Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהיו חכמים תעבדו במסגרת החוק ואף אחד לא יוכל לגעת בכם.

נכון צריך סבלנות ועקשנות בהתמודדות מול הרשויות אבל זה החוק בארץ ומי שלא טוב לו (אתם יודעים את ההמשך) :wink:

לבכות בפורום רכב כזה או אחר ממש לא מקדם אתכם לשום מקום מלבד פריקת עול.

אפרופו זה רק מוכיח שאתם ה"ערסים" שעליהם מדברים.

כיצד מכונאי רכב נוסעים עם רכבים מושתלים ושלל הזיות כאלו או אחרות?

קניתם לעצמכם אגזוז? בקשו אישור משרד התחבורה מהמוכר.

אין אישור? אין קניה :)

לקנות שטויות לרכב מחאפרים שלא מביאים אישורים ולבכות אח"כ שמקבלים הורדה זה לא לעניין.

מי שבאמת אוהב לשפר עושה זאת בצורה חוקית.

ותאמינו לי שאם תסעו עם רכב שעבר 1001 שינויים וייעצור אתכם שוטר לא קרה כלום.

תשלפו לו את האישורים ושיידבר עם הלמפה ואם הוא ייתעקש להוריד אתכם הוא גם עשוי לאבד

את עבודתו עקב תביעה משפטתית :)

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
על שטיוות כאלה מורידים מהכביש, אבל אני - שרחמנא ליצלן נוסע עם צמיגי FEDERAL ומגבים בני 3 ובכל פעם שהטורבו (מקורי) נכנס ויש קצת מיים האוטו עף על הכביש, ולא במובן הטוב.

לזה - יש תו תקן!!.

כניסה לכיכרות במהירות 10 קמש - הפניית הגה שמאלה, הרכב ממשיך ישר.

אסון - אבל את מי זה מעניין ,העיקר יש אישור משרד התחבורה.

באדיבות חברת הליסינג.

** עריכה: זה כולל את הברקסים, 70K - מקוריים. בשילוב הצמיגים המעולים - תענוג אמיתי.

אל תרתח קבל את זה בהבנה וכמו שפרס היום אמר "דמוקרטיה זה שרות ושלטון זה דיקטטורה ".

אז מה זה בישראל ? הוא בעצמו נראה לי לא יודע כשהוא שם מ 48 אבל אפשר לשאול את בנו מה יש בישראל.

תשובה: שקשוקה ונפוטיזם .

פורסם

מאיפה לקחו את השדרן , השכן שלי שהוא בן 100 לא מדבר ככה.

ועכשיו ברצינות כל אחד שיש לו אוטו ספורט נחשב עבריין במדינה הזאת ,אז מה שהרכב שלי מטופל בצורה חולנית , אז מה שעשיתי איזה אלף קורסים שונים של נהיגה מתקדמת, אז מה שאני לא עושה רייסים בכבישים ציבורים (חוץ מפעם אחד ב4 בלילה ,בלי לעבור את המהירות המותרת ) אז מה עם אני נוסע לפי כל החוקים ולא חותך אנשים ונותן זכות קדימה ולא חוצה בצהוב מהבהב , אז מה אני עדיין עבריין?

עוצרים אותי מלא פעמים שוטרים שמפצצים אותי במלא שאלות של מה זה ומה זה ואפילו פעם אחד מהם הצביע על האלטנטור ושאל מה זה והאם זה חוקי.:lol:

שמעו ביזיון מה שהולך פה , באוגנדה זה לא היה קורה!

הרצל למה?

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

פורסם
גג מקרבון זאת מדבקת קרבון אורגינל המוכר אמר לי ,לאבא שלי יש רייזור עם צמיגי בוץ ורישיון לנוע בכבישי ישראל .

LOLWAT?

3f86f_ORIG-CANT_TELL_IF_TROLLING_OR_JUST_VERY_STUPID.jpg

[

פיאט טמפרה בקלות הייתה מגיעה לתוצאה הזאת במכון בדיקה אז להביא סובארו כזאת ולהגיע לדברים שהוא אמר פשוט רואים שאין להם מושג מה הם עושים.

יש בעיה עם פיאט טמפרה? :lol:

שאלת תם: יש פה עוד מישהו חוץ ממני שכמות ”המשתמשים החדשים” שצצה דווקא בשרשור הזה?

כן, זה מטריד.

אולי זה אומר שמישהו שם למעלה באמת קורא את השרשור הזה.

לא, האמת היא שיש לזה הסבר טוב יותר:

aaab8_ORIG-obvious_troll.jpg

פורסם

אהבתי את הקישור לבחור עם האיבו, אופי נהיגה כן, אבל אני מעדיף שהוא ינהג ככה באיבו ולא בקורולה.

נהגתי על רכבים מאוד לא בטיחותיים בישראל בצורה חוקית,רכב במצב של בית שימוש, רכב שעמד 10 שנים עם צמיגים יותר יבשים מהנגב, משאבת בלם דפוקה, בלי דוושות ובלי ידית הילוכים (השתמשתי בג'בקה) כל זה היה במסגרת החוק, רישיון זמני לנוע ל48 שעות לצורך תיקון הרכב, מיותר לציין שלא בדיוק נהגתי על הימני עם משולש.

