Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חשבתי לפני הרבה זמן על יוזמה עסקית שיכולה להיות מעניינת.

למה לא להתקין אצל ברכבים פרטיים מערכת DVR, שכל פעם שרואים עבירה מסוכנת, לוחצים על כפתור וזה מקליט באופן אוטומטי 20 שניות קדימה ו20 שניות אחורה?

ככה אפשר שהנהג יתעד עבירות בכיף, לפי מה שהוא מבין שהן עבירות מסוכנות (ערסים למיניהם).

אז אפשר לעשות מערכת תגמולים שעושה שדרכה פעם בחודש אפשר להגיע לתחנת משטרה, שם מישהו צופה בקלטות ודופק דוחות על ימין ועל שמאל.

התגמול לנהג זה שמשלמים לו את כל הביטוחים של השנה על חשבון המשטרה.

מה כבר צריך בשביל זה?

- המערכת יכולה לעלות בהגזמה 1000 ש"ח (אפילו ל2 מצלמות, קדימה ואחורה).

- את הרכב כבר יש.

- נהג כבר יש.

- ביטוחים זה בין 3000-10000 ש"ח לשנה.

אפשר לייצר כמות דוחות שתכסה את זה תוך יומיים.

מה שטוב זה שאלו לא דוחות סתם לפי מה שהמשטרה מייצרת, אלא לפי מה שאזרחים רואים כמסוכן.

זה לא יכול לאכוף מהירות אבל כן השתוללות של ערסים, או התנהגות שמאיימת על אחרים על הכביש.

חשבתי על זה כבר לפני שנתיים אבל אין לי את הקומבינות המתאימות עם המשטרה.

בכל אופן, אם מישהו כן גונב לי את הרעיון, יש לי את זה רשום מול נוטריון אצל העו"ד שלי עם תאריך מ2009 :twisted: ופירוט טכני מלא.

כבר יותר שווה לי שיגנבו לי את הרעיון וישלמו פיצויים.

זה כבר קיים, אחת העמותות בנתה אפליקציה לאייפון שהאייפון מצלם במהלך הנסיעה בצורה רציפה וכל X שניות או דקות מוחק את הוידאו שצולם, אם אתה מבחין בעבירה אתה לוחץ באייפון על אחד הכפתורים וזה שומר את הוידאו ושולח אותו לעמותה או למשטרה ומשם זה מתגלגל הלאה לנהג שביצע את העבירה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פשוט נמאס מכל השטויות האלה , אם אתם חושבים שזה שיעצרו אנשים שנוהגים ב 105 במקום ב 100 זה יציל חיים אז ממש לא.

זה פשוט יעשיר את קופת המדינה, את אלו שנוהגים על 200 בכל מקרה יתפסו ....

אז זהו שאתה לא מדייק, את אלו שנוסעים מעל 200 (גם על בסיס יומי, ככה שמעתי...) הרבה יותר קשה לתפוס

כיוון שרובם המוחלט מודעים לכל השיטות ואמצעי האכיפה של המשטרה גם כשאלו עוד לא נכנסו לשימוש.

מצחיק לראות נהגים בולמים במשפחתומטית שלהם מ-120 ל-100 קמ"ש לפני מצלמות דחליל בכביש 4, שמתם לב? :lol:

אני חושב שמצלמות שיתארו עבירות כמו שצוין בכתבה יגרמו להרבה חוסר וודאות וביקורים בבתי-משפט.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
זה אמיתי זה?

tumblr_lovgkzrIAR1qaw03r.gif

רחוק מהעין, רחוק מהלב :)

אתה עושה צחוק מעצמך ועדיף שפשוט לא תגיב יותר כי אתה יותר מדי חי בסרט, כנ"ל לגבי המכונית שלך שאגב היא לא ה-20VT אז תנחת.

לא חובה 20VT כדי ליהנות קצת ממשחקים :)

ולשאר מומחי ה"צחוק" - אוסף התגובות להלן שדווקא תומכות במה שאני אומר:

וגם שיהיו יותר תאונות.

אם כל הקווים הלבנים היו מסומנים כראוי, מה שאמרת היה נכון. למרבה הצער זה לא המצב: יש הרבה מקומות שבהם מסומן קו לבן ללא כל צורך.

