Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

הרכב שברשותי הוא הרכב שבחתימה, או בקצרה קורדובה 2001 עם רדיו טייפ מובנה בתוך כל המערכת שכוללת מחשב דרך בקרת אקלים וכו'.

הדרך היחידה שלי להנות ממוזיקה מעבר לגלגלץ כרגע היא דרך קלטת עם חיבור AUX שהולך לאייפון, אבל האיכות של זה... מזעזעת לעיתים. רעשים סטטים בכמויות, קטעים שקטים זה פשוט משגע לגמרי לנהוג עם זמזום באוזן.

חיפשתי אופציה להוספת חיבור USB למערכת הזאת, במקרה, נתקלתי ב EBAY במוצר הזה: http://www.ebay.com/itm/180535695943

מישהו מכיר מוצרים כאלה? מכיר מישהו שמוכר דברים כאלה בארץ? כיצד ניתן לוודא תאימות לרכב שלי במאה אחוז? ההבנה שלי במערכות שואפת די לאפס, אני רק יודע שאני רוצה חיבור USB :lol:

הבנתי שהדבר הזה אמור לשבת בעצם במקום ה CHANGER שיש אפשרות לחבר.. אגב CHANGER... מישהו ראה במקרה כזה איפה שהוא בזמן האחרון? עדיפות כזה שקורא MP3...

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
היי חבר'ה,

הרכב שברשותי הוא הרכב שבחתימה, או בקצרה קורדובה 2001 עם רדיו טייפ מובנה בתוך כל המערכת שכוללת מחשב דרך בקרת אקלים וכו'.

הדרך היחידה שלי להנות ממוזיקה מעבר לגלגלץ כרגע היא דרך קלטת עם חיבור AUX שהולך לאייפון, אבל האיכות של זה... מזעזעת לעיתים. רעשים סטטים בכמויות, קטעים שקטים זה פשוט משגע לגמרי לנהוג עם זמזום באוזן.

חיפשתי אופציה להוספת חיבור USB למערכת הזאת, במקרה, נתקלתי ב EBAY במוצר הזה: http://www.ebay.com/itm/180535695943

מישהו מכיר מוצרים כאלה? מכיר מישהו שמוכר דברים כאלה בארץ? כיצד ניתן לוודא תאימות לרכב שלי במאה אחוז? ההבנה שלי במערכות שואפת די לאפס, אני רק יודע שאני רוצה חיבור USB :lol:

הבנתי שהדבר הזה אמור לשבת בעצם במקום ה CHANGER שיש אפשרות לחבר.. אגב CHANGER... מישהו ראה במקרה כזה איפה שהוא בזמן האחרון? עדיפות כזה שקורא MP3...

לא מכיר בארץ, אבל כדאי לך לבדוק באתר הזה:

http://xcarlink.co.uk/home.php?cat=8

אם אתה לא בטוח איזה מתאם אתה צריך, שלח להם מייל עם כמה שיותר פרטים עד דגם הרכב/המערכת. רצוי גם לצרף תמונה.

חבר שלי קנה את זה לטויוטה שלו והוא נהנ מכל רגע.

בהצלחה.

פורסם

שלום:

למה להסתבך, סיימון אלקטרוניקה יעשה לך כניסת aux

9517592

בהצלחה!!!

פורסם

עזוב סיימון ועזוב לשלם הרבה.

בקוואליר שלי יש גם טייפ של היבואן, אני שם לו את אלה:

http://www.dealextreme.com/p/fm-transmitter-full-range-usb-port-c007b-black-625

http://www.dealextreme.com/p/audio-line-in-cassette-adapter-for-car-stereos-2599

הקלטת פה, הזמנתי כבר שתיים לחברים, יש לה ראש אלקטרוני הכי איכותי שתמצא (בין החברות הזולות), באמת מכל הלב אחלה קלטת, אם תבוא לב"ש תראה את הקלטת שלי ואתה תתלהב!

