Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז יום אחד שהיה לי זמן פנוי החלטתי להיכנס לאתר דיל אקסטרים ולחפש שטויות לרכב, נתקלתי בנורות לבנות,

הנורות האלו לצורך העניין: http://www.dealextreme.com/p/h4-100w-1000-lumen-6000k-white-car-light-bulbs-2-pack-dc-12v-37118

(ואני יודע שזה סיני ולא פיליפס או משהו מקסימום ישרף אחרי כמה חודשים כפרה על 8 דולר)

קראתי כאן כבר כמה וכמה פוסטים על נורות לבנות לרכב, וכל אחד אומר משהו אחר

אחד אומר לא עובר טסט , אחד אומר קנס, אחד אומר חוקי לגמרי ואני באמת לא יודע למי להאמין

שימו לב אני מדבר על נורות H4 לבנות רק נורה לא קיט קסנון!

אז בשורה התחתונה, חוקי או לא חוקי?

תודה רבה חברים :)

פורסם

תראה, שמעתי מכמה אנשים שהפשוטות האלה מתפוררות, ויכולות להרוס לך פנס שלם.

מה גם, שלך תדע אם העוצמת תאורה שלהם מספיקה, זה עדיין זבל סיני. (לא הייתי שם אורות דרך שהם זבל סיני.)

אם אתה רוצה שטויות, תשים לדים באורות חניה, זה יפה, ולא מזיק.

פורסם

לדים באורות החניה גם כן בלתי חוקי ונכשלתי על זה טסט פעם אחת.

מאז הפסקתי עם השטויות.

הנורות הלבנות כאורות דרך עד כמה שזכור לי גם כן לא חוקיות למעבר טסט - רק אור הלוגן צהוב או קסנון במידה וזה מקורי ע"י היצרן.

לגבי נורות דרך LED - תשכח מזה - התאורה שלהן חלשה מידי בכדי להיות פרקטית - אתה תראה שגם רוכשים בDX כותבים את זה בעצמם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הטסט זה לא ממש הבעיה זה בדיוק 3 שניות להחזיר לנורות הלוגן המקוריות לפני הטסט השאלה היא אם שוטר יכול לקנוס אותי על זה או בכלל האם בוחן תנועה יכול להוריד את הרכב מהכביש

הרכב שלי לא מגנט שוטרים (בלנו 97) ככה שלא מחפשים אותי כל שני וחמישי אבל אם כבר עוצרים לבדיקה שלא יעשו בעיות...

תודה רבה לשניכם ;)

פורסם
תראה, שמעתי מכמה אנשים שהפשוטות האלה מתפוררות, ויכולות להרוס לך פנס שלם.

מה גם, שלך תדע אם העוצמת תאורה שלהם מספיקה, זה עדיין זבל סיני. (לא הייתי שם אורות דרך שהם זבל סיני.)

אם אתה רוצה שטויות, תשים לדים באורות חניה, זה יפה, ולא מזיק.

כשאמרתי שמתפורר אני דיברתי על נורות עם ציפוי חיצוני שנועד "לצבוע" את האור כמו בנורה כחולה

אבל נורה רגילה לא כוללת ציפוי והזכוכית שלה לא מתפוררת אם זה מה שהתכוונת

פורסם
הטסט זה לא ממש הבעיה זה בדיוק 3 שניות להחזיר לנורות הלוגן המקוריות לפני הטסט השאלה היא אם שוטר יכול לקנוס אותי על זה או בכלל האם בוחן תנועה יכול להוריד את הרכב מהכביש

הרכב שלי לא מגנט שוטרים (בלנו 97) ככה שלא מחפשים אותי כל שני וחמישי אבל אם כבר עוצרים לבדיקה שלא יעשו בעיות...

תודה רבה לשניכם ;)

טסט זה לא תהליך של העמדת פנים...

טסט נועד לבדוק תקינות של הרכב מכל ההבטים, כל שינוי ברכב לאחר מכן שגורם לירידה בבטיחות הינה בגדר עבריינות שיכולה לגרום לתאונה !!!

חבל להשקיע על יופי המלצתי להשקיע בבטיחות !!!!!

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

מעבר להערות הנכונות שנכתבו שים לב במפרט הנורות בדיל אקסטרים שהספק הנורה 100W.

בנורת H4 סטנדרטית שמתאימה לפנס שלך ההספק 55/60 וואט. השימוש בנורה כזו בעלת הספק מופרז יכול לגרום להתחממות ,

קצר , התכת חיווט ורכיבי פלסטיק , ובקיצור צרות ותקלות - המנע מכך.

פורסם

לדים באורות החניה גם כן בלתי חוקי ונכשלתי על זה טסט פעם אחת.

מאז הפסקתי עם השטויות.

הנורות הלבנות כאורות דרך עד כמה שזכור לי גם כן לא חוקיות למעבר טסט - רק אור הלוגן צהוב או קסנון במידה וזה מקורי ע"י היצרן.

לגבי נורות דרך LED - תשכח מזה - התאורה שלהן חלשה מידי בכדי להיות פרקטית - אתה תראה שגם רוכשים בDX כותבים את זה בעצמם.

לא יודע איפה אתה מעביר טסט, מכיר אנשים ששמו קיט קסנון (חאפר בא ומתקין בכמה מאות), ושמו לדים באורות חניה, ונוסעים והכל טוב.

נורות חניה כלדים לא יעשו לך כלום, מעשית זה עובר על החוק, טכנית אף אחד לא רואה (אולי בטסט וגם זה לא קריטי).

(שאתה מדליק אור דרך, מרוב העוצמה שלו, לא יראו תלדים).

שוטר לא יעשה לך כלום לדעתי (פשוט שעוצר אותך, תדליק אור דרך).

אם אתה רוצה לשפר או משהו, אני מכיר אחד שמתקין להרבה, קיט קסנון ב700 שקל בערך, יוצא טוב דווקא מתמונות. (גם שאין עדשה).

ולDREAMT, לא משנה כל כך, הכוונה שלי היא להוריד אותו מלשחק באורות דרך, זה כבר רציני ולא כמו אורות חניה שאפשר לשים ליופי.

(מה גם שאורות דרך יכולים לשגע לו את החשמל, כמו שאמרו הם יקחו הספק שונה).

פורסם

מכון דרום יפו מספיק טוב?

חצי מדינה עושה שם טסט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שמתי בקורולה 99 לדים כחולים באורות הדרך וגם מנורת אוסרום COOL BLUE H4 , לצערי האוסרום נהפכה לצהובה אבל עברתי טסט איתה. מה שמצחיק הוא ומפתיע שהאורות לדים הכל כך קטנים שחבל שבכלל שילמתי עליהם 30 שקל, לא רק שלא רואים אותם, הם גם מוציאים אור כחול מממממש נמוך אבל מוציאים אור כחול וסגול, בוחן הטסט העביר בלי שום דיבורים.

אני חושב שיש ויש.

חוץ מזה לדים זה ממש יפה.

אני בטויוטה קורולה 99 עם הפסנים העגולים האלה צריך להפוך עולמות כדי למצוא לד לא קטנצ'יק שיאיר ממש, כי גם אורות החנייה וגם האורות הדרך באותה עדשה שמנה עגולה ויש שם רק מקום קטן יחסית לאור חנייה.

• תוכן חדש...