Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי זו פשוט הדרך של היקום/אלוהים/הנביא זובינאמו/ברווז להגיד לך "מה זה הmerd הזה" בצרפתית מדוברת :wink::lol:

אני במקומך הייתי שם כמה ראשים של פלפל אדום מיובש באוטו, רק בשביל ההרתעה של הנאחס. אם הנאחס ימשיך אני ממליץ לך לעבור לשיני שום.

אם גם זה לא יעזור-וואהה ואאהה ואאהההההה... (אבל היי, עכשיו באמת תוכל להגיד "הסיטרואן שלי מסריחה") :lol:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לאחרונה, כל פעם שאני עובר ליד כלב/ה, אני רואה אותו/ה במצב של מספר 2. בימים האחרונים, הגדיל לעשות זאת חתול ועבר לאותו מצב, בדיוק לידי. האם זה אומר משהו?

מדובר בלא מעט כלבים ובקשר לחתול - אתם יודעים כמה נדיר זה לראות חתול עושה מספר 2, ברחוב?

בקיצור, אם ישנה קבוצת תמיכה - אני בפנים.

בלאק ג'וקר, אם אני מפרש נכון, בקרוב תהיה לך סיטרואן...

כדי שזה יעבור, צריך שתעבור דרך ידיך סיטרואן. לי היו שתיים. עכשיו כשרואה אותי חתול שחור, הוא בורח. אפילו ציפורים לא מחרבנות על האוטו הנוכחי שלי.

It's only after we've lost everything, that we are free to do anything.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
עכשיו כשרואה אותי חתול שחור, הוא בורח. אפילו ציפורים לא מחרבנות על האוטו הנוכחי שלי.

לא, זה כי (למיטב זכרוני) אתה גר בחדרע :lol:

מצד שני, פאק-הפוסל במומו פוסל. אני חדרתי (במקור) ועכשיו יש לי 2 חתולים שחורים בבית :twisted:

פורסם
או שהרכב מקולל או רדוף:lol:

בסיטרואן זה חלק בלתי נפרד מתהליך הייצור :-P

לא, זה כי (למיטב זכרוני) אתה גר בחדרע :lol:

כפי שנאמר,

It's only after we've lost everything, that we are free to do anything.

אם מה שאומרים לגבי האינג והיאנג נכון, וכל דבר מאזן את עצמו, אז אם לוקחים בחשבון תוחלת חיים ממוצעת בישראל של כ-80 שנה, עם כל החרא שאכלתי עד עכשיו, אז אחרי גיל 40 אחיה ממש טוב. אם אשרוד עד גיל 40 :bigcry:.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אולי בזכות ניגוב החרא והחרא של הכלב ניצלת מתאונה קטלנית... סטייל סרט הוליוודי גרוע, YOU CAN NEVER KNOW...

הכי חשוב לקחת הכל (טוב, אי אפשר באמת הכל, אבל את מה שאפשר) בהומור, נראה לי שאתה בסדר בקטע הזה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

10 דקות אחרי שהעליתי את התמונות לאינטרנט חזרתי לרכב וראיתי שכלב בן כלב עיוור נגח לי ברכב, שבר את הווינקר וקימט קצת את הטמבון הקדמי. זה לסיפתח.

כשבאתי לרכב ראיתי שלהקת ציפורים חירבנה לי על חצי אוטו.

דרכתי על ערימת חרא שכלב בן כלב אחר, אותנטי הפעם, השאיר על המדרכה.

עכשיו, אני באמת לא בחור חכם או דק אבחנה במיוחד, אבל נראה לי שהיקום מנסה לומר לי משהו; ואני שואל אתכם "מה?" - מה היקום מנסה לומר לי, והאם אפשר לבקש ממנו לומר את זה בצורה פחות דרמטית, בלי פגיעות ברכוש, או חו"ח בנפש, ובלי יותר מדי צואה, אם אפשר.

תודה לפרשנים.

שמע, אתה במצב טוב לעומתי ולעומת מה שזורם במשפחה שלי.

אבי קיבל רכב חלופי לכשבוע מהעבודה לרגל החלפת רכב. ביום האחרון שבו היה צריך להחזיר הרכב, ולנסוע לכמה מקומות רחוקים (בתכנון עם הרכב החדש), בבוקר משאית זבל מרטה לו (=פירקה לו) את הפגוש הקדמי והמראה.

כבר פתחתי פה פעם שירשור על איך נפטרים ממזל רע, אתה מוזמן לחפש אותו. מה שכן, אני לא בטוח שיש שם מידע שיועיל לבעלי שיטרואן.

אם הייתי במצבך, הייתי מבקש מידידנו ברווז שישאל אצל חברו הנביא זבינאמו.

נראה מה הוא אומר כשיראה את הפוסט. מזמן לא ראיתי אותו כאן אגב.

מזמן לא היית בעוף טופיק כנראה... אני עדיין חי.

מסכן הבחור, התחתן. אללה ירחמו.

אפילו אללה לא יעזור. לפחות אני יודע שאללה הוא סטרייט- שאלתי אותו, "אתה מוכן לעזור לי?" (קיבלתי את הטלפון שלו מאחותה של אישתו של זבינאמו, כוסברא). הוא לא אנאלי (סליחה על המשחק מילים).

