Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום.

אז ככה. אישתי ואני קיבלנו במתנה את הרכב הישן של ההורים שלה - מזדה לנטיס 323 שנת 97. הרכב סובל קצת מהזנחה ואני עושה לו יישור קו.

הבעיה כרגע היא סגירת מתלה בבורות ופסי האטה כשיש נוסעים מאחורה. בחנות החלפים נתנו לי 2 אופציות:

1. היקרה - להחליף בולמים לקייאבה 800 שקל לזוג - יש לי את ספר הרכב של הייס ויש לי את הכלים לקווץ וכו.

2. הזולה - סוג של גומיות שמלבשות בין כריכות הקפיץ - 2 פר צד ומונעות מהקפיץ להיסגר עד הסוף.

אני לא רואה נזילה מהבולמים ובדיקה של נידנוד מראה שכביכול העסק תקין ומרסן את התנודות.

השאלה היא האם שווה בכלל לנסות את האופציה הזולה? או שזה פשוט בזבוז של כסף? ההתקנה היא 5 דקות פר גלגל. להבדיל מפירוק מלא של המתלה...

אלירן

פורסם

ערב טוב,

התופעה שאתה מתאר היא מעט מוזרה, אם בבדיקה הכל תקין אז אולי זה לא הבולם אלה המתלה.

ברכב שלי (סובארו B4) הייתה תופעה זהה והחלפת בולמים עזרה אבל נשארו רעשי חריקה מהמתלה האחורי -

בסוף החלפתי את כל תותבי הגומי במתלה האחורי.

אם המתלה עצמו לא תקין בולמים חדשים ילכו לעולמם מוקדם מהצפוי.

בשורה התחתונה זה הכל תלוי תקציב, אם הפרוטה בידך עדיף לעשות עבודה מקיפה - זה גם בטיחותי יותר (בולם/מתלה לא תקין שווה חוסר אחיזה בחלק האחורי ופנינו לחורף).

אם לא אז הפתרון השני הוא האלטרנטיבה.

הכי טוב יהיה להכנס למוסך מקצועי ואמין ובו תקבל אינדיקציה לגבי היקף התקלה.

אתה אומר שיש לך את היכולת והכלים לביצוע העבודה, בדיקה במוסך לא תעלה יקר מידי אם בכלל.

נ.ב. ברכב הקודם שלי (אלפא רומאו) עמדו גומיות כאלו בבולמים הקידמיים - החלטתי שאני מתקן ובסוף המחיר ששילמתי היה יקר כל כך שעד היום אני מצטער שנכנסתי לסיפור.

מקווה שעזרתי קצת,

אלי.

HU: Pioneer 880PRS Amp: Digital Designes C2b

Comp: Rainbow Vanadium Phase Plug Cross @ Focal Utopia Crossover

Mono: Zapco REF500.1 Sub: Digital Designes 510b

• תוכן חדש...