בישראל יש חוק אבל הוא מעורפל מאוד, אין בדיוק שחור על גביי לבן.

מצד אחד יש את אלה שאומרים חוק זה חוק - אבל מהו באמת החוק? חוק אשר אפשר לכופף אם אתה מכיר את האנשים הנכונים?

מצד שני יש את בעלי הרכבים, ותסלחו לי על ההכללה אבל מספיק להריץ חיפוש קצר בפורום שיפורים בכדי להבין שלא כל שינוי מבנה מתחיל בשיפור מערכת הבלימה. אני לא רואה שום פסול בשיפורים, מה שאני רואה כפסול הוא התחסדות של 2 הצדדים.

אם הנושא יהיה חוקי, איך יעשה הפיקוח?

ותעזבו את השדרן בשקט, הבחור ממוצא אתיופי, יוצא יחידה קרבית, היה מדריך בפנימיית הדסים. בחור מקסים שעבד קשה להגיע לאן שהוא הגיע.

במדינות רבות בלה בלה בלה

קליפורניה ידועה בתור המדינה הכי מחמירה ברישוי בארה"ב, יש יד חופשית אבל צריך לעבוד לפי הכללים.

הכללים הם שחור על גבי לבן, תקנות זיהום האוויר משרתות את המחוקק גם בנושאי שיפורים, תוסיף טורבו לרכב, אין בעיה, רק תוודא שהרכב שלך לא חורג מנתוני היצרן לגביי זיהום האוויר. זה מגביל במידה מסויימת, אם אתה רוצה רישוי לרכב תעבוד לפי החוקים, אם לא אז כדאי שתקנה עגלה וטנדר.

מה שאני כן רואה פה זה נגישות, מכיוון שהעלויות לא בשמיים והבירוקרטיה די פשוטה אז השיפורים נעשים בפן אחר, גם בשכונות עוני, גם ערסים, כולם יודעים שקודם משפרים את המעטפת, לא פעם אני נתקל במכוניות למכירה שבוצעו בהם שיפורי מתלים, חיזוקי שילדה ובלמים אך בלי נגיעה במנוע, העלויות לא בשמיים, אפשר לעשות לבד והעלויות של הכלים לביצוע עבודות בצורה עצמית הוא לא גבוה, לא צריך חלטורות.

את החלטורות רואים בטנדרי עבודה של מקסיקנים.

ויוסי, סתם לידע כללי, אם תינתן בלעדיות בנוגע לשיפורים למוסכים מסויימים זה לא ימנע מאנשים לשפר בצורה חובבנית.

זה יתן את האופציה לשיפורים חוקיים רק לבעלי ממון.

יש בישראל המון אנשים שעובדים לבד על הרכבים שלהם והם עושים עבודה לא פחות טובה ממכונאי מחונן.

haters will hate

פורסם

לא אמרתי שצריך לתת אקסקלוסיביות למוסכים מסוימים.

ברור שזה רק יעודד חאפרים "חצי חוקיים" שיבטיחו ללקוח שזה מאושר אבל בפועל הוא יקבל את הקנס וההורדה של החיים.

אני אומר שצריך לעשות עוד עמדות שבהן אפשר לאשר את השינויים לרכב.

פורסם

איך יוכלו להבטיח שהשינוי תורם ? עמדות נוספות ? מי יעמוד בהם?

לצורך העניין, שיפור מערכת הבלימה, נושא שכל כך הרבה זעקו לגביו, לא צריך להיות בעייתי כלל, אני לא חושב שצריך עמדה מסויימת או איזהשהוא שינוי, זה דבר שניתן לבדוק בבדיקה השנתית.

צריך שיהיה חוק של שחור על גבי לבן, לא אפור. הרוב המוחלט נופל לטווח האפור.

אם הבוחן היה נחמד, אם השוטר היה נחמד.

זה לא עניין של נחמדות או מצב רוח. זה עניין של חוק.

כרגע לפי קריאת הפירוט המקיף, החלפת מאפרה הינה שינוי מבנה.

בישראל יש רשימת חוקים שנכתבה כשעוד דיברו פה אנגלית במבטא בריטי.

אין לי שום דבר נגד שוטרים ובוחנים שבסה"כ עושים את עבודתם.

הדוגמא שהבאתי היא להראות איך ניצלתי את החוק לנסוע על רכב לא בטיחותי לפי אותה מערכת חוק.

haters will hate

פורסם
UOUO

על מה אתה נוהג, סתם מעניין אותי לדעת ללא קשר לתגובות שלך פה.

גטס, מה זה משנה בכלל?

ותפסיקו עם הקונספירציות, אלו הדעות שלי, תסכימו או לא.

פורסם
קניתם לעצמכם אגזוז? בקשו אישור משרד התחבורה מהמוכר.

