Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בטוח שהמיכל הצהוב של פרסטון שיש לי בבית זה מים ירוקים,הייתי צריך להוסיף קצת מים,אחרי שהוספתי את הנוזל למיכל העיבוי גיליתי לצערי שזה שמן,מה יכול להיות הנזק ומה אפשר לעשות?תודה.

פורסם

אם שמת טיפה או שתיים - לא אמור להיות קריטי למערכת המים, אך אם שמת כמות של שמן ניכרת לעין (נראה כתרחיף מעל המים) אז עלולות להיווצר סתימות במעברי המים (נראה כמעין בוץ) ,בעיקר נזק לטוח הארוך.

מומלץ לרוקן ולשטוף את מערכת המים , ולמלא מים ייעודיים.

פורסם

סובארו ה82 שלום רב !

ראשית בלמבורגיני אין מיכל עבוי !!!

שנית בהונדה סיוויק במידה ומילאת למיכל העבוי ולא לרדיאטור כפי שכתבת, הנזק קטן:

פרק את מיכל העבוי העשוי פלסטיק אני מניח, רוקן את תוכנו, ושטוף אותךו בכל תכשיר הממיס שומן, מכיוון ששמן הפרסטון חלקו היחסי הוא קטן לעומת מי הקירור שהיו מעט לפני המלוי, ומכיוון ששמן צף על המים אך נדבק לדפנות , בעזרת כל חומר סבוני, כמו אבקת כביסה ומים חמים ניתן לשטוף את מיכל העבוי, ליבשו להרכיבו למקומו, ולהוסיף מי קירור איכותיים.

בהזדמנות חגיגית זאת בדוק את גומית מכסה הרדיאטור ובמקרה של גומיה יבשה, החלף את המכסה, משום שחוסר מים במיכל העבוי, נובע מנזילת מי קירור ממערכת הקירור(רדיאטור/ צנרת/ משאבת מים/ פקקי מנוע / ומכסה רדיאטור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה רבה,מחר אלך לאחד המכוני רדיאטורים ואעשה שטיפה למערכת המים,יש מקום מומלץ באזור ראשל"צ?

ומה קורה אם אנסע ככה עם הרכב?

פורסם

סובארו/ למבורגיני שלום רב !

האם טרחת לקרוא מה טרחתי לכתוב?!

כתבתי לך באם השמן מולא ישירות למיכל העבוי, ולא לרדיאטור, אין צורך כלל לשטוף את הרדיאטור וניתן להסתפק בשטיפת מיכל העבוי בלבד, בדרך שטרחתי להסביר!

פתח מכסה רדיאטור ובמידה ושומן לא צף על פני המים ברדיאטור, המלצתי במקומה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם אתה יכול להבחין בתרחיף השמן על פני המים במיכל עיבוי כפי שמילאת לראשונה את השמן (או במידה ולא הנעת את הרכב והמצב נשאר בעינו) ממליץ לך לעשות את מה שהמליץ לך צביקה.

אך אם הנעת את רכבך\נסעת ,ואתה מבחין שתרחיף השמן נכנס למערכת הקירור מאיזו שהיא סיבה {לדעתי ,צביקה צודק,שאכן לא אמור השמן לשקוע . אך מכיוון שמדובר בנוזל קירור ולא בדיוק במים וכן הטמ"פ חמה ויש לחצים אז כדאי שתבדוק שאכן לא היה שינוי במפלס התרחיף- בדיקה פשוטה} , אם מתקיים ,אז כדאי לך לשטוף את המערכת.

ללא שום קשר למה ששאלת ,הבחנתי בת'רד אחר שפתחת ,שמצב הרדיאטור ומערכת המים שלך בכי-רע(צבע חום בוץ) ורכבך מתחמם. אם עדיין לא טיפלת, ממליץ לך בחום לעשות ניקוי ריאטור ושטיפת מערכת הקירור בדחיפות.

פורסם

אז שהסתכלתי אחרי כמה שעות,ראיתי שהשמן שקע ואני חושב שנכנס כבר לרדיאטור,ובכל מקרה הרכב מתחמם אז עדיף לטפל בהכל כבר עכשיו.

• תוכן חדש...