Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שבטח כולכם כבר יודעים בכארזימה הברקס מרגיש ספוגי ולא אפקטיבי כמו בהרבה רכבים אחרים.

בשלב מסויים אפילו חשבתי לנסות לקנות ברקס קדמי במידה גדולה יותר אך הבנתי שכנראה שכדאי לא להתעסק יותר מדי עם העניין.

החלטתי בהתייעצות עם כל מיני מכונאים לקנות ברקסים איכותיים והומלץ לי על חברה בשם ברקו חברה בת של ברמבו האיטלקית.

רכשתי שתי צלחות קדמיות של ברקו ועכשיו אני מתלבט בנוגע לרפידות הייתי רוצה מן הסתם רפידות איכותיות.

משמות שקיבלתי מכל מיני בעלי מקצוע הציעו לי את הרפידות האלה:

TC (משהו כזה)- 100 ש"ח

Tracing (אם הבנתי נכון את הבן אדם בטלפון) והוא טוען שהן איטלקיות איכותיות- 111 ש"ח

ויפני בשם Hacabuna או משהו כזה שעולות אפילו יותר - 189 ש"ח

יש למישהו המלצת לברקסים איטלקיים איכותיים שיכולים להתאים לצלחות ברקו? ויכול לתת חוות דעת על אלו שציינתי?

אגב, הומלץ לי לא לקחת לוקאס כי הם פחות איכותיים מהשמות שהוצעו לי פה או משהו כזה.

תודה מראש!

פורסם

omp

יש (עדיין) זקן אחד ישר שמבין בברקסים ושכבר לא רוצה להיות עשיר ,אחרי שפוגל סגר. משה מג'נרל ברקס בהתחלת המסגר.נשאר רק הוא, השותף יעקב כבר איננו.

פורסם

היה לי שילוב מוצלח של צלחות BRECO ורפידות LUCAS, אמנם ברכב אחר.

לא נשחקו מהר ולא השמיעו שריקות.

אני לא ידוע, למה המליצו לך לא לקנות רפידות של LUCAS.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אמרו לי שאלו שקונים לוקס דווקא חוזרים עם תלונות ונחשבים טובים אך יש טובים יותר (ציינתי בפני אותו אדם שאמר לי את זה שאני מעוניין לקנות ברקסים ממש איכותיים כי גם כך העצירה במיצובישי לא משהו)

אני אבדוק במסגר באמת נשמע מעניין

איפה במסגר?

• תוכן חדש...