Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברכב ליסינג שלי פורד מונדאו שנת 2009 - כפתרוי סטריאו מתקלפים.

זה תחיל מהופעות בועות אוויר על הכפתורים ולאט לאט הציפוי התקלף לגמרי.

בפנייתי לאלדן לתיקן הנושא במסגרת אחריות הם התנערו בטענה שזה קרה בעקבות שימוש בחומרי ניקוי פנים אגרסיביים (אני אין לי מושג באילו חומרים השתמשו - איך הם יכולים להוכיח את הטיעון שלהם אין לי מושג).

לטענתם זה לא מטופל ע"י היצרן במסגרת האחריות.

זה נשמע לי חארטה כי ברכבים פרטיים שהיו לי דברים בסגנון הזה תמיד טופלו באחריות במוסכים מורשים של דלק מוטורס.

כאשר היה לי מונדאיו חליפי לכמה ימים - גם שם כפתורים התחילו עם בועות והתפוררות.

בקיצור - האם תופעה מוכרת?

האם מוסכי יבואן מטפלים בזה במסגרת אחריות?

לדעתי זה אותה יחידה סטריאו כמו בפורוד פוקוס....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ראיתי כבר תופעה כזו בפורד מונדיאו (במקרה דנן - אין לי מושג אם בכלל טופל או עלה מול חברת הליסינג).

הטיעון שלהם שחומרי ניקוי אגרסיבים גורמים לכך (להופעת התנפחויות ובועות) - איננה משכנעת (מילא אם היו טוענים שהצבע של הלחיצים ו/או הכיתוב דוהה / נשחק).

כמובן שזו קצת בעייה לשכנע אותם אחרת (אולי אפשר ע"י בקשה/תביעה מרוכזת באירגון שבו את עובד, אם ישנם רכבים נוספים כאילו).

alfa 156 2.5.

פורסם

מצחיקים אלה. זו התנערות של הליסינג או היבואן? תנסו אולי להתקשר למוסך מורשה לשאול (כלקוח פרטי כמובן) ותראו מה אומרים.

מצד שני, עכשיו אי אפשר להגיד שרק הכפתורים של VAG מתקלפים ;-)

מצד שלישי, הכל מגיע אל פורד באיחור של כמה שנים מ- VAG: טורבו למנועים ברכבים משפחתיים, DSG, וגם כפתורים מתקלפים :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

להבדיל מהמקרה שלך

אצלי במאזדה (ספיריט) חדשה

אחרי כחצי שנה הסמל שעל ההגה התחיל להתקלף משום מה...

בזמן טיפול העלתי את הנושא מול איש השירות והוסבר לי שהציפוי שעל הסמל מתקלף...

הבעיה היא שכדי להחליף סמל צריך להחליף את כל מכלול כרית אוויר של הנהג!

מצד המוסך לא הייתה שום בעיה ויום לאחר מכן כבר התקשרו אליי להגיע...

אני מצד שני התחרטתי ואני לא צריך להסביר למכובדיי פה למה.

יש לציין את השירות של מאזדה פורד!!!!!!

פורסם

שלום croc,

אכן המוסך המורשה הוא שמחליט האם ניתן לתקן תחת אחריות היבואן, אך אלדן תעשה כל שביכולתה על מנת לטפל בעניין שאתה מעלה.

אשמח אם תוכל לשלוח לי בהודעה פרטית את שמך המלא, מספר טלפון ומספר רכב כדי שאוכל לבדוק את פנייתך.

בברכה,

מיטל מאלדן

• תוכן חדש...