אין אישור? אין קניה :)

לקנות שטויות לרכב מחאפרים שלא מביאים אישורים ולבכות אח"כ שמקבלים הורדה זה לא לעניין.

מי שבאמת אוהב לשפר עושה זאת בצורה חוקית.

כמה שאתה לא מחובר למציאות!

יש "לאגזוז" אישור משרד התחבורה, אלא מה, אין אישור להרכיבו על הרכב כיוון שזה נחשב לשינוי מבנה.

אוהב לשפר עושה זאת בצורה חוקית? אין חוקית, אסור! זה האבסורד. גם אם זה ישפר את בטיחות רכבי, אסור.

פעם הבאה תעשה קצת ש"ב לפני פולט שטויות וקרוא לאנשים ערסים.

פורסם

אני מעוניין לציין לשבח את ברהנו טגניה על כתבתו במהדורת החדשות שאומנם כרגיל נדחקה לשולי החדשות אך בהחלט זכתה לכבוד הראוי לה כאן בקארספורום עם 4000 אלף צפיות ו130 תגובות. יישר כוח!:-D

ברהנו-בעייתי.jpg

Gn'f'R

פורסם
מאיפה לקחו את השדרן , השכן שלי שהוא בן 100 לא מדבר ככה.

ועכשיו ברצינות כל אחד שיש לו אוטו ספורט נחשב עבריין במדינה הזאת ,אז מה שהרכב שלי מטופל בצורה חולנית , אז מה שעשיתי איזה אלף קורסים שונים של נהיגה מתקדמת, אז מה שאני לא עושה רייסים בכבישים ציבורים (חוץ מפעם אחד ב4 בלילה ,בלי לעבור את המהירות המותרת ) אז מה עם אני נוסע לפי כל החוקים ולא חותך אנשים ונותן זכות קדימה ולא חוצה בצהוב מהבהב , אז מה אני עדיין עבריין?

עוצרים אותי מלא פעמים שוטרים שמפצצים אותי במלא שאלות של מה זה ומה זה ואפילו פעם אחד מהם הצביע על האלטנטור ושאל מה זה והאם זה חוקי.:lol:

שמעו ביזיון מה שהולך פה , באוגנדה זה לא היה קורה.

הרצל למה?

.

אני מבין שאתה מומחה לאוגנדה ובכל זאת לא אסמוך על הבטחתך ששם זה לא היה קורה. באוגנדה אמנם המשטרה יחסית נחמדה אבל ישבתי במעצר ללילה/לילה ויום ב 3 מדינות דומות (וגם נשדדתי 4 פעמים) כשהייתי טירון באפריקה ועניתי לשוטרים. לא רציתי לשלם שוחד במחסומים. הסוף כמובן שאתה משלם יותר כי בבוקר זה כבר גם הקצין, לא רק שוטרי המחסום. ובמעצר אתה ישן על רצפת בטון עם עוד מיליון מסריחים בחדר שכאן היו שמים בו 8 והיו מביאים בצלם ואמנסטי.אוכל ? מה זה ,מסעדה ? בסה"כ עניתי לשוטרים. אח"כ למדתי.

ספר לנו אחרי שבאמת היית באוגנדה מה כן ומה לא היה קורה ואיפה יותר טוב להיתקל בשוטר.

פורסם

אני בעד ללכת להפיק כתבת נגד, ללכת לסרוק רכבים משופרים, כמובן תוך הסתרת מספרים, פרצופים, עיוות קולות והכל. לראות באיזה רמה הם מתוחזקים, כמה הבעלים שלהם מבינים מה הם עושים וכמה חשוב לשים דגש על בטיחות.

ומצד שני לאסוף דוגמאות שגרתיות מתחנות דלק על תחזוקה של רכבי ליסינג או רכבים פרטיים (צמיגים, שמן/מים, ברקסים) ולאסוף צילומי וידאו של נהגים שתפרעים, רכבים פרטיים, מוניות, משאיות, ניידות משטרה.

אם מישהו רוצה להשתתף בכזה דבר, ו/או יכול להכווין אותי למישהו/י/הם/הן שירצה לקחת חלק בכזה דבר, צרו איתי קשר. כי העלבו אותי, העליבו את כולנו, ואני לפחות, לא מתכוון לשתוק.

להזכירכם כבר ניסינו להילחם בתופעה ולבוא בגישת ההסברה:

http://tunerholics.com/board/viewtopic.php?f=23&t=1491&start=0&hilit=%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94

זה לא חדש שחוסר המקצועיות וההבנה המכאנית של המשטרה תבוא לידי ביטוי ע"י כתב שעוד יותר לא מבין על מה מדבר.

הקשר בין האיביזה המרוסקת, אפקט הסאונד שהוסיפו בלחיצות שצילמו וצילומי מנוע "מפחידים" הוא טיפשי ונראה לעין האזרח התמים כמפלצות שצריך להשמיד.

אין פה דרך להיות צודק עם לובשי המדים אלא להיות חכם, אל תשכחו שהם צריכים להצדיק את היחידת עלית שהקימו כנגד משפרי המכוניות

Power Is Nothing Without Control

• תוכן חדש...