Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגיד והחלטתי להחליף באופן עצמאי את חיישן החמצן ברכב,האם יש צורך בכיול ספציפי לרכב,או שהכיול כבר קיים במחשב הרכב ויש רק צורך לחבר את החיישן לצמה?

ומה הסיכוי שפירוק החיישן הנוכחי וניקוי יסודי שלו יפתרו את הבעיה? (יש לי תחושה שאני נאיבי,אבל שווה את הכסף)

תודה

פורסם

החלפתי היום את החיישן ובנתיים הכל בסדר.

הטורים במצב עמידה ירדו מעט,אך יציבים,ונראה שבעיה שהייתה לי בתחילת נסיעה נפתרה.

{הייתי צריך לתת המון גז להילוך ראשון, אחרת הרכב היה נכבה.}

השאלה שלי היא כזאת,איך אני יכול לאפס את נורת האזהרה?

היסטוריה:

"ביקור קצר במוסך+חיבור למחשב גילה שמדובר על חיישן חמצן. הבחור במוסך איפס לי את הנורה על מנת לודא את העניין,ובאמת לאחר כמה קילומטרים הנורה דלקה שוב {כמו שהיה אמור לקרות}

קראתי קצת על איפוס לבד של נורות אזהרה,והבנתי שבחלק מהמקרים עוזר לנתק את המצבר ל15 ד',להדליק מחדש,ואז הנורה מתאפסת.

עשיתי את הדבר הנ"ל לפני החלפת החיישן,וזה לא עזר,הנורה עדיין דלקה.

היום שוב ניתקתי את המצבר {שעה לפחות} והחלפתי את החיישן עצמאית. חיברתי שוב את המצבר,ונורת אזהרה עוד דולקת.

למישהו יש מושג איך אני יכול לבד לכבות את הנורה? לא בא לי לשלם למוסך בשביל דבר פעוט שכזה."

תודה מראש.

פורסם
זאת כבר לא שאלה כללית.

באיזה רכב מדובר?

את ה"שאלה כללית" הוסיף לי אחד המנהלים בעריכה.

תודה,אבל המקרה הסתדר. המנורה התאפסה לאחר כמה דקות של נסיעה.

• תוכן חדש...