עבר, יש להקפיד לבדוק, ולהחליף מצתים בתדירות גבוהה היותר, ולו רק בשל העלות הזניחה, ובצועי הרכב שישתפרו, ועל מנת לקבל אינדקציה על מצב המנוע לפי המצתים.

המלצתי לבדוק אפשרות להרכבת מצתים חמים יותר, כדי למנוע הופעת פיח במצתים בגלל שריפת דלק לא מושלמת, בדוק זאת לפי קטלוג בוש, והתאמה לסוג הרכב, גודל המנוע ושנת היצור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

הפלגים שהרכבת אז , היו מתוצרת בוש, והפלגים שהוצאת לאחר שלוש שנים, עם מספר קילומטר לא ידוע, היו תערובת של פלגים מתוצרת BMW, NGK וכמדומי גם בוש.

המלצתי לבדוק אפשרות להרכבת מצתים חמים יותר, כדי למנוע הופעת פיח במצתים בגלל שריפת דלק לא מושלמת, בדוק זאת לפי קטלוג בוש, והתאמה לסוג הרכב, גודל המנוע ושנת היצור.

בברכה

צביקה

זה בדיוק מה שרשמתי.

אין לי מושג מי האהבל שהחליף לי את המצתים.

מי מהמוסכנקים שהאוטו היה אצלם עשה את זה ומתי.

אשמח אם תאיר את עיניי,מצתים חמים יותר,מהם?

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

הרכב צורך שמן

הנע את המנוע הבא אותו לטמפרטורת עבודה, פתח את פקק מילוי השמן

1 .האם סלד המנוע השתנה עם הפתיחה ?

2 האם ישנם אדי שמן בגובה של 5 סמ ויותר?

יתכן כי עליך להחליף גומיות מובילי שסתומים ,או פלאשינג לטבעות הבוכנה אך הכל תלוי במד הנסועה ברכב,כמה קילומטר?

פורסם

252 אלף ק"מ

שמן מוחלף כל 5 אלף

צריכת שמן: 400CC שמן לכל 1000 ק"מ

ירד מ600CC שמן לכל 1000 ק"מ לאחר שהוחלפו מחזירי שמן קידמי ואחורי. {אם הטיפשים בטסט השנתי היו אומרים שיש נזילת שמן הייתי מטפל ממזמן,תמיד היה שמן עד הסרן הקידמי ולא יחסתי לזה חשיבות כי זה היה כך איזה 3 או 4 שנים ואף פעם לא אמרו כלום בטסט וגם לא שהאוטו היה בניר גד-מוסך מורשה להחלפת שמן מנוע לפני 4 שנים. אין כבר על מי לסמוך}

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
הרכב צורך שמן

הנע את המנוע הבא אותו לטמפרטורת עבודה, פתח את פקק מילוי השמן

1 .האם סלד המנוע השתנה עם הפתיחה ?

2 האם ישנם אדי שמן בגובה של 5 סמ ויותר?

יתכן כי עליך להחליף גומיות מובילי שסתומים ,או פלאשינג לטבעות הבוכנה אך הכל תלוי במד הנסועה ברכב,כמה קילומטר?

יגאל, שלום רב.

תוכל לפרט לגבי אופן בדיקת צריכת שמן ?

אצלי ב 406 ישנה אכילה רק אם לוחצים חזק, משמע נסיעה ב 120 קמ"ש.

למדתי לחיות עם זה ולרדת ל 90-100 קמ"ש, זה יותר חסכוני גם בדלק.

אבל בכל אופן, רציתי לדעת האם ניתן לשפר/לתקן בלי לפרק ראש - אולי תוסף כל שהוא ?!

הרכב שלי עבר 128,000 שנת 97 נפח 1.8 16V.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...