Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אז ככה לאחר כמעט שנתיים שלא קיבלתי צו מאז השחרור קיבלתי מילואים בפעם הראשונה להגיע לגוליס למטרת אימון ליום אחד.

מה זה השטות הזאת הזאת?הרי לוקח יום שלם עד שחותמים על דברים אז מה נעשה כל היום הזה?

פורסם

מה זה משנה כמה זמן לוקח להגיע לשם ולכמה זמן קראו לך? זומנת למילואים? מזל טוב! זכות גדולה מאוד נפלה בחלקך!

אתה צריך להיות שמח שקראו לך. ולמי שתהה: אני רציני לגמרי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כנראה שזה רק למטרת קליטה ביחידה או משהו דומה.לא רואה איזה אימון רציני ניתן לבצע ביום אחד(אלא אם יש יחידת ANGRY BIRDS סודית שאני לא מכיר).

בכל מקרה טלפון לקישור יכול לפתור את התעלומה.

אלעד,אתה מוזמן קחת את השבוע בצאלים שיש לי בעוד שבועיים.אני רציני.

פורסם

יש מצב לאימונים תיאורטיים- שיעורים והדמיות ממוחשבות. בעידן המודרני לא כל התרגילים הם חול וחולירה.

בהנחה שאתה גר במרכז הארץ- נסיעה לג'וליס לא לוקחת יותר משעה, התחיילות זה צ'יק צ'ק ואין על מה לחתום... עוברים ישר לתוכן ומסיימים אחה"צ/ ערב.

אה, כן- בחישוב מהיר מצפות לך לפחות 17 שנה של מילואים. עדיף לך לתחיל בגישה חיובית וברגל ימין. אני מסכים עם אלעד.

בהצלחה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אלעד,אתה מוזמן קחת את השבוע בצאלים שיש לי בעוד שבועיים.אני רציני.

בעוד חודש בדיוק מהיום אני יוצא ל-31 ימי מילואים. הסיבה שאלה רק 31 ימים היא שטכנית לא ניתן לזמן אותי לתקופה ארוכה יותר, אלא באישור אלוף (לפני שנתיים זה באמת קרה).

אם תשיג לי את האישור הזה (ותסכים גם לעמוד מול הבוס שלי ולהסביר לו שהוא יצטרך לוותר עלי לשבוע נוסף) - באמת שאין לי בעיה לעשות לך את המילואים האלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

אז אם אני לא אשיג לך אישור מאלוף ואצליח לשכנע את הבוס שלך לשחרר אותך,יש מצב שאתה שומר לי על הבנות,חופש גדול אתה יודע(מי הדגנרט שתיכנן אימון בחופש הגדול :bad-word: :bad-word: :bad-word: :bad-word: :bad-word: ).

פורסם
בעוד חודש בדיוק מהיום אני יוצא ל-31 ימי מילואים. הסיבה שאלה רק 31 ימים היא שטכנית לא ניתן לזמן אותי לתקופה ארוכה יותר, אלא באישור אלוף (לפני שנתיים זה באמת קרה).

אם תשיג לי את האישור הזה (ותסכים גם לעמוד מול הבוס שלי ולהסביר לו שהוא יצטרך לוותר עלי לשבוע נוסף) - באמת שאין לי בעיה לעשות לך את המילואים האלה.

באמת שמתי לב שאתה עושה הרבה מילואים (לא?). איך לוקחים את זה בעבודה שלך? לא נראה לי שמקומות עבודה אוהבים עובדים שעושים הרבה מילואים (לא שזה תלוי מהם). גם אני עשיתי לא מעט מילואים - חודש במצטבר בשנה הראשונה לשחרור, וחודש במצטבר בשנה השניה. האמת, אני איכשהו נהנה מזה, ואני מאלה שכבר לא יכלו לחכות לשחרור.

פורסם

לפותח השירשור, עשיתי את האימון הזה, אם תיקחו אותו ברצינות תגלו שהוא מאוד יעיל.

אלעד, אני איתך לגמרי. שנה שעברה 40 יום השנה כבר יש 11 ומדברים על עוד שבועיים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אל תחשוב מי למה ואיך, פשוט תעשה מה שאומרים לך, כמו שנאמר כאן זו זכות.

זה כנראה יום עיון+ראיונות\מיונים\קליטה (וזה אומר שאימונים ארוכים ותעסוקה בדרך, יש למה לחכות :) )

יש עוד בעיה למורעלים שביננו בהמשך למה שאלעד אמר, מותר לזמנך לתעסוקה מבצעית רק פעם ב3 שנים ..

פורסם

האמת שגם לי לפני חודשיים שלחו זימון ליום אחד לאוגוסט, אמרו לי שזה אימון, ידעתי שאין מצב כזה. אחרי שבועיים שלחו ביטול ואמרו שישלחו עוד כמה חודשים זימון לשבוע אימון, תרג''דים וכו' וכו', צריך להתחיל לחשוב איך אני מוציא גימלים או לפחות בתים :-)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
באמת שמתי לב שאתה עושה הרבה מילואים (לא?). איך לוקחים את זה בעבודה שלך? לא נראה לי שמקומות עבודה אוהבים עובדים שעושים הרבה מילואים (לא שזה תלוי מהם). גם אני עשיתי לא מעט מילואים - חודש במצטבר בשנה הראשונה לשחרור, וחודש במצטבר בשנה השניה. האמת, אני איכשהו נהנה מזה, ואני מאלה שכבר לא יכלו לחכות לשחרור.

במילואים שלי אני עוסק בהדרכה, כך שהמועדים הם די קשיחים ובהתאם לתוכנית ההדרכה של הבה"ד שבו אני משרת. מה שכן, אני תמיד עושה את זה בתיאום עם המעסיק, ככה שאם זה פחות מתאים, אני בודק אפשרות לקבל זימון למחזור הבא (בכל שנה יש שני מחזורים).

פורסם

בתור לוחם במילואים, אימון חד יומי בג'וליס בלוחמה טקטית (לא רוצה לפרט יותר מזה) הוא אחלה דבר . עשיתי את האימון עם היחידה שלי והיה ממש אחלה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

גם אני קיבלתי את האימון הזה, האם יום מילואים אחד מרמז על עוד חודש בקרוב?

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

תתכוננו לספטמבר.

הולך להיות סבבה בבסיס להרבה מילואינקים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...