Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו ברכב עוד אין לי מגבר, ושאני מגיע לווליום ממש גבוהה אז שומעים את הסאונד ממש צורם והאיכות יורדת.

הלכתי לחנות והוא אמר לי שאם אני רוצה הוא יתקין לי מגבר, ושתפקיד המגבר הוא "לנקות" את הסאונד ככה שבווליום גבוהה הבעיה תסתדר

הרמקולים הם JBL GT5-963

האם זה נכון?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

רדיו דיסק יוצר אחוז עיווט גדול ועוצמה נמוכה יחסית למגבר.

בווליום גבוהה ( עם כיוונים נכונים, מגבר ורמקולים טובים ) נוצרים פחות עיווטים כשרמקולים מקבלים הגברה מהמגבר.

איזה מגבר הציע לך המוכר בחנות ? מה התקציב שלך למגבר ? איזה ציוד נוסף יש לך ( רמקולים קדמיים, רדיו דיסק ) ?

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
רדיו דיסק יוצר אחוז עיווט גדול ועוצמה נמוכה יחסית למגבר.

בווליום גבוהה ( עם כיוונים נכונים, מגבר ורמקולים טובים ) נוצרים פחות עיווטים כשרמקולים מקבלים הגברה מהמגבר.

איזה מגבר הציע לך המוכר בחנות ? מה התקציב שלך למגבר ? איזה ציוד נוסף יש לך ( רמקולים קדמיים, רדיו דיסק ) ?

רמקולים מקדימה: JBL GT5-502

HU: Pioneer DEH-1150MP

המגבר שהוא הציע לי: מגבר 4 ערוצים Cerwin Vega דגם VEGA400.4

אני אני רוצה ללכת על JBL GTO1004 עם סאב Hertz ES300 ולחבר אליו גם את הרמקולים מאחורה

עריכה: בקשר להגדרות ברדיו דיסק, אני חייב להודות שדי שיחקתי שם עם כל העניינים, יש שם דברים שאני פשוט לא מבין ואין לי מושג איך לכוון אותו בצורה האידיאלית, פשוט שמתי באס על מינוס 2 כי זה משפר את האיכות, וטרבל +1

מפתח אפליקציית פרטי רכב

פורסם

אז מציע לך בחום, אם אתה רוצה לשים סאב,אז לנתק את הרמקולים אחוריים כי שילוב זה גורם לסלט מבחינת הצליל

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

זאת חשיבה של הרבה אנשים.. אבל זה לא נכון, כי רמקול אחורי הולך כתחליף לסאב. הם נותנים פחות באסים וביחת עם סאב גורמים לסלט מבחינת הצליל

פורסם

לצערי ישנם המון חפרים שקוראים לעצמם מתקנים ובשביל להרוויח עוד כמה שקלים מוכנים למכות ולהתקין הכול

פורסם

תתחיל מזה שאתה מחליף רדיו דיסק, כי שלך הוא הכי פשוט שיש, כמעט בלי אופציות ויציאת RCA אחת, והאיכות שלו בהתאם.

דבר שני- הרמקולים הקדמיים שלך דיי פשוטים וחלשים ( 35 RMS ), ואני לא בטוח כמה איכותיים הם יהיו אחרי שתחבר אותם למגבר ( וגם אם כן- תהיה ממש עדין עם הגיין, בשביל לא לשרוף אותם ).

תתחיל עם HU נורמאלי בעל שתי RCA לפחות ( כולל גם שליטה על סאב, USB ו- AUX יעלה משהו כמו 700 ש"ח- לדוגמה פיוניר 4050, או פיוניר 3050 שעולה כ- 550 ש"ח ).

לאחר מכן תקנה את הציוד שבוריס הציע לך: מגבר JBL 1004 וסאב HERTZ ES300.

והנה סגר את כל הסיפור.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
תתחיל מזה שאתה מחליף רדיו דיסק, כי שלך הוא הכי פשוט שיש, כמעט בלי אופציות ויציאת RCA אחת, והאיכות שלו בהתאם.

דבר שני- הרמקולים הקדמיים שלך דיי פשוטים וחלשים ( 35 RMS ), ואני לא בטוח כמה איכותיים הם יהיו אחרי שתחבר אותם למגבר ( וגם אם כן- תהיה ממש עדין עם הגיין, בשביל לא לשרוף אותם ).

תתחיל עם HU נורמאלי בעל שתי RCA לפחות ( כולל גם שליטה על סאב, USB ו- AUX יעלה משהו כמו 700 ש"ח- לדוגמה פיוניר 4050, או פיוניר 3050 שעולה כ- 550 ש"ח ).

לאחר מכן תקנה את הציוד שבוריס הציע לך: מגבר JBL 1004 וסאב HERTZ ES300.

והנה סגר את כל הסיפור.

אני חושש שהHU צריך לחכות קצת עקב בעיה בתקציב

עריכה: אני יכול להעביר את הרדיו דיסק מהרכב של אמא שלי.

איך הוא? LG LAC3900N

מפתח אפליקציית פרטי רכב

פורסם

בתקציב הזה אפשר לקנות רדיו דיסק הרבה יותר טוב. כמו קלריון cz200 פיוניר 3050

רודי לידע כללי הפיניור 4050 כבר לא מיוצר ואין איך להשיג אותו

A3

K04 Inside

פורסם
בתקציב הזה אפשר לקנות רדיו דיסק הרבה יותר טוב. כמו קלריון cz200 פיוניר 3050

רודי לידע כללי הפיניור 4050 כבר לא מיוצר ואין איך להשיג אותו

מה לגבי הLG שהזכרתי? הוא לא טוב?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

פורסם

רשמתי שמחיר של הL.G אפשר לקנות ר"ד הרבה יותר טוב כמו הפיוניר 3050 או הקלריון cz200

או למתוך את התקציב בטיפה ולרכוש את הקלריון cz500 אשר כולל Bt, Usb 3 יציאות rca

A3

K04 Inside

• תוכן חדש...