Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שהוא עבר קורס ג׳יארים לא הופך אותו למהנדס טילים.

זה נכתב ללא שמץ של זלזול, בעצמי כמעט הצטרפתי לאחד ממערכי האבטחה בשדה, מכיר את כל שכבות האבטחה שם וכל הסידורים, הם עדיין מאבטחים בדיוק כמו שדיילת היא בגדול מלצרית במסעדה מעופפת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 378
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת לא זו הייתה הכוונה.

מאבטחים לא שואלים אף אחד שאלות אלא רק במקרים חריגים.

מי ששואל את השאלות נקרא בודק (או במקרים אחרים סורק תלוי איפה ובאיזה שלב בתהליך הבידוק).

פורסם

זה נכתב ללא שמץ של זלזול, בעצמי כמעט הצטרפתי לאחד ממערכי האבטחה בשדה, מכיר את כל שכבות האבטחה שם וכל הסידורים, הם עדיין מאבטחים בדיוק כמו שדיילת היא בגדול מלצרית במסעדה מעופפת.

זה נכון שרובם גם כנראה לא יגיעו להיות מהנדסי טילים, אבל אולי רק בגלל ש"כמעט" הצטרפת, אתה לא ממש יודע מה מסלול ההכשרה שלהם ומה הם עושים ו/או יכולים לעשות (שזה אחד הדברים הכי חשובים). להגיד שהם מאבטחים כמו שדיילת היא מלצרית +בונוסים (מה שנכון לגבי המלצרית), מעיד על בורות או על זלזול (גם אם אתה כותב שאין פה זלזול), ולא מכבד אותך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר,

לא סתם ציינתי שזה לא נכתב מתוך בורות, אכן כמעט הצטרפתי אליהם ואני מכיר את המסלול שלהם לפרטי פרטים כולל מה הם עוברים, היכן עוברים ואפילו מכיר חלק מהמדריכים שמעבירים את הקורסים האלה היכרות אישית.

מכיר את היכולות, אם זה לא היה חסוי הייתי גם פורט לך לפרטי פרטים את ההסמכות והיכולות של כל אחד ממעגלי האבטחה בנתב"ג ובכלל אודות קורס אחיד ממלכתי ושות'.

גילוי נאות- חלק נרחב מההכשרות של ג'יארים עברתי בעצמי (גם אני הייתי ביחידת אבטחה וברוב עוונותי כמעט הפכתי להיות אחראי אבטחת שר, תפקיד עליו וויתרתי בחפץ לב כי רציתי חיים, לא רק כסף).

אבל זה לא נושא השרשור ואני שוב מדגיש- ממש לא נכתב במטרה לזלזל, חס וחלילה, אלה אנשים שאני אישית רוכש להם הרבה כבוד כי עברתי את מה שהם עברו והעבודה שלהם ממש לא פיקניק.

פורסם

הדבר האחרון שדיילים הם...מלצרים מעופפים.

תפקידם לדאוג לבטחונך ובטיחותך בתא הנוסעים.

תפקיד השרות בטיסה הוא מישני.

עם כל ה"אהבה" שיש לי למטוסים ולאל-על בפרט. הדיילים עובדים קשה מאוד בעיקר עם הנוסעים הישראלים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עידן ומילר, בתור אחד שמכיר טוב את התחום והיה שם לפני 20 שנה אני באמת מבקש שתבחרו טוב מה אתם כותבים, גם אם זה "פורסם ברשת", "גלוי" או כל תירוץ אחר.

בזמני הדברים היו חסויים לחלוטין ועדיף שיישארו כך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני בוחר בקפידה מה שאני אומר וכל מה שאמרתי הוא מאוד כללי ואני לא נכנס לשום פרטים.

אין לי גם כוונה להכנס אל הפרטים האלה והאמן לי שאין מי שדוגל בבטחון מידע כמוני. 

בכל מקרה לדעתי סטינו מאוד מהנושא העיקרי של השרשור.

