Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני רוצה לקנות רכב משועבד, המוכר אומר שיש צורך לסגור תחילה את ההלוואה בבנק,

האם יש פרוצדורה שיכולה להבטיח שאין מצב בו אני משלם את הכסף לפני העברת הבעלות?

תוך כמה זמן אפשר לקבל אישור לביטול השיעבוד?

האם ניתן לבצע העברת בעלות מיידית?

האם יש מסמך משפטי המסוגל להגן עלי כקונה?

פורסם

אין לך צורך לחשוש יותר מידי כי זה דבר יחסית נפוץ אבל כמובן כמו בכל עסקה פקח 7 עיניים.

כאשר הרכב משועבד לבנק אין דרך אחרת פרט לפירעון יתרה מלאה ושיחרור השיעבוד מהבנק. ברגע ששולם כל הכסף הפקיד בנק מוציא מסמך שהרכב נקי מכל שיעבוד ולמיטב ידיעתי מיד אחר כך ניתן לבצע העברת בעלות.

כיצד תבטיח את עצמך? ראשית סמוך על החושים שלך ונסה לקלוט מי עומד מולך. שנית תחתים אותו על מסמך שבו מפורטת כל העסקה ועל כך שאתה הולך לשלם X כסף עבור הוצאת השיעבוד. שלוש בקש את 2 מפתחות הרכב שיהיו אצלך טרם פקדת הכסף. וכמובן, תהיה נוכח איתו לאורך כל התהליך ושאל את הפקיד בבנק את על השאלות (מתי משתחרר? למה? וכמה?)

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

האם כדאי להחתים אותו על יפוי כוח העברת בעלות ולבקש ממנו לתת לי רישין נהיגה ותעודת זהות? למקרה שהביטול שיעבוד לא מתקיים מיידית? עד שאני מעביר בעלות באמת?

אם אני הולך להוציא רישיון חדש על שמי זה מחייב טסט מחדש? איך מקבלים את המדבקה של הטסט? פשוט מעבירים?

איך אני יכול לוודא שבאמת באותו הרגע יש אפשרות לעשות העברת בעלות?

פורסם

תבקש ממנו לבוא איתו לבנקאית שלו בבנק. תגיד לבנקאי את ההתלבטות שלך והוא כבר יתן לך עצות בטוחות.

(פשוט זה מה שעשו לי כשמכרתי רכב עם שיעבוד).

כך גם תדע שהכל תקין.

• תוכן חדש...