ויש גם גרוע מזה: קו מקווקוו במקום שהעקיפה היא הימור ותו לא. פעמים רבות ראיתי אנשים שמחשיבים עצמם נהגים זהירים עוקפים במקומות כאלו.

דני

מלא מטומטמים בולמים בפראות ליד מצלמות גורמים לתאונות! ול"רכבות" ליד מצלמות מהירות.

אני מהחלט מסכים! הבעיה היא שוייז לא מרגיש מספיק אמין ואני אף פעם לא יודע אם המלצמה לא דווחה שם, או שאולי וייז החליט לא להתריע (וזה קרה לי, במיוחד בגבול המהירות החוקית חושבים שלא צריך ליידע אותי).

(כולנו יודעים איך פתאום אנשים מתחילים להתנהג יפה כשעובר שוטר, אפילו אם מדובר במשטרה "רגילה" ולוא מתנ"ע).

לא לגמרי מסכים, אני לא מתרשם משוטרים רגילים - אני משתדל לא לעשות דברים ממש מטורפים שיגרמו להם לרצות לצאת מהאוטו (לעבור באדום למשל), ומשקלל את מזג האוויר - אם זה יום חם או יש גשם, רוב הסיכוי שהם לא יטריחו את התחת שלהם מהאוטו בשביל עבירה פעוטה שאינה אפילו בתחום אחריותם - לרוב הם רק רוצים להגיע הביתה מהר (ופעם החלקתי בכיכר ונכנסתי באחד בערב פסח - המסכן התעסק בניירת במקום במשפחה :lol: )

לא מבין מה הבעיה עם פנסי ערפל בכל מזג אויר?, לשמחתי אני לא חיי בכללים ה&^%$ של ישראל ופה הרוב נוסעים עם פנסי ערפל וכולל אותי. זה לא מסנוור במראות וזה כלל לא מטריד

לא יודע, למה בכלל צריך פנסי ערפל בישראל? :roll:

פורסם

אמיתי היצור שמעלי?

מעניין אם זה קביל בביהמ"ש כל השטויות שהוא רשם פה.

אם הייתי שוטר הייתי מתחיל לעקוב אחריך על בסיס יומי.

אני מאמין שבפחות מ48 שעות היית כבר עם שלילה אחת לפחות.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

אם זה באמת יהיה הגיעו ימות המשיח - אכיפת עבירות מסכנות חיים בלי קשיים ראייתיים על הכל מתועד - ככה שבית המשפט לא יתחנן לאף אחד להסכים על עסקה כדי להעיף לו עוד תיק אלא יהיה לו חומר ראייתי טוב כדי שהנאשם יצטרך להתחנן לעסקה, ואפשר יהיה גם להטיל עונשים כבדים יותר !

פורסם
לא הבנת.

יש הבדל בין השתוללות ובין נסיעה מהירה (ועזוב את זה שמי שמצלם לא שולט על זה בכלל).

אם איזה אידיוט נדבק אליך מאחורה (לא משנה אפילו באיזו מהירות אתה), ואז עוקף מימין ובולם לך בפנים רק כדי ש"תלמד לקח" אחרי שהוא חתך אותך באלימות, לדעתי מגיע לו איזה קנס עסיסי.

ומה עם אלו שנדבקים למסלול השמאלי ולא חוזרים?

זו גם עבירה שאפשר לאכוף בכיף.

100 ש"ח קנס לכל אחד שנדבק לשמאל ותראה איך אני עושה 1000 ש"ח בנסיעה מחיפה לתל אביב.

עקיפה על קו לבן?

בכיף!

אורות ערפל באמצע הקיץ?

אפשר ואפשר!

לא מאותת וסתם נדחף לנתיב תוך שמזגזג כמו שמוק? (כן, אתה! האידיוט בקורולה של אלביט! :evil: )

אותם בכלל צריך להוריד מהכביש.

יש כל כך הרבה דברים מציקים שאפשר לאכוף אבל המשטרה לא מעוניינת, שזה פשוט מביך.

אוווו כל כךך כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!

• תוכן חדש...