Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בטח עם קילומטרז כזה נמוך :lol:

edan82

אני "שברתי" אותך בקילומטרז' הנמוך, אצלך זה 35K על רכב בן 4, אצלי זה 59K על רכב בן 9.

:wink:

כיף לקנות רכב משומש עם קילומטרז' כזה נמוך, אתה קונה משומש ומרגיש חדש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שוב, תודה לכולם.

עידן, מצד אחד זה אחלה מצד שני יש את הפחד הקטן שברגע שהרכב יתחיל לנסוע, דברים יתחילו להתפרק מרוב שהם לא זזו.

אני חייב לציין שאני מת על הקסנון, פשוט אחלה של תאורה. (יש גם מנגנון כיוון גובה אוטומטי כדי לא לסנוור.)

גם כשאתה עובר את ה 4500-5000 סל"ד המנוע הזה מייצר סאונד משהו משהו. (אולי יש כאלה שיקראו לזה רעש, אבל אני אוהב).

אני גם מאוד שמח שיש ESP (הונדה קוראים לזה VSA). בחורף האחרון החלקתי עם הרכב הקודם על קרח 20 מטר לפני הבית ונכנסתי במדרכה בכ 15 קמ"ש כי הרכב לא רצה לפנות, עלה לי בגלגל עקום שהיתי צריך להחליף.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

בזה אני מסכים איתך, איזה מנוע שלא יהיה אחרי שמתרגלים יש דחף לעוד למרות שאפילו את זה אני לא מנצל וכרגע אצלי 267 סוסים צוהלים, בהתחלה הייתי פוחד ללחוץ ועכשיו גם :-o אבל בכל זאת בא עוד

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
באמת אחלה אוטו! תתחדש.

והמנוע מתעורר רק בסל"ד של הסאונד היפה :)

אגב אני גם נוהג על ידנית , אחרי תקופה שמתרגלים לאוטו גם המנוע הזה לא מספיק :)

לכל דבר בסוף מתרגלים, אני זוכר את האופנוע שהיה לי, 500 סמ"ק. בהתחלה - ואו איזה תאוצה. אחרי חצי שנה וסיבוב על הונדה הורנט 600 (100 כוחות סוס) - ואו איזה עגלה.

דרך אגב, הבקרת אקלים היא אחת מהיעילות שנתקלתי בהן פשוט תלחץ AUTO כוון טמפ' ושכח.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אני רוצה להגיד את דעתי.

ההגה בצד הלא נכון, מזעזע.

הידית הילוכים מגעילה, מזעזע

לוח שעונים, מזעזע.

הצורה של הרכב מזעזעת

בקיצור בא לי להקיא מהאוטו הזה, פשוט איןאין, הרכבים של שנות 2000 ומטה נראה הרבה יותר טוב, הונדה כל שנה רק הורסים.

נא לא לקחת קשה את דבריי, זאת דעתי המוחלטת.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
אני רוצה להגיד את דעתי.

ההגה בצד הלא נכון, מזעזע.

הידית הילוכים מגעילה, מזעזע

לוח שעונים, מזעזע.

הצורה של הרכב מזעזעת

בקיצור בא לי להקיא מהאוטו הזה, פשוט איןאין, הרכבים של שנות 2000 ומטה נראה הרבה יותר טוב, הונדה כל שנה רק הורסים.

נא לא לקחת קשה את דבריי, זאת דעתי המוחלטת.

מעבר לעובדה שהתגובה שלך באמת עשויה בטעם ועם הררי טאקט, מה בדיוק מזעזע בהגה ימני?

זה בדיוק כמו הגה בצד שמאל- רק שפה ההגה וכל הדשבורד מותאמים לנהיגה בצד שמאל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...