המשדר FM מצויין, אחד אחי הרס אותו, ואתמול קיבלתי עוד אחד כזה, על בטריות (מחזיק הרבה זמן איתם), עם אפשרות לטעינה מהמצת.

כל הרעיון בבטריות, שהמשדר לא ממיר מ12V, אלה מקבל ישירות 5V, ולכן אין הפרעות.

(אני משתמש במשדר כי לי זה יותר נוח ובמערכת שלי הוא מביא באסים קצת יותר טובים, אבל הקלטת מעולה, בנסיעה ארוכה אני ישים קלטת.)

תהנה, תזמין את שתיהם ותראה על מה אני מדבר כשאני מתכוון לאיכות.

(יש לי עוד איזה 4 קלטות מסריחות מEBAY, על הפנים, ראש באיכות נמוכה מאוד! הם גם עלו לי 1$ לאחת.)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

*** כן כן, הקפצתי את האשכול הזה אך יש לזה סיבה טובה! יש לי עדכון! ***

זה עובד!!! זה אשכרה עובד !!! המוצר שנתתי אליו קישור בהודעה הראשונה, אשכרה עובד!

חיכיתי וחיכיתי, עד שמצאתי דיל טוב מאוד עליו. הוא היה במכירה פומבית, מחיר התחלתי של 30 פאונד, משלוח 10 פאונד. עקבתי ועקבתי, שלוש דקות אחרונות נתתי את הביד המינימאלי, וזכיתי! יצא כ-250 ש"ח.

לצערי, פעם ראשונה הם שלחו את המוצר הלא נכון, עם חיבור שלא מתאים, שלחתי להם חזרה וקיבלתי את המוצר הנכון. אתמול התקנתי את זה בעזרת חבר, ואשכרה עובד ! השתמשתי עד כה בקלטת ש-nir100 המליץ עליה עוד לפני הרבה זמן, אבל האיכות מזעזעת, ה-"Hissss" שהיה יוצא במהלך קטעים שקטים, הטריף אותי!

ועכשיו? פשוט מדהים. שומעים הכול נקי מאוד, משתמש ב Line In מהאייפון, עובד בצורה מושלמת, פשוט מושלמת. מערכונים של הגשש נשמעים כמו שצריך, בלי "HISSSSSSSSSSSSSSSSS" כבד מאוד ברקע שהורס את כל ההנאה, פשוט כיף!

לצערי לא צילמתי את ה"פרוייקט", כי לא מצאתי בו משהו מענין במיוחד לפרסם, רק העבודה שהוא עובד מעניינת :)

בכל מקרה נפרסם בהמשך תמונה של הקורדובה סטיישן היחידה בארץ עם רדיו טייפ מקורי ו-USB :)

כעט כל מה שנותר הוא להחליף רמקולים... מידה אחורית שלי היא 4X6 כמו שאני מדדתי, אך הקדמיים אין לי שמץ.. דורש פירוק של כל הדיפון בשביל למדוד, וכרגע אין לי את האופציה לעשות זאת. אשמח אם מישהו יודע בכל זאת את המידה, או שיש לו המלצה לרמקולים 4X6 טובים, עדיפות עם באס חזק.

פורסם

לקלטת שהמלצתי הHISSSS לא חזק, אבל היא מעלימה מהאיכות.

המשדר FM שהמלצתי הוא מצויין כבר הזמנתי יותר מ5 כאלה לחברים. (תלוי איפה אתה גר, בב"ש תדר 89, כמו אולפן).

שמח שקיבלת את מה שרצית להשיג.

תודה לאלוהי האיביי.

פורסם

לא יודע מה קורה בבאר שבע, אבל בצפון הארץ ובאיזור שלי, אין אפילו תדר אחד נקי. בני דודנו היקרים דאגו לעלות על כל אחד ואחד שיש.

• תוכן חדש...