Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם יתכן יום מינים רביעי?

כפי שציינתי קודם בת'רד נרשמתי עו לפני שהיו תאריכים ואני חוזר רק ביום רביעי זה ה .21 בבוקר.

חשוב לי לדעת כדי להחליף את היום מינים שנאלצתי לבחור - מחר ה 20 לחודש.

במוקד נאמר שבמידה והייתי בחו"ל אוכל לקבל את הכסף אך אני מעוניין להשתתף.

תודה

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום,

האם יתכן יום מינים רביעי?

כפי שציינתי קודם בת'רד נרשמתי עו לפני שהיו תאריכים ואני חוזר רק ביום רביעי זה ה .21 בבוקר.

חשוב לי לדעת כדי להחליף את היום מינים שנאלצתי לבחור - מחר ה 20 לחודש.

במוקד נאמר שבמידה והייתי בחו"ל אוכל לקבל את הכסף אך אני מעוניין להשתתף.

תודה

מתנצלים ג'ון אבל לא יהיה יום מיונים רביעי, כספך יוחזר לך כפי שציינת.

מקווים לראותך במיונים בשנה הבאה.

פורסם

האם נבדקו הטענות שבחלק מהקבוצות (ביום הראשון) לא היו מספיק מדריכים אז מדריכה אחת תיזזה בין 3 קבוצות

ובעצם נתנה לחלק מנבחנים למלא את התוצאות בתחנה - ומן הסתם התוצאות "שופרו" ... ?

:wink:
פורסם

הקבוצה שלי לא ביצעה את האופניים 360 בכלל, המדריך אמר שאין צורך.

זה אומר שהסיכוי שלי לעלות שלב קטן יותר?

ישנה אפשרות לקבל החזר?

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

היי,

יש לי בעיה רפואית מינורית וציינתי זאת בטפסים (הייתי כבר במיונים).

קיבלתי אישור מהרופא שלי שאני כשיר לגמרי להשתתף בפעילויות אקסטרים בכלל וקורסי פורמולה בפרט. יש אפשרות לפקסס לכם את האישור או לשלוח במייל?

תודה

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

האם נבדקו הטענות שבחלק מהקבוצות (ביום הראשון) לא היו מספיק מדריכים אז מדריכה אחת תיזזה בין 3 קבוצות

ובעצם נתנה לחלק מנבחנים למלא את התוצאות בתחנה - ומן הסתם התוצאות "שופרו" ... ?

כן העניין נבדק, אני יודע על מקרה אחד כזה של אדם שנפסל (ייתכן וישנם עוד, ברגע שנגיע לטפסים ולמיון אדע יותר) מעבר לזה ממליץ לא להתייחס לכל שמועה שרצה כאן, יש גם כאלו שטוענים שיש להם חברים או משפחה בהפקה שסידרו להם מקום בנבחרת ועוד כל מיני דברים הזויים ששמעתי, אז קחו בבקשה בעירבון מוגבל דברים שנאמרים בכל מקרה אני בודק הערות רלוונטיות כמו זו שנאמרה כאן.

פורסם
הקבוצה שלי לא ביצעה את האופניים 360 בכלל, המדריך אמר שאין צורך.

זה אומר שהסיכוי שלי לעלות שלב קטן יותר?

ישנה אפשרות לקבל החזר?

איתמר אל דאגה זה לא יפגע בך, השיקלול יעשה על ידי מספר תחנות קטן יותר אז העובדה שלא ביצעת תחנה זו לא מפריעה.

פורסם
היי,

יש לי בעיה רפואית מינורית וציינתי זאת בטפסים (הייתי כבר במיונים).

קיבלתי אישור מהרופא שלי שאני כשיר לגמרי להשתתף בפעילויות אקסטרים בכלל וקורסי פורמולה בפרט. יש אפשרות לפקסס לכם את האישור או לשלוח במייל?

תודה

אנא שלח לי הודעה פרטית בנושא ואטפל בזה.

פורסם

לפי איך קובעים אם אני יעלה למיונים הבאים או לא? כי אני עשיתי רק 5 תחנות כי לא נתנו לי ג'ימקאנה... (כי אין לי רישיון)

ולפי מה שאמרו לי בוחרים את ה5 תחנות הכי טובות של כל מתמודד... אז אם עשיתי רק 5 יבחרו לי 4?