פורסם

גם אני הייתי כמעט טייס חלל (נרשמתי באתר של NASA) וקראתי ושמעתי הכול על תהליך ההכשרה של טייסי חלל וגם ראיתי סרטים בערוץ המדע.

המבין יבין.

דרך אגב זה מזכיר לי נשכחות...במהלך חיי עבדתי גם במעבדה לבדיקות אל הרס NTD ולא פעם או פעמים עבדתי במקומות הכי רגישים שתחשוב עליהם כמובן לאחר בדיקה ביטחונית מקיפה ואישורים והסמכות.

חשבתי שאני יודע מה קורה במקום שאני עובד או סביבי. אני סה"כ הייתי בורג קטן שעשה עבודה X והרבה מעבר לעבודה לא ידעתי כלום או למעשה זה ממש לא עניין אותי ועדיף לפעמים לא לדעת.

כמו הרבה אנשים נפלאים בפורום שטסו והטיסו והכינו מטוסים לטיסות וחושבים שהם יודעים הרבה יותר מכולם.

איזה כייף לי :)

פורסם

עזוב, אל תתרגש ידידי, אני מזמן הפסקתי להתרגש, בייחוד מעצם היותי עוכר ישראל...

אני לא מגיב כי זה כבר מעבר לנושא השרשור ולא בא לי לחרוג ממנו כי למרות שיש פה הרבה סטיגמות יש בו גם הרבה אינפורמציה מעניינת.

פורסם

לא התרגשתי, למרות שנראה שההנהלה חושבת אחרת :)

בכל מקרה, מוזר נורא לראות איך אנשים כאן בוכים חדשות לבקרים על המצב במדינה ועל המשטרה ועל המנטליות של הנהג הישראלי ועל המיסים ואני לא יודע עוד על מה, אבל ברגע שמישהו שגר בחו"ל אומר משהו דומה אז מתנפלים עליו.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

יש לנו ארץ אחת שהיא שלנו . עליה צריך לשמור אותה צריך לשפר.

השיפור בא בדרך כלל על ידי הצעירים ( ראו מה קורה סביבינו ) אנחנו והדורות לפנינו את שלנו כבר עשינו. למרות זאת בהפגנות בקיץ יצאתי להפגין ועימי צעדו רבים רבים ,צעירים שזה עתה סיימו את שירותם הצבאי לצד קשישים ומשפחות רבות עם ילדים קטנים.

.

יש גם אפליה בין רוב העם , אתה אני ועוד רבים אחרים ( הרוב הדומם ) למגזרים שלהם יש רק זכויות ואין חובות חרדים מצד אחד וערבים מצד שני.

וכמו שכתבת שכולנו רוצים את השינוי הזה , רק מי ידחוף ויילחם שהוא יקרה , אלה שפרשו או אלה שבתהליך פרישה.

או חבר'ה תשנו ותשפרו , אנו נבוא אח"כ אל המנוחה ואל הנחלה אחרי שצברנו נסיון מרחיב אופקים ואולי גם מרחיב כיסים בחו"ל.

דריש אני איתך

הדור שלי לא בנה את המדינה אנחנו המשכנו את מה שאבותי בנו ומה שהתחילו סבי וסבתי .

מי ימשיך אותנו ? כל דור צריך להינות ממה שיש ובמקביל לתרום גם למען הדורות הבאים.

ככל שחילונים יהודים יעזבו את הארץ בקצב מוגבר כך גדלה הבעיה של המדינה בלשאת את אותם חלקים שמקבלים רק זכויות ואין להם חובות ומקבלים זכויות שמגזרים אחרים לא מקבלים.

וברור שהמשוואה עובדת גם הפוך.

ולכן יש צורך הולך וגובר לנער את המשטר בארץ הזאת כדי שגם הרוב הדומם יוכל להינות כאן וגם לבנות לו ולדורות הבאים עתיד טוב יותר.

