Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, ברשותי נוקיה 5800 קשיש, שלמען האמת, חוץ מנושא הגלישה, שהיא יחסית נסבלת בעזרת דפדפן אופרה.

אין לי כלכך תלונות לגביו, אבל הזמן עושה את שלו, והייתי רוצה לבקש את עזרתכם לגבי מכשיר חדש שיוכל להתאים לי.

התקציב, עד 2000 ש"ח. קנייה בארה"ב אפשרית לכן לא חייב להסתמך על המחירים בארץ בלבד.

מה שאני מחפש בסלולרי, שיהיה דק יותר מהנוכחי (לא קריטי, אך יכול להיות נחמד), רדיו ואפשרות העברת שירים קלה מהמחשב (זה מה שמרתיע אותי בעיקר מהאייפון, נושא ההישענות על האייטונס והחסימות של הWIFI חוסר ברדיו וכ"ו, כי מבחינת איכות הקול בניגון מוזיקה, הבנתי שהוא לוקח) איכות קול טובה, כולל איכות שמע טובה בניגון מוזיקה ועמידות.

אפשרות גלישה מהירה (מה שלא קיים בנוקיה) וסינכרון עם המייל.

אני בעיקר חשבתי על הN8 של נוקיה, אך הוא כבר דיי מיושן, למרות שהגרסה האחרונה של מערכת ההפעלה סימביאן, BELLE. אמורה לשפר מעט גם את נושא הגלישה, זה לפחות ממה שקראתי.

האייפון נופל בעיקר עקב נושא ה"חסימות" והמחסור ברדיו.

על הסמסונג לא חשבתי למען האמת.

פורסם

לפני כ-3 חודשים רכשתי שני Nexus S - הובאו מקנדה במחיר כ-1,500 ש"ח האחד, הותקנו עליו רומים מעודכנים ושניהם מרוצים מאוד. לבן נוסף הבאתי מספרד ZTE Blade שעלה 90 אירו (כולל 15 אירו לשיחות פריפייד) ונפרץ די בקלות. עם זאת המבצע הסתיים והמכשיר בסיסי מאוד ולא לגמרי יציב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני בעליו הגאים של Motorola DEFY מזה חודש וחצי. לדעתי זה כרגע מכשיר האנדרואיד הכי משתלם בשוק, במחיר של פחות מ-1300 ש"ח. מעבדמצויין במהירות 800MHZ, וכרטיס גרפי חזק נותנים לי להריץ כל משחק שהייתי מריץ בגלאקסי שהיה לי לפני. למרות המסך הגדול (3.7") הצללית של הטלפון מאוד קטנה והוא מאוד נוח לשימוש ולאיחסון בכיס.

אמנם הרום שאיתו מגיע המכשיר לא מושלם (גם הגלקסי ככה למרות נתונים מפלצתיים), אבל אחרי החלפת רום המכשיר פשוט תענוג. תוסיף לכל מה שאמרתי את זה שהוא עמיד במים (קיבלתי שיחה תוך כדי שאני רץ בגשם ולא הייתי צריך לדאוג שיקרה לו משהו), ותקבל כאן עסקת חבילה שאין שנייה לה.

בקיצור,ממליץ בחום על המכשיר, מכל הבחינות.

פורסם

אני מאוהב בגלאקסי תחת שלי (SG-ASS דור ראשון).

המכשיר שינה מספר דברים באורח חיי- לטובה.

אני מאמין שדור 2 הרבה יותר עצבני אם כי לא ניסיתי אותו עדיין.

מומלץ בחום להתחשב באופצייה הזו.

נוקייה... אני היתי יורד מהם לגמרי.

אף פעם לא אהבתי אותם, ואחרי מה שקראתי והבנתי, כולל מכתבי טכנולוגייה שונים, יש להם עוד זמן עד ש(אולי?)יצליחו להתאושש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הסמסונג גלקסי, דור ראשון יכול באמת להיות אלטרנטיבה טובה.

אך שמעתי עליו מכמה וכמה אנשים שהוא מאוד בעייתי בקטע התוכנתי.

שבארץ הוא מסורס לחלוטין ויש לו מלא באגים :?

פורסם

1. ה-Nexus S שהזכרתי הוא וריאציה על נושא ה-SGS (מסך שונה ויש שבב NFC), הבן שלי התקין על המכשירים רומי ם מעודכנים - לעצמו חדש מאוד, לאחיו יותר ותיק אבל יותר יציב - ושניהם מרוצים מאוד.

2. הוזכר מסך "3.7 - זה בהלחט לא מסך גדול במיוחד, כאשר "4 די סטנדרטי. אין לי נסיון עם ה-Defy אבל בחלט מדובר בדגם שהייתי שוקל לרכוש, במיוחד אם הטלפון צריך לעבוד בתנאים לא אופטימליים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...