אתה יכול לתת טיפה פירוט על איך בוחרים את המתמודדים שעוברים שלב?

פורסם
אנא שלח לי הודעה פרטית בנושא ואטפל בזה.

שלחתי לך, אביחי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

בוקר טוב,

אני עוקב מרחוק אחרי המיונים ומעט מאוכזב.

המפיקים בחרו סדרה של תחנות לשלב המיונים הראשון.

מבלי להיכנס לסוגיית מהות התחנות והקשר שלהם לנהיגה ספורטיבית או ליכולות אחרות הנדרשות לאירוע המתוכנן,

אני חושב שכל התהליך מתבצע בצורה מאוד חובבנית (מבלי לפגוע חלילה במי שטרח והשקיע)

ואסביר.

1. ההפקה בחרה את סדרת התחנות המדוברת כי היא משרתת את הצרכים שלה.

כיצד ניתן להחליט כיום שחלק מהתחנות אינו רלוונטי?!

אם הן לא רלוונטיות כיום מדוע הן נבחרו מלכתחילה?

2. מהודעות נציגי ההפקה בפורום למדתי שמתכוונים לבצע "שיקלול" לתוצאות הנבחנים (בגלל שחלקם לא הספיקו; חלק מהתחנות בוטל; וכיוצ"ב). אלא שאם התחנות שנבחרו בקפידה הן חלק אקוטי מסדרת המיונים, כיצד ניתן לוותר על חלקן ולשקלל את ציוני הנבחנים. הרי לא מדובר בהפעלת מכסחת דשא. מדובר בנהיגה במכונית מרוץ למהדרין, על כל המשתמע מכך.

אני לא חזק בסטטיסטיקה; מתמטיקה; והסתברויות, אבל כל העניין נראה לי לא סביר.

3. ההפקה החליטה לערוך את התחנות באור יום.

אלא שחלקן נערך תחת חשיכה מוחלטת ללא תאורה מינימלית נדרשת (למשל, ג'ימיקאנה, כפי שניתן לראות באחד הסרטונים ברשת). אלא שאם הוחלט לערוך את התחנות באור יום - וההפקה לא הצליחה לעמוד בכך, ההפקה צריכה לזמן את כל מי שביצע תחנות בלילה (שלהיעדר התאורה המתאימה ישנה משמעות, ולו הפחותה ביותר) לביצוע התחנות הנ"ל באור יום.

שאחרת אנו חוזרים שוב לשאלה השנייה ששאלתי לעיל.

קיוויתי וציפיתי למשהו מעט שונה.

מכל מקום אני עדיין מברך את כל העוסקים במלאכה החשובה הזו, וכמובן את כל המשתתפים.

דבר אחד לא ניתן לקחת מההפקה. הם מעלים באופן משמעותי את המודעות לספורט מוטורי. אני מקווה שגם את הצורך בנהיגה נכונה. זו אחת הדרכים החשובות ביותר למלחמה בתאונות הדרכים.

דבר נוסף,

חבל היה לי לשמוע את אנשי ההפקה מדברים על האירוע הזה כ-"אירוע המוטורי הראשון בישראל".

הצעירים בינינו אפילו לא מכירים את מרוץ הפורמולה שנערך (גם אם לזמן קצר ביותר - מבלי שניתן היה להשלימו) בשנות ה- 70.

בשנות השמונים הייתה בארץ אליפות סדירה של מרוצי ראלי קרוס שמשכה עשרות אלפי צופים 6-7 פעמים בשנה לחולות אשקלון

(עשרות אלפי צופים!). אפילו הגיעו מתחרים מקפריסין. גם אלוף העולם בראלי באותה תקופה - ברונו סאבי הצרפתי - היה אורח של המועדון המוטורי הישראלי דאז, ואפילו ביצע נסיעת ראווה עם ה- 205 טורבו שלו.

בשנות ה- 90 התקיימו מרוצי ראלי על ידי מועדון מרוצי ישראל.

בשנות ה- 2000, בואכה ימים אלו, מקיים מועדון הראלי רייד תחרויות רבות. כך גם עמותת העבירות.

שלא לדבר על אליפויות הקארטינג (שהם הבסיס לכל נהיגת מרוצים); ועל עמותות הספורט העממי שמקיימות אירועים מוטוריים השכם וערב.

