Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מה הדרך המהירה מכביש 1 (מכיוון מודיעין) אל צומת נס הרים שעל יד מושב בר גיורא ומושב נס הרים?

שואל זאת משום שאני רואה שהכבישים שם צרים ומפותלים וניתן להיתקע אחר איזו משאית...

מה יהיה מהיר יותר? לנסוע על הציר שעובר בין מודיעין למכבים-רעות (דרך יאיר פרג-דרך מנחם בגין -> שמאלה לחשמונאים) ועד הסוף לכביש 3 ומשם לכביש 1 דרך מחלף לטרון, שבציר זה(מודיעין-רעות-מכבים) יש איזה 6 כיכרות...

או לנסוע מתוך מודיעין עם 431 עד למחלף ענבה על כביש 1?

או לנסוע על 443 עד למחלף בן שמן ומשם על כביש 1?

ד.א: כשנוסעים על כביש 1 - איפה הכי עדיף לרדת בשביל להגיע לצומת נס הרים?

אולי יש גם מישהו/י שיודע/ת איזה ציר עדיף.

תודה רבה!

פורסם

לדעתי ממודיעין עדיף לנסוע עד מחלף ענבה ולהתחבר לכביש 1. אין טעם לחזור אחורה עד בן שמן.

כל הכבישים המובילים לצומת נס הרים הם צרים, מפותלים, בעלי נתיב אחד לכל כיוון ופס הפרדה רצוף. דווקא כשאתה רוצה להתגרזן יוצא לך להיתקע מאחורי משאית של איטונג. תמיד.

הדרך הקצרה ביותר תהיה לרדת במחלף שער הגיא לכיוון בית שמש, ב"ביג" של בית שמש לפנות שמאלה, לעלות עם הכביש ולהמשיך לפי השילוט לכיוון נס הרים \ בר גיורא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר שלום,

אז גם אם זה אומר שבדרך למחלף ענבה בכביש 1 - אני עובד איזה 6 כיכרות בדרך בכביש שמפריד בין מודיעין למכבים-רעות (כביש עירוני) - עדיין לדעתך זה יצא יותר קצר משום שאם אני נוסע דרך 443 למחלף בן שמן - כביש 1, משום שזה אומר לחזור סתם אחורה? (מה שנכון נכון...).

אז לנסוע הכביש בין מודיעין למכבים-רעות ... שמתחבר בסופו לכביש מס' 3 משם להתחבר לכביש 1 דרך מחלף לטרון...לרדת במחלף שער הגיא לכביש 38 ואיתו לנסוע לכיוון בית שמש ובצומת של ה-BIG לפנות שמאלה לכביש 3855 עליו אני נוסע עד לצומת T בה אני פונה שמאלה לכביש 375 , עליו אני נוסע עד לצומת צור הדסה - בה אני פונה שמאלה ל-386 וזהו.

נכון?

תודה רבה!

אגב, "שיכתבתי" / חזרתי על הוראותיך משום שזה עוזר לי לזכור זאת...:-o

פורסם

אז לנסוע הכביש בין מודיעין למכבים-רעות ... שמתחבר בסופו לכביש מס' 3 משם להתחבר לכביש 1 דרך מחלף לטרון...לרדת במחלף שער הגיא לכביש 38 ואיתו לנסוע לכיוון בית שמש ובצומת של ה-BIG לפנות שמאלה לכביש 3855 עליו אני נוסע עד לצומת T בה אני פונה שמאלה לכביש 375 , עליו אני נוסע עד לצומת צור הדסה - בה אני פונה שמאלה ל-386 וזהו.

נכון?

לא.

כשאתה פונה שמאלה בצומת של הביג זה נקרא "שדרות יגאל אלון". שם אתה ממשיך עד צומת T בה אתה פונה ימינה ופנייה ראשונה שמאלה לכביש 3866. תסתכל במפה, זה מאוד פשוט וברור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם כל זה רק בכדי הנסיעה בכביש,אתה יכול לעשות סיבוב עם כבישים מהנים, פניה ימינה בצומת אשתאול.כביש מפותל,אומנם לא באיכות הטובה ביותר...וחלק מהדרך גם נתיב אחד,הכביש מתחבר לנס הרים בסופו של דבר מלמטה אתה תצטרך לעלות.אבל גם בנס הרים הכביש לא ממש כביש מירוץ.

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

היי,

תודה על עזרתכם אמש...

לא השתמשתי באותה הנסיעה ב-WAZE...טוב לדעת שניתן לסמוך (להבא) על התוכנה שב-99% תיקח אותי בדרך המהירה ביותר.

אגב, באייפון יש לי הן את ה-WAZE והן את ה-iGO My way ... מה לדעתכם עדיפה? האם ה-iGO My way, בדומה לוויז, מכוונת על"פ הנתיב הכי מהיר על"פ עומסי התנועה?

תודה רבה!

• תוכן חדש...