Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם המשרד הטלפוני שלכם יהיה פתוח מחר ובאיזה שעות אם אפשר לדעת ואם לא עד איזה שעה אפשר להירשם ביום ראשון שלפי הבנתי הוא היום האחרון? תודה

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באתי להדפיס עכשיו את "אישור השתתפות ביום המיונים" ומשום מה הברקוד שהופיע שם שקיבלתי את המייל לפני שבוע וחצי כבר לא מופיע שם.

האם זה קריטי ליום מיונים?

פורסם

שלום

רציתי לברר מה הנהלים לביטול ההרשמה (לא רשום בתקנון) ? החזר כספי מלא \חלקי? קנס ? יש עם מי לדבר ? (המוקד הטלפוני לא עובד עד יום ראשון...) המקרה שלי הוא פרטי והסיבות אישיות השאלה אם זה עוד אפשרי ? ואם כן למי פונים ? ובכלל חשוב שלכולם הנושא הזה היה ברור באופן כללי .

פורסם

שלום ,

נרשמתי. הבחורה בטלפון אמרה שהיא שולחת לי אימייל שאני צריך להדפיס ולהביא איתי.

אבל לא הגיע שום מייל כזה (גם לא בספאם).

מה עושים ?

ועוד שאלה, לגבי מבחני כושר שרשמתם... מדובר פה בריצת 2000 או משהו כזה ?:?:

תודה

פורסם

פורמולה ישראל שלום,

ישנה שמועה שאומרת שישנם מקומות מסויימים בקבוצה שתבחר שיהיו משוריינים לנשים בלבד...

האם יש אמת בדבר?

או שגם בתחרות זו נוהגים כמו בכל העולם; שבספורט המוטורי אין הבדל בין נשים לגברים???

בתודה מראש.

פורסם

כנראה נהגת על טרקטור אוטומט,ואז הרשיון לא ממש עוזר לך.

אני נהגתי על ידני ומזה אני יודע שהעברת הילוכים זה שטויות ושקולטים את זה מהר

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם
האם יש מקום בוינגייט עם מדשאות או מוצל בשביל משפחות לחכות שם? (בלי להכנס למתחם המיונים עצמו אבל כן בתוך מתחם וינגייט)

והאם יתנו להם להכנס בשער בשביל לחכות ?

אני שואל כי כנראה שבלת בררה יצטרכו להצטרף אליי בן משפחה או שניים

אודה על תשובה זריזה.

כן ערן בוודאי, יהי מדשאות מוצלות, קפיטריה ומקומות ישיבה לנוחיות האנשים.

הכניסה למכון וינגייט אפשרית לכולם, יהיו מתחמים של פורמולה ישראל שיהיו סגורים לכלל האוכלוסיה וישמשו רק למתמודדים.

פורסם
האם המשרד הטלפוני שלכם יהיה פתוח מחר ובאיזה שעות אם אפשר לדעת ואם לא עד איזה שעה אפשר להירשם ביום ראשון שלפי הבנתי הוא היום האחרון? תודה

המשרד אינו פתוח במהלך שישי שבת אך תוכל להירשם דרך הפייסבוק או האתר הרשמי.

במידה ולא צור קשר עם מוקד ההרשמה ביום ראשון בבוקר על מנת לקבל הרשמה בזמן הנוח לך.

פורסם
באתי להדפיס עכשיו את "אישור השתתפות ביום המיונים" ומשום מה הברקוד שהופיע שם שקיבלתי את המייל לפני שבוע וחצי כבר לא מופיע שם.

האם זה קריטי ליום מיונים?

השאלה הזאת נשאלה והבנתי מהאדם ששאל אותה שבמוקד אמרו לו שזה בסדר, המלצתי האישית היא ליצור קשר עם המוקד ביום ראשון במידה ומתאפשר לך בכדי לוודא, אנסה בעצמי להבין האם זה קריטי.

פורסם
שלום

רציתי לברר מה הנהלים לביטול ההרשמה (לא רשום בתקנון) ? החזר כספי מלא \חלקי? קנס ? יש עם מי לדבר ? (המוקד הטלפוני לא עובד עד יום ראשון...) המקרה שלי הוא פרטי והסיבות אישיות השאלה אם זה עוד אפשרי ? ואם כן למי פונים ? ובכלל חשוב שלכולם הנושא הזה היה ברור באופן כללי .

אנא פנה אלי בפרטי ואנסה לעזור בנושא.

פורסם
שלום ,

נרשמתי. הבחורה בטלפון אמרה שהיא שולחת לי אימייל שאני צריך להדפיס ולהביא איתי.

אבל לא הגיע שום מייל כזה (גם לא בספאם).

מה עושים ?

ועוד שאלה, לגבי מבחני כושר שרשמתם... מדובר פה בריצת 2000 או משהו כזה ?:?:

תודה

צור קשר בבקשה עם המוקד ביום ראשון, הם יפתרו איתך את הבעיה באותו הרגע.

לגבי מבחני הכושר, לא מדובר בריצת 2000 מאומצת אלא בדברים פשוטים יותר.

פורסם
איך אני נרשם ליום מיונים עם חבר? אני רוצה להגיע איתו באותו זמן.

הכי טוב במקרים כאלה ליצור קשר עם המוקד הטלפוני ב-3837* ובאותו הרגע לסגור את יום המיוניום והזמן הנוח לשניכם.

• תוכן חדש...