ואני בכלל לא מדבר על עמותות הכידונאים...

פרופורציות ומעט כבוד לאנשים שפעלו ופועלים שנים רבות למינוף הספורט המוטורי בארץ (אגב, אני לא חלק מהם)

סופ"ש נעים לכולם.

פורסם
לפי איך קובעים אם אני יעלה למיונים הבאים או לא? כי אני עשיתי רק 5 תחנות כי לא נתנו לי ג'ימקאנה... (כי אין לי רישיון)

ולפי מה שאמרו לי בוחרים את ה5 תחנות הכי טובות של כל מתמודד... אז אם עשיתי רק 5 יבחרו לי 4?

אתה יכול לתת טיפה פירוט על איך בוחרים את המתמודדים שעוברים שלב?

בקרוב אוציא הודעה רשמית מסודרת בעניין מבטיח לא להשאיר אתכם באויר, כרגע אנחנו מקלידים ומנתחים את התוצאות בכדי להבין בדיוק כיצד ניתן להשוות בין המתמודדים ולתת סיכוי הוגן לכולם.

פורסם

פרומולה ישראל שלום,

במשך זמן רציתי להשתתף ביום המיונים הזה. כל כך ציפיתי למשהו אחר, מקצועי,שונה ומבטיח. אני מאמין שאתם עושים כל השתדלות על מנת להמשיך ולהתפתח כמשהו עמיד ורציני יותר. ומכיוון שלשנינו יש חלום משותף הייתי רוצה להביע את דעתי על ייעול ושיפור.

קודם כל מציאת גורם מימון גדול ורציני יותר ממש שיש לכם. לא יודע אם יש באמת אחד כזה ואם כן, לפי איך שניראה יום המיונים הגורם הזה ממש קמצן. אתם צריכים מקום מסודר, ממוזג וגם סגור בחלקו. משהו כמו גני-התערוכה יהיה מוקד נהדר.

חניה בשפע. המקום גדול וממוזג. ניתן להציב עמדות ממוספרות. ולמספר כל משתתף. מדריך אישי רציני שילווה כל קבוצה לאורך כל העמדות. קצת לפזר תמונות גדולות של רכבים או "גורויים" למניהם. אפילו להכניס איזה שני רכבי סופר ספורט שיפתחו לכולנו את הפיות ויגרמו לגירוי המוח. אולי אפילו מתן הרצאה על נהיגה נכונה, נהיגת מירוצים כניסה לפניות ויציאה מהם, האצה, בלימה. ועוד נושאי בטיחות גם בנושא מירוצים וגם בנהיגה בכלל + טיפים חשובים. דוכני אוכל ושתייה למשתתפים בתשלום כמובן. לדעתי שיחה אישית מיותרת- כל עוד לא מדובר ב"הנבחרים".

בחוץ יש לכם מספיק מקום לקיים נהיגת קארטינג וג'ימקאנה. יש תאורה ובכלל המקום יכול להכיל המון אנשים.

ויש לי עוד המון רעיונות איך להפוך יום כזה באמת לחוויה אמיתית. וכמובן לא נישכח שי צנוע למשתתף משהו שקשור אליכם.

תמיד יהיה נחמד להיזכר בחוויה כזו. אתה יודע מה אני הייתי מוכן לשלם על יום כזה בתנאי שהוא אכן מקצועי בכל מובן המילה גם 600 ש"ח כניסה . תבינו אנו נשלם את המחיר גם הוא גדול מעט אבל בתנאי שנקבל תמורה מ-ל-א-ה ללא פשרות! בטח לא בענף שכזה. אנחנו רוצים להרגיש שאנחנו באמת עוברים יום מיונים לענף המירוצים המדובר בעולם!

תחשבו על זה..

פורסם

תודה על התשובות המהירות, המענה שניתן כאן הרבה יותר מקצועי ממה שקיבלתי ממדריכי האירוע, המשיכו כך.

:wink:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
car4fun

מחזק את דבריך.

לאחר המיונים נשער טעם לא טוב בפה, הרגשה של חוסר מקצויות וזילזול במתמודדים

כאילו כל זה נעשה רק כדי לגרוף קופה.

• תוכן חדש...