Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש

לפני שנתיים, עשיתי תאונה ברכב שכור, שלא באשמתי, אבל בחקירת המשטרה יצאתי אשם.

והסיפור הוא כזה:

נסעתי בעיקול חד, בכביש דו סטרי - בתוך העיר. לפתע הגיע מולי רכב במהירות גבוהה מאד. ואני שנסעתי בערך על 40 ראיתי אותו, ובלמתי בלימת חירום בכל הכוח.

אבל כתוצאה מהבלימה, הרכב החליק לנתיב שלו -בגלל שזה היה בסיבוב, וגם הכביש הוא לא ישר, והנתיב הנגדי הוא ירידה חדה, ובעצם כתוצאה מהבלימה הרכב החליק לנתיב הנגדי.

נפגשנו והייתה פגיעה בטמבון השמאלי שלי והטמבון הימני שלו.

אני נפגעתי בכאבים בגב ופוניתי לבית החולים באמבולנס - מה שגרר תיק במשטרה.

שורה תחתונה החוקר טען שאני אשם בגלל שהייתי בנתיב הנסיעה הנגדי.

לא היה במקום קו הפרדה בכלל, גם לא קו מקווקו.

נראה לי שהנהג השני, לא הגיע בכלל לחקירה.

עברו שנתיים מאז ויש לי משפט.

שאלותי:

1. האם חברת ההשכרת רכב, אמורה לממן לי עו"ד במסגרת הביטוח? (שיש לה או שאין לה - שילמתי לחב' ההשכרה השתתפות עצמית)

2. מה העונש שאני אמור לקבל ע"כ? (חשוב לציין שאני נהג זהיר וללא דוחות\עבר)

3. האם כדאי לקחת עו"ד? וכמה הוא אמור לעלות? - והאם העו"ד עוזר במשהו?

4. במידה ואני לא לוקח עו"ד, מה אתם ממליצים לי לומר להגנתי.

תודה רבה

(בלי כל קשר: קיבלתי הזמנה למשפט, -רק באמצעות הטלפון.

וכשבקשתי פרטים נוספים אמרו לי שאם אני רוצה -אני צריך להגיע לתחנת המשטרה בירושלים, בכדי לקבל צילום מהתיק - אני אפילו לא יודע היכן אמור להתקיים המשפט)

פורסם
שלום לכולם ותודה מראש

לפני שנתיים, עשיתי תאונה ברכב שכור, שלא באשמתי, אבל בחקירת המשטרה יצאתי אשם. רק בית המשפט קובע מי אשם

והסיפור הוא כזה:

נסעתי בעיקול חד, בכביש דו סטרי - בתוך העיר. לפתע הגיע מולי רכב במהירות גבוהה מאד. ואני שנסעתי בערך על 40 ראיתי אותו, ובלמתי בלימת חירום בכל הכוח. לפי סימני הבלימה הבוחן היה אמור להבחין כי אכן היית בנתיבך ורק בגלל בלימת החירום עפת לנתיב הנגדי, או שמא באמת פלשת לנתיב שלו מבלי משים.

מדוע היה עליך לבלום, אם הנהג השני היה במסלולו , גם אם הוא נסע מהר??

אבל כתוצאה מהבלימה, הרכב החליק לנתיב שלו -בגלל שזה היה בסיבוב, וגם הכביש הוא לא ישר, והנתיב הנגדי הוא ירידה חדה, ובעצם כתוצאה מהבלימה הרכב החליק לנתיב הנגדי.

נפגשנו והייתה פגיעה בטמבון השמאלי שלי והטמבון הימני שלו.

אני נפגעתי בכאבים בגב ופוניתי לבית החולים באמבולנס - מה שגרר תיק במשטרה.

שורה תחתונה החוקר טען שאני אשם בגלל שהייתי בנתיב הנסיעה הנגדי.

לא היה במקום קו הפרדה בכלל, גם לא קו מקווקו.

נראה לי שהנהג השני, לא הגיע בכלל לחקירה. הנהג השני נחקר גם הוא וזו כנראה הייתה גירסתו, כי התפרצת לנתיבו ללא סיבה

עברו שנתיים מאז ויש לי משפט.

שאלותי:

1. האם חברת ההשכרת רכב, אמורה לממן לי עו"ד במסגרת הביטוח? (שיש לה או שאין לה - שילמתי לחב' ההשכרה השתתפות עצמית) צריך לבדוק מול חברת ההשכרה מה כלל הביטוח

2. מה העונש שאני אמור לקבל ע"כ? (חשוב לציין שאני נהג זהיר וללא דוחות\עבר) כמעט כלום ויש אולי מקום לנסות להגיע לעיסקת טיעון עם התביעה

3. האם כדאי לקחת עו"ד? וכמה הוא אמור לעלות? - והאם העו"ד עוזר במשהו?

4. במידה ואני לא לוקח עו"ד, מה אתם ממליצים לי לומר להגנתי.

תודה רבה

(בלי כל קשר: קיבלתי הזמנה למשפט, -רק באמצעות הטלפון.

וכשבקשתי פרטים נוספים אמרו לי שאם אני רוצה -אני צריך להגיע לתחנת המשטרה בירושלים, בכדי לקבל צילום מהתיק - אני אפילו לא יודע היכן אמור להתקיים המשפט)

צילום תיק החקירה חשוב מאוד שם תלמד למה החליטו להאשים אותך ולא את הנהג השני , ושם גם תוכל לראות אם הבוחן ציין את נושא הסימנים של בלימת החירום שלך .

אם לא , פישל הבוחן , ואפשר יהיה בחקירתו , לנצל זאת לטובתך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...