מי יעשה זאת? למרות דעתו של אייל , דפני ליף וחבריה נתנו לרוב הדומם להבין כי יש בידו כוח ,ולמנהיגות היה זה איתות די ברור כי צריך לשנות פה דברים.

לכן אסור לנוח על זרי הדפנה ויש להמשיך לפעול בכיוון.

שנה את אלה, הבא אולי גם שלום לכאן והכל יהיה דבש.

זה אולי יישמע מופרך, אבל יש סיכוי לכל העם לצאת מהמצב הזה אם יהיה מרד פנים-חרדי.

לא כ"כ מופרך, בעצם.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

אכן אחת מהחולות הרעות כאן.

ככה קצת על המחאה החברתית ועל הבעיה החרדית מהיום.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4160760,00.html

bitla

מקבץ קטן מתגובות רק בשרשור כאן.

הוזיר לנדאו זקנתו מביישת את בחרותו וגם בחרותו לא הייתה משהו.

לכן יש לקוות שחוק אידיוטי זה לא יעבור וחקים אחרים שכבר ישנם יבוטלו.

שום דבר הוא לא בא משמים.

השתתפות ערה בבחירות של חילונים ( במקום לנצל את השבתון רק לקניות ובילויים )תביא לשינוי.

הפגנות הענק שהיו כאן בקיץ הם הנבט שממנו יכול לצמוח עץ חדש ונושא פרי. זה בידינו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בכחול תראה שלא ייחסתי לי גאונות בכלל.

באדום כתבתי לשניכם גם לך עידן וגם לבנצי בואו תנו לנו פרטים מלאים כדי לראות אם כדאי להשקיע בנד"לן שם לעומת פה.

אתם תביאו את הנתונים משם ואז נשווה אותם לנתונים פה,לפחות ממה שכתבת לגבי כאן עידן ,נראה שאתה לא מודע לאפשרויות בארץ הקודש במלואן , כמו שרוב התושבים כאן דרך אגב.

אולי לא הבנתי את כוונתך כראוי.

בכל מקרה, הנתונים שכתבתי נכונים ללפני חודש כאשר בדקתי בעצמי את הזכאות למשכנתאות בארץ, אולי אפשר בדרכים כאלה או אחרות לקבל מימון יותר גבוה, אבל במימון של 90% על 3.5 מליון שקלים בארץ אתה תצטרך להוציא המון כסף מהכיס כל חודש כדי להשלים את המשכנתא, זו השורה התחתונה.

כל מי שקרא את אבא עשיר אבא עני מכיר זאת.

למה עלו פה מחירי הדירות בין השאר גם בגלל משקיעים "מתוחכמים" שעשו את החשבון שאתם עושים ובשערי הריבית האפסיים שהיו רכשו דירות והשכירו אותם וכיסו את המשכנתא ונשארו עם עודף.

אבל בוא נהיה מעשיים ותנו לי כמשקיע את כל הפרטים כדי שאוכל לעשות החלטה מושכלת ולרכוש את הנדל"ן שאתם מציעים לנו פה.

מחיר הנכס וגודלו כולל כל הוצאות הרכישה מסביב, הון עצמי דרוש , משכנתא , בטחונות פרט לנכס עצמו , לכמה שנים , באיזה ריבית , החזר חודשי , שכר דירה שניתן לקבל, הוצאות נוספות שיש לי על הנכס,שוטפות , והאם יש לשפצה או שהיא מוכנה וראויה למגורים.

אז עידן אני מחכה לנתונים לרכישה שאתה תספק לי עבור נכסים בהונג קונג

ובנצי אני מחכה לנתונים לרכישה שאתה תספק לי על L.A

אלה שמוכחלים בהודעתי.