אולי זו פשוט הדרך של היקום/אלוהים/הנביא זובינאמו/ברווז להגיד לך "מה זה הmerd הזה" בצרפתית מדוברת :wink::lol:

אני לא דובר צרפתית.

בסיטרואן זה חלק בלתי נפרד מתהליך הייצור :-P

אחרי גיל 40 אחיה ממש טוב. אם אשרוד עד גיל 40 :bigcry:.

1=LOLS...

2=כמוני כמוך...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כדי שזה יעבור, צריך שתעבור דרך ידיך סיטרואן. לי היו שתיים. עכשיו כשרואה אותי חתול שחור, הוא בורח. אפילו ציפורים לא מחרבנות על האוטו הנוכחי שלי.

במקרה שלי החתולים השחורים יורקים הצידה כשאני עובר, הבעיה שזה פוגע באוטו. כנ"ל, כנראה, הציפורים.

אולי בזכות ניגוב החרא והחרא של הכלב ניצלת מתאונה קטלנית... סטייל סרט הוליוודי גרוע, YOU CAN NEVER KNOW...

הכי חשוב לקחת הכל (טוב, אי אפשר באמת הכל, אבל את מה שאפשר) בהומור, נראה לי שאתה בסדר בקטע הזה.

מסכים, זה מה שחשבתי כשזה קרה. לגבי ההומור, שמע, אתה רואה ברירה רצינית אחרת?

מזמן לא היית בעוף טופיק כנראה... אני עדיין חי.

נכון, עומס של סוף שנה. שמח לראות שאתה פה והכל כשורע. ווא ווא ווא וואאאאאאא :wink:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני דווקא יודע לעשות את הצליל הזה לא רע.

עם חיים כמו שלי, זה מתבקש.

ובמקרה שלי, חתולים שחורים רצים מתחת לסולם כשאני מתקרב, מרביצים יריקות, מבהילים זגג שעובר בסביבה ומפיל את המראה מהיד, מהרעש למישהו נופל בקבוק קולה מהיד מהבהלה, מונית טרנזיט עולה על הבקבוק ומשגרת את הפקק הישר לעבר מקום אסטרטגי.

מבוסס על מקרה אמיתי לחלוטין. רק ששם הבקבוק נפל מהרוח דווקא. השאר אמת לאמיתה-קרה לחבר בעת שטיילנו. למזלו יש לו רפלקסים בריאים...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אל תצטער, פשוט תן לי 300 אלף ש"ח פיצוי על עוגמת נפש. כך אני גם לא אצטרך למכור את הרכב כדי לרכוש אלפא

...

היה היום קטע ענק ברדיו, שומעים פה "חותרים למגע"?

בכל מקרה, שרון טייכר שאל את השני אם הוא יגיד על עצמו שהוא בן זונה, הוא יכול לתבוע את עצמו, לזכות, לשלם לעצמו 300K ש"ח ואז גם את סכום התביעה וגם את שכ"ט של שני הצדדים להגיש כהוצאה מוכרת!

הוא מתכנן לא לשלם עוד מיסים לעולם, כל פעם שהוא יהיה חייב כסף הוא יתבע את עצמו :lol:

בקשר לבעיות שלך עם צואה ועם היקום, מעניין לי ת'תחת!

פרררררררררררררר (הרעש של "יוסוף" רטוב במקצת).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני במקומך הייתי שם כמה ראשים של פלפל אדום מיובש באוטו, רק בשביל ההרתעה של הנאחס. אם הנאחס ימשיך אני ממליץ לך לעבור לשיני שום.

אם גם זה לא יעזור-וואהה ואאהה ואאהההההה... (אבל היי, עכשיו באמת תוכל להגיד "הסיטרואן שלי מסריחה") :lol:

זה לא לאנשים עם בעיות ערפדים?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

גם שי ודרור דיברו על החוק הזה.

הם נורא רצו לדבר סרה בח"כים שתמכו בו, אבל מפני שזה אסור הם החליטו לומר על כל אחד ואחד מהם את ההיפך הגמור ("איזה נחמד ביבי! איזה טוב ברק!" וכו'). בסוף שי העלה גם הצעת חוק משלו: אם אדם אחד מחמיא לאחר, רשאי האחר לתבוע ממנו 300 אש"ח ללא צורך בהוכחת כוונת פרגון :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תהייה לי סיטרואן, רק כאשר האחרונה תקנה ע"י סובארו או טויוטה והמפעל יעבור ליפן :).

תכלס, אם לכלב שלכם יש עצירות - דברו איתי, מסתבר שאני יכול לעזור לכם :).

פורסם

ברווז

החתונה עושה לך רק טוף

אפילו אללה לא יעזור. לפחות אני יודע שאללה הוא סטרייט- שאלתי אותו, "אתה מוכן לעזור לי?" (קיבלתי את הטלפון שלו מאחותה של אישתו של זבינאמו, כוסברא). הוא לא אנאלי (סליחה על המשחק מילים).

חזק ביותר.

ולא בפעם הראשוה

אתה מתבזבז.

לך לענף הפירשום

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...