וכאן סתם , צמרת אי די בי בוכים על אחד הפרוייקטים בלאס ווגס.. http://www.themarker.com/markets/1.1591018

"עד כה אוכלסו 139 יחידות דיור בתמורה כספית של 302 מיליון דולר, מתוך 219 יחידות דיור. בפרויקט נותרו 74 יחידות דיור במלאי, כשבעקבות המשבר הכלכלי בארה"ב והקושי בקבלת משכנתאות בידי הרוכשים, הואט קצב המכירות בפרויקט באופן ניכר. במחצית הראשונה של השנה נמכרו שתי דירות בלבד, וברבעון השלישי נמכרה דירה אחת נוספת. כלומר, שלוש דירות בלבד מתחילת השנה. "

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
לא פיספסתי הצעה עיסקית ומי שבכל זאת רוצה עסקים יכול לפנות אליי בפרטי.

:wink:

ואדים לא חושב שצריך לקבל ריספקט עלזה שהחזקתי מעמד ככה במשך 5 שנים, יש לנו אמת סיפור די דומה, אותה זה הביא להחלטה לעבור לחו״ל, אותי זה הביא להחלטה שאני אעבוד בחברה שהיא הכי גדולה שיש בתחום, לשמחתי ולמזלי אני מודה לאלוהים כל בוקר על החברה שאני עובד בה היום כי בזמן שאצל הבוסים הקודמים נלחמתי כדי להשאר באותה דירה כי הבוס רצה שאקח דירה קטנה וזולה יותר, היום אני מחפש דירה אחרת כי הבוס הנוכחי ביקר אותי וחושב שהדירה קטנה מדי....כמובן שהוא הולך לממן את השדרוג.

עבדתי קשה כדי להגיע למצב שכאשר יצאה בעיר השמועה שעזבתי את החברה מיד קיבלתי טלפון מ-5 החברות הכי גדולות וקיבלתי הצעות עבודה מאוד נדיבות כולל הצעה של חברה שהציעה לשלם לי במשך חצי שנה משכורת מלאה כדי שאעבוד בחברה הנוכחית ואז אעבור אליהם....כמובן שסירבתי בנימוס, אני שומר על השם והיושר שלי מכל משמר, זה הכרטיס ביקור שלי.

לי דווקא יש הערכה לואדים על האומץ לקחת חופשה של שנה מעבודה, בהחלט צריך אומץ לזה, אני מודה שאין לי, יתרה מכך, מאז שהשתחררתי מהצבא החופשה הכי ארוכה שלי היתה בת שבועיים.

עברת את הבחינה בהצלחה , כי אותו מעביד לא היה לוקח אותך לעבודה כי אם אתה מוכן למכור את סודות מעביד א' - הקודם ,אז אתה תהיה מוכן גם למכור את סודות מעביד ב-החדש.

כבר אבותינו אמרו : טוב שם טוב משמן טוב.

ואני אתמצת את סיפור חייך בהונג קונג כך ולא חשבתי לרגע שליקקת דבש שם, וזה בדיוק המסר . לא מלקקים דבש בשום מקום.

הצלחה שייתכן ולא היית מצליח כך בארץ אבל היא בתקופה של פריחה בהונג קונג בכלל ובתעשיית הזכוכיות בפרט .

ואם מעבידך הראשון היה טיפה יותר לארג' אולי לא היית מגיע לחברה שהיא בטופ ויודעת גם להעריך זאת.

ואם אני לא טועה אתה הבאת גם דוגמה של קרוב משפחה שהצליח בגדול כאן בארץ.

וסיפור אמיתי

פלג ממשפחתי היו סוחרי יהלומים גדולים באנטוורפן . אחד מהם נשלח לפתח את העסקים בניו יורק. למזלו.

מהאנטוורפאים שלא השכילו לראות , כולם סיימו חייהם בכבשנים , והיהלומים בוודאי מונחים בכספת של נאצי מסריח בבנק שוויצרי מסריח.

ענף היהלומים היה אהוב על היהודים כי בהתרחש פורענות אורזים את המשפחה , בשקית אחת את כל הרכוש - הזכוכיות והיידה למקום הבא.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...